💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 805
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 285
Ах утре Милен ще играе срещу победителя от каста на Фифо. Очаквам жестока битка.Дано.🤞
Явно трябва да загубят залога. Тегав съперник са избрали, а си мисля,  че те ще заложат на Милен

# 3 286
  • София
Да не забравяме все пак, че Мастагарков беше болен.
Сега Мартин, Дени и ДуДнев като гледат дали им е малко неудобничко...

# 3 287
Сега е в подкаста на ива

# 3 288
  • София
Имам един въпрос и моля да се пусне анкета (аз не знам как, а и въобще мога ли или само Дяволо може) с въпрос: Смятате ли, че Гатьо падна нарочно или му се искаше да победи?
Защото в един момент ми се струваше, че нарочно се моташе и се надяваше да падне, а в друг изглеждаше, че се бори и иска да победи?

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 22:25 от Светулчица

# 3 289
Ех,как ми се иска,както нищо не е както е,да звъннат утре с бойна песен и Цецо и Гатьо при мама Вили.

# 3 290
  • София
Еххх Гатьо! Колкото и не го понасях в началото, толкова го харесвах накрая. Яд ме е, че отпадна. Продукцията много ще изпусне, ако не го викна в Ол старс.

Малко оффтопик: защо масово се пише в темата олД старс, някаква закачка ли съм изпуснала?

# 3 291
Стискам палци Гатьо да стане рекламно лице на мястото на Стоичков! Особено ако му дадат да си коментира със собствени думи какъв вкус и мирис имат продуктите!

# 3 292
Не мога да се насиля да гледам отпадането на Гатьо. Може би утре, щом казвате, че е забавно Sob

# 3 293
Леле, този Георги Гешев е страшна машина. Не знам как така доктора би го победил. 😮

Доктора е втория незаслужил победител в игрите след Добрин от първи сезон Simple Smile Надявам утре много стабилно да падне.

# 3 294
  • Асеновград

# 3 295
И за мен Гатьо беше "душата на предаването". 😃 Изключително голяма загуба за шоуто.

# 3 296
За всички сезони досега(поправете ме ,ако греша) няма човек натрупал толкова позитивизъм.
Да, простоват и първичен, но носи изконечната  човещина, която вече сме загубили.Тя струи от очите му.
ПП-Мастагара пак виждаше май..

# 3 297
  • софия
Гледай, × HAPPY×, Гатьо си остана Гатьо до край. Тази битка ще е една от легендарните в ИВ.
 Ей, пич, успех в живота! Благодаря за всички усмивки, които ни донесе. Ще те помним с добро.

# 3 298
  • Другата България
Гатьо, въжето и Димо. Неочаквано добра комбинация.

Аз се чудя защо Димо не се кандидатира за участие, ще го вземат със сигурност, и ще ги отвее на терен......а и с лафове ще изкърти.

# 3 299
За всички сезони досега(поправете ме ,ако греша) няма човек натрупал толкова позитивизъм.
Да, простоват и първичен, но носи изконечната  човещина, която вече сме загубили.Тя струи от очите му.
ПП-Мастагара пак виждаше май..
И Гатьо виждаше, че трябва да се оплете, че да изостане! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт