Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 12

• 69 962
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, имам в хладилника аирол - в началото на тази година го взех, срок на годност до 2025 г., ползвах го два пъти, но се позалющих (започнах с 0,5), изведнъж стана много топло/слънчево и се отказах. Мога да го ползвам  или да търся нов -  в момента не намирам да продават точно аирол, мисля имаше турски вариант?

# 256
  • пустинята Гоби
Ползвайте го. И аз довършвах Аирол отворен отдавна, не съм го съхранявала в хладилник.

# 257
Ползвали ли сте Balea
Течен пилинг Beauty Expert с 2% BHA? Вчера го видях и се подвоумих. Дали върши робота?

# 258
  • Mostly in my mind
Ползвали ли сте Balea
Течен пилинг Beauty Expert с 2% BHA? Вчера го видях и се подвоумих. Дали върши робота?
Не съм, обаче и аз го заглеждам

# 259
Ползвайте го. И аз довършвах Аирол отворен отдавна, не съм го съхранявала в хладилник.

Благодаря! Все пак внимавам, че ако се наклепам по муцуната тъкмо с нещо неподходящо..... Simple Smile

# 260
  • пустинята Гоби
Съвсем добре правите, но аз нямам навика да съхранявам козметика в хладилник уви.

# 261
В крайна сметка поръчах AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution разтвор с пилинг ефект. Във Фейсбук момичетата много го хвалят.
Ползвали ли сте Balea
Не съм, обаче и аз го заглеждам

# 262
  • София
Зависи какви са ви очакванията. Толерантен е към кожата, пресушава я, но не бих казала, че дава някакъв уау ефект откъм почистване на пори и освежаване на тена. Все пак го сравнявам с по-активни продукти като трет, азелаинова киселина и пилинг дискове.

# 263
Момичета, снощи направих сефтето, ама май се хвърлих в дълбокото. Измих добре лицето, подсуших и нанесох A game 0,05 retinal. След него сложих обичайния нощен крем. Сутринта измих лицето, нанесох серум колаген и крем за лице с 50 фактор. Днес след обяд гледам, че имам ситни пъпки по бузите 😒 мислех си, че няма да е толкова лесен пътя към перфектна кожа, ама то пък веднага да избие 😢. Посъветвайте ме, дали да търся нещо по-слабо и направо, ако ме насочите директно ще ми е най-добре.

# 264
Съвсем добре правите, но аз нямам навика да съхранявам козметика в хладилник уви.
Няма нужда да стои в хладилник,освен ако изрично не пише.

# 265
  • Mostly in my mind
Знаете ли го този крем? Дали ще е хубав?

# 266
Аз продължавам да се беля. Даже спрях да се гримирам, защото към обяд работата е плачевна с бб-то.
Продължавам да мажа само веднъж седмично третина. Хидратирам, даже снощи спах с маска.
Посъветвайте ме какво да правя. Вие как процедирате? Да проспусна ли тази седмица трета или пък да нанеса пилинг ?
Люшенето е около носа, леко към бузите,  и на брадичката.
Незнам......

# 267
  • Бургас/Пз
Някой пробвал ли е този ретинол да сподели отзиви
https://kocos.bg/Cosrx-The-Retinol-0.5-Oil--1-2249
Изхабих една опаковка Бакучиол и сега мисля да мина на ретинол.

# 268
  • Reasonford Manor
Скрит текст:
Аз продължавам да се беля. Даже спрях да се гримирам, защото към обяд работата е плачевна с бб-то.
Продължавам да мажа само веднъж седмично третина. Хидратирам, даже снощи спах с маска.
Посъветвайте ме какво да правя. Вие как процедирате? Да проспусна ли тази седмица трета или пък да нанеса пилинг ?
Незнам......
Зависи какво Ви е приоритет.
Има кожи, които се белят независимо от нивото на хидратация и дълготрайността на употреба на третиноин.
Ако не можете да се примирите с това - минавате на ретиноид, който не Ви причинява дискомфорт.
Минимум 2 пъти седмично, с тенденция към по-честа употреба.

# 269
  • Бургас/Пз
Незнам......
Нона, да не те отчайвам, но аз 6 месеца не успях да се преборя с беленето и накрая се отказах. След трета минах на ретинАл на Терамид https://novakoja.com/collections/theramid/products/%D0%BA%D0%BB% … nt=42791853752512 . Същата работа. Едва измазах една опаковка. След него минах на Бакучиол с ретинол - корейски. Мажа го всяка вечер и да не казвам голяма дума нямам никакви реакции. Сега мисля за само ретинол , но не съм се решила още

Общи условия

Активация на акаунт