💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 791
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 595
  • BG-DE
На Дунев какво му стана, да не би да усети, че Николчето няма шанс да влезе та така захапа Виктория за битовизми 🤔 Сега ще вземе да я номинира, защото не обича да готви 😂

# 2 596
  • София
Виолета ще отхапе главата на Никол. Нищо че и е "като дъщеря"
А Николчето седи и се усмихва доволно
Ама няма ли да е битка м/у двете!? Т.е. трябва съзнателно да падне, за да може да докаже, че е добронамерена към нея ли?!

# 2 597
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мижав интерес от страна на Виолета за битка, Николчето й е досущ като родна дъщеря, обаче утре на арената съм сигурна, че рязко ще забрави високопарните лозунги и ще я опуха като стой, та гледай.
Поне ще му свършат най-накрая мъките на горкото Николче, а и на зрителската аудитория най-вече.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 00:48 от Reinа

# 2 598
  • Стара Загора
Дунев толкова се пази, а накрая такава излагация…
  Много вероятно е да е разбрал, че дъщеря му няма да влезе и...вече може да покаже истинското си лице. Друго обяснение за коренната промяна в поведението му не се сещам

# 2 599
  • София
Никол имаше златен шанс да направи хода на сезона и да се увековечи.
Уви, избра да изпадне в забвение и да се патентова като най-слабия играч в историята на Игри на волята.
Честито!

# 2 600
Ама няма ли да е битка м/у двете!? Т.е. трябва съзнателно да падне, за да може да докаже, че е добронамерена към нея ли?!
Не, просто стрина си оплете кошницата. Видя, че Никол за нищо не става, видя колко лесен противник е и си я запази... за десерт и за сигурна победа и връщане в играта

# 2 601
Много е важно кого ще номинира Мастара. Мисля че са 4 мъже утре. Дундев и Мастара от сините.

# 2 602
  • София
Дунев толкова се пази, а накрая такава излагация…
 Много вероятно е да е разбрал, че дъщеря му няма да влезе и...вече може да покаже истинското си лице. Друго обяснение за коренната промяна в поведението му не се сещам

Или му е светнало, че я вкарват Вики, а дъщеря му още чака и е избеснял. Ама Николчето си е виновна, че не може да влезне.

# 2 603
  • BG-DE
Леле другата седмица като влезе стрина Вила ще стане пак непоносимо за гледане 🤮

# 2 604
  • София
Не, просто стрина си оплете кошницата. Видя, че Никол за нищо не става, видя колко лесен противник е и си я запази... за десерт и за сигурна победа и връщане в играта
Би ли ми дала пример, кой от всички не би постъпил така!?

# 2 605
Тая Никол на пъпа ми израстна. Много ясно, че Виолета ще я опуха. Яд ме е, че не влезе в предаването, за да лъсне цялата й некадърност, та баща й да се успокои.

# 2 606
  • София
Интересно ми е, като се появи Виолета с фанфари на последния влак, Дунев дали ще я погне да отмъщава.

# 2 607
Би ли ми дала пример, кой от всички не би постъпил така!?
Всеки, дори и аз. Но няма да обяснявам на момичето че ми е като дъщеря.

# 2 608
  • Другата България
Аз още съм на битката, но ви чета, нямам проблем да знам какво е станало.
Та, за Дунев. За който бях с резерви още от ден едно /актуалния ден едно/. Изобщо не съм изненадана.
Ама изобщо. Но той е един от фаворитите на продукцията, а и на някои зрители, защото е .....Дунев. Докато възпитания Момчил с отношението си към жените е обявен за лицемер и позьор, и за манипулатор.
И в един момент се питам какво всъщност искат жените? Позьор като Дунев, който в един момент си показва “рогата“, или млад мъж като Момчил, който с акъл ги “убива“ и на когото му се интерпретира всяка дума като поза и лицемерие само защото са свикнали мъжете да са такива по дефолт? И защото не вярват на мъжете, защото.....така? Тъжно ми става в такива моменти. Не за мъжете.....

# 2 609
  • BG-DE
Интересно ми е, като се появи Виолета с фанфари и последния влак, Дунев дали ще я погне да отмъщава.
дунда къде ще ходи като загуби ?
Ще си ходи вкъщи 😂

Общи условия

Активация на акаунт