PANDORA - Тема 9

• 48 683
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
По случай рождения си ден 𝗦𝗜𝗟𝗩𝗘𝗥 𝗖𝗢𝗨𝗥𝗧 от днес до 16.06 имат 14% отстъпка на пръстени, обеци и колиета.

# 661
Интересно дали ще има намаление и на гривни в Silvercourt. В сегашната промоция са изключени

# 662
  • BG-DE
От днес в немската Пандора започна pre-sale за клубни членове. Пуснах една поръчка на две неща, които исках 😊

# 663
  • Някъде там
Menerva, честити. Страхотни са тези талисманчета.

# 664
  • BG-DE
Благодаря 🥰 Много съм любопитна как изглежда въртящото се зодиакално колело, защото не съм го виждала на живо но имам големи очаквания 😂

# 665
Аз пък харесах ангелските крила. Да ги покажеш, Menerva Simple Smile

# 666
  • BG-DE
Разбира се 🙂 На тях от доста време им се чудя но понеже са доста малки ми се свидеше да дам 49€ но за 29 са ОК 😀

# 667
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, аз също гледам немската разпродажба и се чудех на ангелските крила Simple Smile как то и на клубния талисман от 2023 и тази гривна Някой да ги има? ще се радвам на мнения и снимки Simple Smile благодаря

# 668
  • Пловдив
Да споделя развитието със счупената висулка - подмениха я с нова, еднократно! Страхувам се, че може и новата да дефектира, цялата конструкция се държи само от тичинката...

# 669
Радвам се, че нещата се развиха в твоя полза, sunflower Simple Smile
Помните, предполагам моята слайд гривна, която се скъса на 5-ия ден и ми я замениха с нова. Не съм я носила изобщо, та те разбирам. Скъса/счупи ли се веднъж и после се страхуваме, а не трябва. Това е просто вещ и трябва да се употребява, пък каквото стане. Дано е здрава новата висулка на дъщеря ти.

# 670
  • BG-DE
Sunflower, радвам се, че са подменили висулката. Да си я носи със здраве девойката пък както е казала Сладкодъвка каквото такова, но дано нямате повече ядове 🤞
Току-що поръчката ми дойде, приятно ме изненада фактът, че въртящото се зодиакално колело става и на гривна Моментс, а и е много красиво 😊 Ангелските крила също са хубави но все пак имайте предвид и надписа на гърба - напусна моя свят но никога сърцето ми.

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 12:37 от Menerva

# 671
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета! Аз не робувам на вещи, каквото - такова. Да си я носи!

Интересно дали ще има намаление и на гривни в Silvercourt. В сегашната промоция са изключени
Промоциите продължават до края на месеца. Има шанс Wink.

# 672
Много са сладки, Menerva, със здраве да се носят Flowers Hibiscus Благодаря, че сподели и за надписа.

# 673
  • Някъде там
sunflower, много се радвам, че нещата са се развилили във ваша полза.
Menerva, честити нови талисмани. Ангелските крила са много красиви, благодаря, че сподели и за надписа.

# 674
Може ли да се пере кърпичката за почистване на бижута? Да не се развали нещо ако я изпера?

Общи условия

Активация на акаунт