Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 12

• 69 824
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Мажа си го аз,че моят е с консистенция  на немазно олио Oneoseven ползвам в момента. преди това ползвах Терамид та и него си го мажех. Някак не съм много на ти с това потупване Grinning.

# 376
И аз го мажа, моя е като олио на Лореал е. След това ми е крема и накрая слъцезащитата. Между другото серума ми свършва и се чудя дали да взема същия или да пробвам нещо друго.

# 377
  • София
На Миша ампулата с витамин Ц е много приятна за кожата и като непосредствено нанасяне - просто го размазвам с пръсти, изчаквам 10на мин, след това нанасям азелаиновия крем и след 15на минути хидратиращия крем и слънцезащитата.
Съдържанието на витамин Ц (л-аскорбинова киселина) е средно в Миша и не би трябвало да дразни, ако се нанася всеки ден, но все пак следете как реагира кожата ви.

ПП: нанася се на чисто лице като е добре след измиване да изчакате 5-10 мин. да се нормализира РХ-то на кожата, а и да изсъхне напълно от сутрешното измиване.

# 378
  • София
Витамин Ц на Миша нали е с дериват, т.е. може да се нанася и след тонер?

# 379
  • София
Ами, в състава на Миша виждам и деривати на витамин Ц (по-напред са в съдържанието) и аскорбинова киселина (чистото витамин Ц), както и много други хубави съставки.
Декодър на състава: https://incidecoder.com/products/missha-vita-c-plus-spot-correct … g-firming-ampoule

Разбира се, че може и след тонер, особено ако тонерът балансира РН-то и няма киселини.

# 380
  • София
Ами, в състава на Миша виждам и деривати на витамин Ц (по-напред са в съдържанието) и аскорбинова киселина (чистото витамин Ц), както и много други хубави съставки.
Декодър на състава: https://incidecoder.com/products/missha-vita-c-plus-spot-correct … g-firming-ampoule

Разбира се, че може и след тонер, особено ако тонерът балансира РН-то и няма киселини.
Много благодаря за информацията. Дали ще има разлика в действието ако се нанася на чиста у суха кожа или след тонер? И още един въпрос ми изникна: трябва ли да се съхранява в хладилник? В момента ползвам друг серум с чиста аскорбинова киселина и го съхранявам в хладилника. Този на Миша също е в хладилника, но когато започна да го ползвам къде да го съхранявам?
Благодаря

# 381
На продукта трябва да пише.

# 382
  • София
Anita, не знам за толер и без. Зависи колко чувствителна ти е кожата и колко време имаш сутрин. Преди години слагах и не виждах някаква файда, но моята кожа е свикнала на тормоз.

Не е нужно да е в хладилник. Дръж го в кутийката и далече от пряка светлина

# 383
  • Mostly in my mind
И аз го мажа. Не знаех, че трябва с потупване.

# 384
Моят ужасно лепне. После като сложа друго върху него се оправя кожата, но преди това все едно с мед съм се намазала. Нямам търпение да свърши и да си купя друг.

# 385
  • София
Сладкодъвка, и на мен са ми лепнели тези с голям процент аскорбинова. Но кремът тушира лепкавостта и не прави кир ефект после при нанасяне на слънцезащита и грим

# 386
В момента съм с този

Като свърши ще си взема на Missha като този, който показахте. Надявам се той да не лепне, че ми е много неприятно.

# 387
Втори ден го ползвам на Миша, на мен оставя леко мазен и леко лепкав филм, което не ми допада. Някой беше писал, че кожата става много добре изглеждаща, при мен е точно обратното, прави мазен д/ефект, порите ми стават силно забележими. Може би трябва време на моята кожа да се напасне към него. След него гримът ми е неестествен и лъщящ. Не се харесвам.

Точно обратното е със серума на Биотрейд - Гранактива. Матира кожата, "запълва" линиите, тушира порите. След него, без Мишата, гримът е естествен и леко опушен/матиран, харесвам се.

# 388
A използвали ли сте витамин Ц на Cosrx? Силен ли е?

# 389
aDream,този ли хвалиш?

Общи условия

Активация на акаунт