💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 791
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 705
Обаче Милен грам не си дава зор. Задвижи се малко де, на теб разчитат

# 3 706
  • Брюксел / София
Милен и да бие ще е с клизма Wink Гладиаторите ще треперят до последно, за съжаление!

# 3 707
  • София
Георги е с класи над Милен.
Той е топ кросфитър. Просто е много тежък за маймунско трасе.
Ако им бяха дали битка само за сила, Милен пък нямаше никакъв шанс. Жоро в това му е силата. Плуване и яко влачене.

# 3 708
  • София
Гредата на Милен грам не се клати за разлика от тази на Георги. Как няма да има проблем с баланса на клатеща се греда.

За Георги съм, по-добър е.

# 3 709
Няма как да бие Милен.

# 3 710
Аз си мисля, че Георги ще спечели. Този залог при загуба Гладиаторите да се лишат от един човек, не е случаен.

# 3 711
  • sofia
Георги на моменти като че ли умишлено се бави.
И вчера на Гатьо гредата се клатеше повече от тази на М..

# 3 712
Димо с такава радост извика "И ето я последната плочка" , значи е ясно. Сценарият да отслабят червените за пореден път е в сила

# 3 713
  • София
Не виждам как Милен ще навакса. Тази 1 обиколка няма къде да я стопи просто.
Това си е цяла дъска повече. Жоро е и по-бърз.

# 3 714
  • София
Обаче Милен грам не си дава зор. Задвижи се малко де, на теб разчитат
Не съм сигурна доколко това обаче е с конспиративна цел, защото той и през целия втори сезон не си даваше зор и накрая му дадоха битка с баскетболен* кош като за него. Човекът е фен на ефикасността. Joy Оптимален резултат с минимални усилия.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 21:57 от La Vikinga

# 3 715
Георги хем не се ориентира, хем напредва! 😂😂😂

# 3 716
  • София
Да бяха пуснали Ваня срещу Милен на тази битка да си разчисти сметките. Simple Smile

# 3 717
Тази битка са я играли преди тази на Мастагарков и Гатьо, щом са си мислели да минават по 10 пъти по това трасе 
Laughing Laughing Laughing Laughing
След което са го променили на 5 и да взимат по 2 плочки  и така е останало за тази на Гатьо и Мастагарков.

В сезон 4 Алекса и Зорница минаха десет пъти по това трасе. Пък не бяха тия неволи.

Зорница и Алекса нямаха халки в тяхното трасе, също Зорница имаше някакви стъпала за качване на кулата.

# 3 718
Гредата на Милен грам не се клати за разлика от тази на Георги. Как няма да има проблем с баланса на клатеща се греда.

За Георги съм, по-добър е.
Да, вчера и на ГатЮ така се клатеше, а на Мастагарков не.

# 3 719
  • София
Ако изгуби бившият шампион, коментарът ще бъде- Ами  поизгубил си форма..днес не ти е ден..късмета не беше на твоя страна ...дрън-дрън.
.. му дадоха битка с волейболен кош като за него.
Баскетболен може би 😉

Общи условия

Активация на акаунт