Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 12

• 69 806
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Серумът на СеРаве е от най-слабите ретинолови и е идеален за въвеждане. Ако хидратирате добре, няма да имате проблеми..

И аз така реших, да почна с нещо по-леко, я не с подарения ми Ретинол на Лореал Ревиталивт заедно с кремовете.
Него мисля да го ползвам като привърши този на СеРаве
Някой знае ли колко процента ретинол има в серума на СеРаве?
Никъде не намерих колко %е
https://remedium.bg/serave-serum-retinol-30ml-068738/p

# 406
  • София
Серумът на СеРаве е от най-слабите ретинолови и е идеален за въвеждане. Ако хидратирате добре, няма да имате проблеми..

И аз така реших, да почна с нещо по-леко, я не с подарения ми Ретинол на Лореал Ревиталивт заедно с кремовете.
Него мисля да го ползвам като привърши този на СеРаве
Някой знае ли колко процента ретинол има в серума на СеРаве?
Никъде не намерих колко %е

Всичко, което се продава като козметика е леко, трудно ще предизвика реакция продукт на Лореал,  Сераве или Авен. Въпреки че тук в темата се споменаваше реакция към Ординари, които на моята кожа не правят нищо.

Внимава се с продуктите които се продавата с рецепта, както и Акнелиз, Ретиридес и т.н.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 23:52 от nad_tab

# 407
Някой ползва ли и ретинол за тяло? Гледах преди време едно видео на д-р
Трендафилова мисля, в което да си направим сами с обикновен лосион за тяло и ретинол, на не запомнех съотношението. Аз все още съм с ретинол на ДО, но си имам и акнелиз и ще почна да го вкарвам полека. Но искам и за тяло да си направя.

# 408
От днес има голямо увеличение на лекарствата в Турция. Акнелиз е станал 26 лв.
Което обезмисля и пътуването до Одрин, тъй като основно купуваме кремове за акне от там.
Тук в олх има все още обяви по 30 лв…
Първия път като го купихме от Одрин беше 8 лева и през няколко месеца цените нагоре-нагоре..

# 409
Тя цената като се вдигне драстично, ще стигне тази на арабския и испанския трет. Аз съм била с турски досега, защото ми е по-лесен за намиране, но много ми се иска да пробвам и от другите. На вас кой трет ви допада най-много?

# 410
Арабски не съм ползвала, между турски, гръцки и испански, аз понасям испанския най-добре, без да чувствам  дискомфорт. За съжаление ми е много трудно да се снабдя с него

# 411
Из групите продават, бо и цената си я бива.

# 412
Здравейте момичета, не съм от пишещите, но сега се включвам от 2-3 месеца съм на трет, бях на турски, ама ми излезе що годе изгоден арабски, та сега 2 пъти съм ползвала арабския, и двата ми допадат, може би турския е малко по - агресивен. Много го хвалят арабския, ще го видим, но включих и цикапласт и липикар на ла рош, иначе почна много изсушаване след турския. Та в този ред на мисли се бях запасила с турски, сега имам излишен неотварян, ако на някой по трябва.

# 413
Здравейте момичета, не съм от пишещите, но сега се включвам от 2-3 месеца съм на трет, бях на турски, ама ми излезе що годе изгоден арабски, та сега 2 пъти съм ползвала арабския, и двата ми допадат, може би турския е малко по - агресивен. Много го хвалят арабския, ще го видим, но включих и цикапласт и липикар на ла рош, иначе почна много изсушаване след турския. Та в този ред на мисли се бях запасила с турски, сега имам излишен неотварян, ако на някой по трябва.

Турският какъв процент е и може ли да кажете с какъв срок на годност? Какви парички го давате?

Весели празници!

# 414
Здравейте, знаете ли каква е последователността на нанасяне на Hydr8 B5 Intense и вит. С на Allies of Skin? Благодаря!

# 415
Здравейте, знаете ли каква е последователността на нанасяне на Hydr8 B5 Intense и вит. С на Allies of Skin? Благодаря!
Аз нанасям вит. С след тоник и тогава серума . Особено ако е с плътна текстура серумът, вит. С трябва да е преди него за по-голям ефект.

# 416
Та в този ред на мисли се бях запасила с турски, сега имам излишен неотварян, ако на някой по трябва.
И аз се интересувам какъв процент е.

# 417

Всичко, което се продава като козметика е леко, трудно ще предизвика реакция продукт на Лореал,  Сераве или Авен. Въпреки че тук в темата се споменаваше реакция към Ординари, които на моята кожа не правят нищо.

Внимава се с продуктите които се продавата с рецепта, както и Акнелиз, Ретиридес и т.н.

Ами не е точно така. От Л Ореала имах жестока реакция - възпаление и сърбеж на кожата, явно го въвеждах по-агресивно, макар че спазвах упътването. При втората проба вече проработи без странични ефекти.

# 418
Аз съм правила ретинолово изгаряне от ретинола на ТО. Така че не е лошо да се внимава с този тип продукти.

# 419
  • София
По спомен тук беше написано, че Avène A-Oxitive Night Peeling кремът съдържа 0.1 гр. ретинал. Дали знаете какво е количеството в Avene Hyaluron Activ B3? Ако някой може да ми даде сравнение на двата продукта, ще е супер.
Аз си взех нова опаковка Avène A-Oxitive Night Peeling, но чета в reddit, че ще го спират и ще лансират нова версия на пазара с витамин Ц.
Изкушените от корейската козметика, ако могат да споделят дали имат впечатления от Pretty skin Retinal Bakuchiol A-mazing Night Cream? Там ретиналът е 0.1 и има 3% бакучиол.

Общи условия

Активация на акаунт