Времето е с есенни одежди, а ДЕВЕТОКЛАСНИК за ваканция таи надежди

• 34 245
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз ще знам към средата на седмицата дали ще мога да дойда. Имам планирана среща с приятелки за петък вечер, но е малко под въпрос 🙂

# 91
  • Бургас
Аз ще чакам снимки от срещата!
И ще пия виртуално с вас!

# 92
Както никога до ся, съм поскъсала изв. бележка, добре че поне информацията на нея, не е пострадала, само дето ще трябва на едно местенце, да и лепна тиксо.
Тони, каква извинителна бележка? Ако е от ЛЛ не трябва да е на хартия, а онлайн.

Аз също ще чакам снимки от срещата 🙂

# 93
Не е от ЛЛ а от зъболекар. Класната им казала, че ще се приемат и двата варианта, поне засега.

Едната маъка, таз дет крещи, питаше за стипендиите, кога ще се попълват декларациите. Класната писа, че утре ще им ги дади да ги попълнят.

Искам вкл. на живо, да може и аз да участвам, ша вдигам наздравица отдалече. Ко туй снимка, ша въ вида, ама не е ли кат дъ съ провикна с едно наздраве, файда йок.

# 94
https://www.google.com/maps/place/%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE … 3145053,15z/data=!4m6!3m5!1s0x40aa85148751fa35:0x5839657115effe4a!8m2!3d42.6906282!4d23.3145053!16s%2Fg%2F11xvbh6_v?entry=ttu
пицария "Кали", на бул. "христо Ботев" №8,  към 5-те кьошета. не ми излиза маркировката на мястото, не знам защо

# 95
Аз ще дойда на срещата, освен ако котарак не ми мине път.

# 96
Аз ще пропусна срещата, че ще водя баща ми на доФтор🤕
Вие обаче и за мен да пийнете един сайдер моля🍹
Чакам момата да редактира програмата си, че била объркана и нямало чак толкоз да учат... А аз се бях притеснясала 👻

# 97
Ех,и аз няма да успея,имам час за зъболекар.(голяма драма с тея ми зъби)
Нинка,купонът сигурно е бил на ниво,важното е да сте се забавлявали.
Задават се първите контролни идната седмица,задачки по мат. и химия(вторите-сложни ми се виждат).
Имат отсъстващи учители и то не са никак малко,дано се завърнат по-скоро.

# 98
  • Бургас
Моя се оплаква от госпожата по немски.
Много зле преподавала и обяснявала. Карала се,викала. Заяжда се с децата.
Нямаше я две седмици,и я заместваха други две госпожи. Те били много хубави. Моя се ядосва,защо им се е паднала,тази гадната.
Добре,че на частните уроци,затвърждават взетия материал през седмицата,че да му стане ясно всичко.

# 99
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мандаринкеее, да те издам Честит Рожден Ден! Flowers Tulip

Иначе да, купона беше много хубав. Отдавна не бях се забавлявала така и танцувала. С млади хора е така.

Набора донесе и бананче на входното по философия - ура. А Историята, ах историята...по негова преценка ще е морковче.

# 100
  • Бургас
Честита да си,Мандаринка! Здраве и щастие ти желая!🍀🍺
Практиката днес била много яка. Чертали,рязали и пилили елементи от ламарина 😂

# 101
  • София
Ех, момичета, благодаря! Тъкмо подбрах една торта за почепка из наборните теми и влизам да ви подсладя следобеда!
То не съм само аз рожденик, и баткото става на 19. Ние сме се групирали така, да минимизираме почерпките - има нещо габровско в мен, но още не съм го открила из родословното дърво Joy
(наборката и баща ѝ също са на една дата и преди да ме заподозрете в планиви секцио-та, съвсем нормално са родени и двамата)

Обаче, в петък ще имам гости, че през седмицата е трудна работа. Следващия път обещавам да се включа в срещата, сега няма да успея.

# 102
  • Mars Hotel
Честит двоен празник, Мандаринче! Да сте здрави и много щастливи - и ти, и момчето ти.

# 103
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Мандаринка много готино това със съвпадащите дати. Хубаво сте се групирали. И големия Мандарин да ви е жив и здрав!

# 104
Мандаринче, и ти и мандаринчо, да сте живи и здрави, взаимно да се радвате, само щастливи мигове да имате. Аз вече заподозрях, направила си уговорката предварително, по двама на дата.

Мойта днес само по ИИ си разбра оценката, по ИТ и РЕ все още не ги знаем.
Имам декларация да попълвам, но ми е доста объркваща, и не знам на повечето места какво да попълня, ся ша го мъдря туй нещо.

Общи условия

Активация на акаунт