PANDORA - Тема 9

• 48 669
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • BG-DE
И двете са хубави но аз определено съм за love талисмана, имам го и много си го харесвам 😊

# 691
Искрица, от мен глас за love талисмана. Другият не ми харесва. Аз си взех още един такъв, но пак бял и ги нося на отворената гривна, утре мога да покажа. От намалението ( то пък едно намаление, ама хайде ) може би ще си взема слонче.
Препоръчайте ми, моля клипсове за възелчетата на Moments гривната Simple Smile

# 692
  • гр.Пловдив
Скоро не съм видяла хубав ТТ талисмам ,някоя дама случайно да е се е сдобила,или останаха мираж в миналото?

# 693
# 694
Искрица, а слончето върти ли се?
Пак да питам за клипсовете...

# 695
  • BG-DE
И аз се присъединявам към горното питане за слончето 😊
Скоро не съм видяла хубав ТТ талисмам ,някоя дама случайно да е се е сдобила,или останаха мираж в миналото?
За съжаление вече не пускат интересни ТТ талисмани, май наистина останаха в миналото, защото и в аутлета в който ходим вече не ги зареждат ☹️

# 696
Какви са тези ТТ талисмани?

# 697
  • BG-DE
TT=two tone, комбинирани сребро и злато в минимални количества 😊 В момента имат основно на Дисни такива но като гледам и те са включени в лятното намаление та сигурно и тях ще спрат.

# 698
Menerva, кажи ти поне за клипсовете, искам да поръчам Hands Pray
Ето как нося отворената гривна

# 699
  • BG-DE
Ох, много красиво се е получило 😍
Сладкодъвка, от всички клипсове, които имам най-практични са ми тези под червената стрелка, най-новите на втората снимка са симпатични но прекалено малки и афифни.

# 700
Благодаря, Menerva! Аз нямам никакви клипсове за възелчетата, пък ме дразнят и искам да ги скрия. Може би ще вземи тези от втората снимка...ох, много е тъпо така, не мога да се ориентирам само по снимките кой клипс какъв е, колко е голям и дали става за тези възелчета...мрън Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701
  • Някъде там
Искрица, а слончето върти ли се?
Пак да питам за клипсовете...
Върти се, но не толкова лесно. Имам талисмани, които се въртят много повече.
Ще си взема талисмана Love, но не от Силвър Корт, цената с доставка  излиза 57.36 лв., а редовната му цена в магазин е 59.

# 702
  • BG-DE
Сладкодъвка, трудно е само по снимка, а и зависи какво ти се иска по-малки или по-големи. На мен лично повече ми допадат не много големи и без камъчета. Тези от втората снимка биха ми били перфектни ако бяха малко по-масивни, а не всеки път като ги слагам да се чудя дали няма да се разпаднат 😊

# 703
  • Пловдив
*Сладкодъвка*, всички клипсове стават на зоните. Аз имам кръгли (вече са изчерпани), защото повечето ми талисмани са кръгли.

# 704
  • Down south
Някой търсеше верижката с висулката.
Налична е в американската Пандора

Общи условия

Активация на акаунт