💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 30 995
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Yellow Heart

Gift Heart

# 121
  • Кърджали
Качват и никой не може да ги спре.
Всъщност, ако изрично си напишат "Друг човек", преведен от .... Лошо няма, да го качват. Нали целта е да се гледа. Но когато положението е "с чужда пита помен да си правиш", това е отвратително.
Аз този проблем съм го нямала. Обикновено, поне аз доколкото знам, където качват моите преводи /като изключим Ашкъмките, ама то от тях не го и очаквам тъй или иначе/, винаги са писали на кого е превода. Но от един момент нататък почнах да си ползвам и водния знак, ей така за всеки случай.
Но интересно как са изтрили от клипа надписите от кого е превода.  Уж знам че когато са вградени по този начин не могат да се теглят отделно субтитрите. Ако може, поне да наминат да кажат как, че спешно ми трябва за да си оправя няколко серии на Присъда, а ме убива това да ги превеждам /преписвам субтитрите отново.

# 122
Здравейте Animal Bee

Алекс, самото видео е изрязано.Grinning Началото и края на епизода ги няма. Бяхме писали текст, че преводът е любителски и безвъзмезден. Не е с цел печалба и се качва само във videa, не желаем да се споделя по други сайтове и платформи. Това си е наше желание, решихме да видим дали някой ще се съобрази, очевидно никой не се, но само тези бяха така нагли да изрежат видеото. Joy Особено след като те самите ми дадоха съвет да сложа текст. Joy

Днес е петък 13. People Eyes Дано да е успешен за вас.Kissing Heart

Чудя се кога ще получим нормална обща снимка на Ханде и Бурак? Фотосесия, интервю...само с фен снимки от сета не се прави реклама, ама те си знаят...

# 123
# 124
  • Кърджали
За съжаление, няма как да спрете това да го качват някъде. От всякъде могат да го изтеглят и качат другаде. Единственото, което нали формално и дето се вика от кумова срама могат да направят, и е хубаво да го направят, е поне да споделят на кого е превода. Погледнах да видя, не са го направили. За мен това е по-неприятната част - вие се мъчите, а знам колко труд е това, и накрая някой го споделя това по начин, все едно той е свършил тази работа. Ами, неприятно е. Да, хубаво би било и да се свържат, да кажат - така и така, искам да го споделя и еди къде си, където също има интерес... Ама ... 
Та ползвайте воден знак. Поне да се знае на кого е превода. Да не си прави някой с чужда пита помен...

# 125
s...v, удоволствие огромно е да те чета. Hug

Интересен фраг.

# 126
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 127
Здравеййте! Blue Heart

От дълбоките архиви за Керем.

От едно шоу на Беяз, след сериала "В очакване на слънцето".

... и текст към снимката.

# 128
Ново от Керем:
https://twitter.com/i/status/1712771981412606199

Gift Heart

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 13:36 от mi_si

# 129
Благодаря за новата темичка .
Една сега успях да изгледам новия епизод , че сигурно 3-4 дни го почвам и спирам и продължавам откъдето съм спряла и така до днес . Благодаря за превода !

1. Много силни сцени имат Лейля и Кенан , бих казала , че актьора на Кенан доста добре се въплъщава в ролята си и много му приляга . Перфектно играе , не си личи , че е актьор . Сякаш изживява всичко. Браво !
2. Малко пресилено и туу мъч ми дойде тази болест само Доан да има надмощие и да решава какво да прави , появява се , когато си поиска и се включва по всяко време . Не мога да го приема това за достоверно , много фентъзи ми идва . В 1 епизод поне се появяваше и като заспи се връща Кенан , а сега ту Кенан , ту Доан и е пълен бъркоч и хаос .. нищо не мога да схвана .
3. Имам чувството , че свидетеля няма да успее да разкаже нищо на Лейля ,тя горката , отново на камък ще удари за съжаление .
4. Стана ми интересно каква е историята с подпалването и кой е замесен и с какво , но май няма да разберем скоро подробностите .
5. Убедена съм , че Лейля изобщо не е Зейнеп , та тя дори не изпита грам емоция за разлика от Кенан ! А и е очевидно , че мястото нищо не й говори , тя дори не помни нищо . Как ще забравиш такава травма в живота си нсе пак ?! Затова и не разбирам откъде тръгна това , че Лейля е осиновена …

# 130
Здравейте

# 131
Ново и от Ханде Wink
Gift Heart

Wink

# 132
Ханде е много красива !

# 133
#BamBaşkaBiri - Епизод 6 Резюме и снимки: ( с Гугъл)

Кенан, който е установил все по-близки отношения със семейството на Лейля, не знае, че е създал възможност за Доган. Но това не е единствената опасност, за която дуото не подозира. Има и други, които следват опита си с Лейла.

Доган, на когото отново му липсва Екрем, когото смята за отговорен за пожара в сиропиталището, намира различен начин да измъчва бащата на Лейля. Лейля, която безрезервно вярва в доброто на Екрем, се доближава още една крачка до това да научи миналото на семейството си. Въпреки това, колкото повече се приближава до истината, толкова повече хора се опитват да блокират пътя му.

Тахир, който се бори с угризения на съвестта, е готов да даде всичко от себе си, за да защити семейството си. Забелязвайки интереса на Тахир към Ясемин, Нурай насочва вниманието й към друг.

Въпреки всички усилия на Туран, страхът на Невин да не загуби сина си надделява. Научавайки, че положението на Кенан е по-лошо, отколкото са предполагали, Невин решава да действа независимо от Туран. Шахинде не успява да заглуши съвестта на Екрем. Тайните на семейство Гедиз са на път да излязат наяве.

След всичко, което преживяха, Кенан вече не може да крие любовта си към Лейля. Лейля пък изпитва трудности да изрази любовта си, която приема в себе си, към Кенан. Интензивността на потиснатите емоции води двойката до неизбежни признания.

# 134
Цитат
2. Малко пресилено и туу мъч ми дойде тази болест само Доан да има надмощие и да решава какво да прави , появява се , когато си поиска и се включва по всяко време . Не мога да го приема това за достоверно , много фентъзи ми идва . В 1 епизод поне се появяваше и като заспи се връща Кенан , а сега ту Кенан , ту Доан и е пълен бъркоч и хаос .. нищо не мога да схвана .
Не е пресилено, ако Доган се възприема като човека на страстите (радост, страх, мъка, отвращение, гняв,   - все първични), мощен двигател на около 90% от действията. А Кенан - като човек на разума, морала, овладените емоции, които се превръщат в човешки чувства, човек на културата. Е, тогава човекът на нощта, съня (Гоя има един офорт, озаглавен- "Сънят на разума ражда чудовища". https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:%E2%80% … 3%D0%BE%D1%8F.jpg), трудно може да бъде удържан и през деня.

Общи условия

Активация на акаунт