💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 995
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 775
Напълно съм съгласна с _Hope_ за Оряшкова. Свястна жена е и незаслужено опира пешкира покрай двамата малоумници.
Насадиха я на пачи яйца приятелите й.
Снощи на синхрона с Мудевица горката се чувстваше, като в небрано лозе.
Съчувствам й, без вина виновна.

# 2 776
# 2 777
  • София
Малко встрани от основните теми, но освен Неделчо, и Катя беше блестяща на пъзели и неведнъж е обръщала играта. Вчера някой припомни реденето на руля с шантавия Александър, ами въпреки помощта му тя успя от последни да ги класира първи с голяма преднина.

Румен и на мен не ми харесва в по-общ план, не е нормално за ден-два толкова да се възпалиш от даден човек, който на всичкото отгоре не е бил трън в очите на никого дотогава (е, на Виолета, ама тя по други причини). И спорът им в стаята с Мудева хич не ми допадна, не ѝ позволява да има собствено мнение, вменява ѝ вина за това. Затова, полу- на шега, я посъветвах, ако чете, да се погледне отстрани и да не позволява това да продължи. Ако може де.

И аз се опасявам, че Гатьо ще изхвърчи, би било много жалко за все пак забавните моменти от шоОто.

# 2 778
  • Sofia
Млад човек е Ива, хубаво е да си вземе бележки, но бих я посъветвала да не влиза в тона, който именно се очаква от нея – на мега покаянието. Няма нужда от чак такива тежки думи и драматични внушения! Не я знам с каква психика е, но възможно е да прекали със самообвиненията и терзанията, и това да й повлияе в перспектива.
Сбъркала, понесла си санкцията и това е. Продължи нататък, Ива, не се самобичувай, за да задоволяваш нечия морална демагогия.

# 2 779
  • София
Според мен Гатьо си тръгва довечера.
Той прецени, че няма как да спечели формата и за какво да стои.
Каза и на семейството си да го чакат скоро.

# 2 780
  • BG-DE
Ами те от продукцията му съсипаха играта на човека 🙂 ще ми е тъжно ако отпадне, единствената забава е с него 🙂

# 2 781
  • Дубай
И аз мисля, че Гатьо се отекчи и като цяло му се ще да излиза... Жалко, забавен образ е!

# 2 782
Момчил вярва в собствените си сили и възможности, открито го демонстрира, затова бил арогантен и самонадеян. Му хубаво, такъв да е! Не ми пречи, докато не застане срещу мен и размаха пръст, започне да ме подтиска,  напада и подценява. Момчил направи ли това с някого от участниците? Не. Каза ли за някого нещо лошо? Не. Участници са го потвърдили вече.
Да видим сега Мудев. Аз, аз, аз ...всички са заменяеми...този такъв, онзи - онакъв...ще ги изрина /или там каквото беше/. Май само за Оряшкова гък не каза. Ама той не е арогантен задник, а жертва на арогантния Момчил!
И кои са тези "всички", които спрягат Момчил за арогантен? Мудеви, Оряшкова /неохотно/ и приключихме. Поведението по време на игрите никой не го отчита, защото там адреналинът тресе и всички изплискват легена.
По темата с грешките му по време на игрите - нарочно не го поправят, за да изсипят кофата с катран накуп. Нарочен е и ще го сготвят, вече няма съмнение, но пак ще е на светлинни години от онова незряло същество, което се мисли за мъж.

+100! Simple Smile

о, и нея не я подмина, изкара я едва ли не двулична

а, Момчил - пикльо

На сутринта в разговора с Мудева го довършиха  

Р.Р. – За тях, капитана тука едва ли не трябва да е тартур и едва ли не трябва да е оратор на всички останали, защото ние си нямаме глава на раменете и не може да си изказваме мнението.
Аз не искам капитана да ми е оратор. И не искам капитанът да ми се изправя на арената и да ми се държи като адвоката ми.

Р.Р.: Аз си мисля, че Момчил е една фурнаджийска лопата. Супер много си мени мнението, противоречи си, лицемерничи, има един фалшив морал, който много ме дразни и просто тия негови качества ми пречат да го опозная като човек и аз съм сложил там една бариера и за мене то е важно просто наистина да излезе и да реши пъзела, от там нататъка да прави каквото иска

Мудева: Да не кажа, че той е някакъв хипер алфа един вид мъжкар, който е много морален и много на място, но той всъщност е същия като Цецо, просто е по-интелигентен и знае как да го ползва.

Р.Р. към Мудева: От тука нататъка това момче въобще не ме интересува, аз няма да го търпя.

На гласуването за капитан:

Момчил: Ще помоля който ще е следващия капитан да се грижи за племето и да го пази, защото сме едно много силно, но и много крехко племе.

Продукцията наглася синхрон с Р.Р., тъй като той изобщо не може да схване какво влага Момчил под "крехко" – Момчил пак си приказва неговите тъпотии. Крехки сме били. Ние миналата седмица сме единственото племе, което направи перфектна седмица и сме с изградени перфектни стратегии и игри. Мисля, че няма право да казва на хора, които са изстрадали толкова много – крехки. Той говори така, щото не знае. Щото не е бил, щото не го е изпитвал. Щото на чужд гръб и сто тояги са малко.

Не мога да разбера защо продукцията ми причинява това да слушам и гледам цели епизоди с драмата на Мудева? Колко силен образ е тя без Румен ли какво, възмездие ще раздава, боже....
честно да кажа вече го гледам това предаване с неприязън и ако не са няколко човека, които ме интересуват изобщо ще превъртам канала....

# 2 783
От лайфа на Надкаст
Денислава се кефи, че е наредила пъзелите, защото е не ги е учила, само са ѝ показвани принципите, после не ѝ се е занимавало.
Никол има проблем с щитовидната жлеза и затова е по-пухкава и не отслабва толкова видимо.

# 2 784
  • София
От лайфа на Надкаст
Денислава се кефи, че е наредила пъзелите, защото е не ги е учила, само са ѝ показвани принципите, после не ѝ се е занимавало.
Никол има проблем с щитовидната жлеза и затова е по-пухкава и не отслабва толкова видимо.
Те там и много спойлери пуснаха (особено накрая Туджаров), който се интересува пропоръчвам да гледа, много интересен лайф се получи. Дано да спазят обещанието да пускат такива всяка седмица

# 2 785
  • Дубай
Лайфа в инстаграм ли е. Благодаря

# 2 786
  • София
Лайфа в инстаграм ли е. Благодаря
Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=GNUx07GbBfI

# 2 787
Какво стана с на Ива грошовете?

каквото и с тези на Момчил - продукцията ги забрави

# 2 788
  • София
Какво стана с на Ива грошовете?

каквото и с тези на Момчил - продукцията ги забрави
Може да се появявят изненадващо когато никой не очаква и да помогнат на случайно избран участник в трудна ситуация Joy

# 2 789
*случайно избран Мартин

Общи условия

Активация на акаунт