💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 773
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 685
  • España

А умните, които играят стратегически не са еднорози!
Стратези са!
И са умни!
Толкова!
Момчил е тих стратег, доста по-добър от шумния стратег Мартин!
Просто Мудева /да и се ненадяваш Joy/ напълно без да го съзнава го изкара от обувките и от тихата стратегия не остана нищо, а Момчи си я довърши сам... И в следващия епизод още повече дълбае, вместо да млъкне и да остави Мудева сама да си доразвива теориите... Много, много глупаво, за един всъщност умен човек!

Що му слагате рогИ на Момчето ?! И без тях се откроява ярко . Горе art deco много добре го е казала !
Момчил всъщност е един страхотен млад мъж , като ударението е на “млад” …. Липсва му опит ….просто …

# 2 686
Дунев и Дени са ми най-неприятните участници май евър как пък ги събраха в един сезон Grinning Дунев как не го е срам да крещи по Вики така ? сякаш му е дъщеря. А Дени продължава да хули по всеки на синхроните, но като са заедно не казва почти нищо на никой. Майка й поне си говори в очите на хората какво мисли. Такива хора най-мразя, ето това е точната дума за лицемерие. И погледът й е такъв ехиден и злобен на Дени.....

# 2 687
  • София
Diavolo добре напомни за първата страница, да видя че Ива имаше 50 гроша, които не разбрах къде са.
Някой заграби ли ги? Похарчени ли са?
Не се разбра.Вероятно си е платила с тях разговора. Simple Smile
Много ми е мъчно за Гатьо,така да му посегнат...
Никога не съм харесвала амазонките и идеално знаех какво ще се случи с хората,които им вкараха,докато се подпираха и се чудех каква задружност виждате в тях.
Момчил не го мисля-той ще си трупа победите,но Гатьо-горканчо-един пъзел му е достатъчен...

още един бисер от Мудева- чрез хитрост в интелигентността му Simple Smile
Хайде гася тока аз.Не всичко е телевизия! Simple Smile

# 2 688
Нито Гого, нито Жорката, бяха поставени в ситуацията в която е Момчи. Андрей донякъде, а ситуацията на Фифо е по сходна с тази на Радо и Рълев. Но всички те са изключително различни личности и като нрав и като начин на мислене. И участниците около тях също са коренно различни. Всеки от тях си изигра играта по най- добрият възможен начин за ситуацията в която бяха поставени. Не знам дали и Момчи ще успее, предстои да видим. Но засега се представя изключително добре. Аз не разбирам с какво дразни, ама той и Андрей дразнеше доста хора, а на мен ми беше любимец. Но така е не може всички да харесваме едни и същи типажи.  Ето много хора харесваха Румен, други Дени , трети Марто, аз пък Радо и Ситнилска 😉, Дяволчето харесваше дребното и т.н. Николчи сигурно и тя си има фенове ( поне за двама всички знаем - баща и и Дени😉) . Никой не е длъжен да харесва, каквото и другите. Светът е красив точно защото е шарен.😁 Така ,че не е нужно да се доказват симпатии. А дали Момчи е еднорог или измамник ще се чуе, все още сме до половината на сериала.😉😁

# 2 689
  • София
Скрит текст:
Интересно ми е, като се появи Виолета с фанфари и последния влак, Дунев дали ще я погне да отмъщава.
дунда къде ще ходи като загуби ?
Ще си ходи вкъщи 😂
не казаха, че отпадналия ще напусне игрите завинаги.

Няма да е завинаги, може да я поканят за Ол Старс. Trollface

Направо там може да ги изчака🤪

Чудя се кой ли от Вили и Никол е по -важен за продукцията ? За съжаление клоня към Вили😖
Единствената игра, която измислих, че Никол може да спечели е тази със стомната , която държиш на дъска на един крак. Гимнастичка е, балансът и трябва са е перфектен.
Ако и на това я бият, не знам вече!
Аз в играта предпочитам да влезне Никол.
Не мога да гледам злобата на Вили. Напомня ми на Джаферович и Вики от миналия сезон.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 17:28 от ketito

# 2 690
...В това отношение винаги ИВ ми е харесвало повече от Сървайвър - че до последно хората решават съдбата си повече на арената, отколкото в социалната игра. Ако ми бяха по-интересни социалните игри, щях да гледам Биг Брадър. На мен най-вече ми е интересно да гледам съревнование по разнообразни терени, това е...
За съжаление в българския Биг Брадър има точно 0 социална игра там, всичко е до това колко продукцията иска да те очерни и да спечелиш ти. Типично в стила на Тупарев.

А Игрите ако бяха само съравнование и игри на терен щеше да е многократно по-безинтересно и предвидимо. Сега поне имат шанс при определени обстоятелства различен тип играчи да стигат напред - затова е риалити, а не олимпиада.

# 2 691
Скрит текст:
Аз не мога да разбера ,защо Мартин има толкова много гласове в анкетата. Това ли е пример за социална игра ??? Ужасена съм. Или аз не разбирам думичките социална и игра или съм от други времена. За мен този човек трябваше вече да е вън от предаването, него го изцакаха на съвет по най- смешният начин.  А след това и изгуби игра. След като премахна най- голямата си опозиция прецака собствената си коалиция по отвратително грозен начин. Аз от него освен задължителното крещене и обиди  съм видяла само интриги, долни манипулации, лъжи и фалшиво геройство. Ако това е примера за най- добрата социална игра съм в потрес. Накъде отива света, Боже
.🫣

Напълно подкрепям. Абсолютен трагик и неадекватник. Туньо още в началото беше казал, че е нервак, избухлив и не умее да си контролира емоциите. Не мога да разбера какво се е сдушил с Денислава, след като Виолета идва и той става следващата мишена. Слаб стратегически, слаб социално. На арената е средно качество. Изобщо при първата сериозна конкуренция на елиминация хвърчи. Той вече трябваше да е вън де, ама за сеира го спасиха.

# 2 692
Николчето хем слабо,хем глупаво.Сега ще падне от "мама",но поне ще е ухилено.И какво ще каже Вили на Дунев,аз не исках,ама духна вятър и тя развя платната за вкъщи.

# 2 693
  • София
Diavolo добре напомни за първата страница, да видя че Ива имаше 50 гроша, които не разбрах къде са.
Някой заграби ли ги? Похарчени ли са?

Ами тези 50 гроша си ги имаше и вече ги няма. Нищо не става с тях. Загубени са заедно с притежателят им.

Joy 05,
Разбира се, че става въпрос за там, за играта. Остави го зрителя. Зрителите не решават тук и добре, че не решават... Изобщо зрителят трябва само да гледа и нищо повече. Той не е бил там, а вижда един готов продукт така както са решили да му го поднесат от продукцията и много неща не е видял, нито ще ги узнае някога.

Есме,
Няма насочващи неща в самата анкета, нито уклон. Има едно разяснение, което е в пост, а не в самата анкета. И като гледам е необходимо, защото резултатите от анкетата са потресаващи и съжалявам, че изобщо го зададох този въпрос. Как може Мартин да е на 1 място не знам. Явно гледаме различни предавания... Стратег може да е в топ 3 и дори на 1 място, но социално е провал. Не знам дали е имало човек с който да не се е скарал. Беше изгонен и реално елиминиран от играта, но спасен от продукцията.
Стратегия и социална игра са две различни неща, които много често се бъркат за съжаление. Имат и допирни точки разбира се.
И стига вече с тези забележки по анкетите. Две години едно и също. Който не харесва анкетите да не гласува и да ги скипва и толкоз. Няма да променя абсолютно нищо. А насочващи въпроси вече няма или са изключително редки.

# 2 694
  • Sunshine state
Каквото и да кажа за Мудева и Оряшкова, ще е малко. Така ме ядосаха, че превключих канала, не ги изтърпях. Теодора направи грешка като даде глас на Гатьо. Трябваше да надупят Мудева.
Дунев е следващият абсолютен абориген - до вчера гласът не му се чуваше, днес тропа по масата и иска да му сервират и готвят. Така ще го сготвя, че свят ще му се завие. Мишок.
Мартин прекали, той се обърна срещу всички, които го подкрепяха. Жалко. Не съм им вече фен на Старейшините.
Никол имаше минимален шанс с Ива, но не и с Виолета, ама откъде толкова мозък да й дойде на акъла. Абсолютно глупаво постъпи и с радост ще я видя вън, никакво място няма в предаването.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 03:02 от Pupitka

# 2 695
  • София
Мудева ще е горда с отговорите... 😉

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 03:06 от Diavolo

# 2 696
  • Sofia
Забравих да си кажа за сините.
Трудно ми е да предположа кого ще номинират. Освен Вики, естествено.
Но предвид това, че всички говорят за обединение през следващата седмица, закриване на чистилището и т.н., и предвид започналото унищожение на племето на Амазонките, то според мен тази седмица трябва да отпадне нов амазон, за да сведат племената до две. За съжаление смятам, че ако това е така, ще трябва да се разделим с Гатьо. Дано греша и да отпадне Виктория, ако не сега, ще е на следващия съвет.
И ако наистина сливането е през следващата седмица,  “случайно“ Момчил и Мудева ще попаднат в едно племе. Вероятно. Blush В синьото предполагам, където ще се върне и Виолета. И веселбата ще започне. Отсега потривам ръце.
Накрая на епизода,в анонса за утре,Димо казва:"четирима номинирани,само двама се спасяват".
Ако това не важи само за първата битка,чудя се дали няма и Гатьо и Виктория да отпаднат.🤔

# 2 697
Абсолютно безинтересно е вече, скандали, разправии,остава да гледам само в какъв ред ще излизат, което е без значение, а победителя тихомълком си върви към чека ...Явно е изчрпан формата, оставам си с 3-ти любим, и победителя беше достоен, имаше емоции. 4-ти започна добре, но по средата се разбра кой е нагласен и интригата свърши, остана разочарованието. А сега макар че победителя ще е приемлив, ми е все тая, защото стана просто едно мазало.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 06:15 от araselia

# 2 698
Е това нямаше как да не се случи. Съвсем спокойно можеше да си изгонят директно Ива още вчера, нямаше смисъл да я пращат при изгнаниците.
Симулираха, че искат да й дадат шанс Sad

# 2 699
Виолета ще се спаси. Ясно като бял ден. Ама и на нея удобно й спестиха 1 част на играта. Ако беше останала в племето сигурно щеше да е на номинации всяка седмица.
Трябва да влезе Никол и да ги разхвърля всички вътре.
Голямо дъно.

Общи условия

Активация на акаунт