Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 12

• 69 482
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Prismatica Aerie

Според вас компромис ли е да мина на dr different forte?
В момента привършвам CR20 и след това  ще се върна на Dr Different, който ползвах около 2 години, тъй като просто е по-добър продукт за мен.

# 601
Момичета, вече около 3 седмици два пъти в седмица използвам A-Game 10 - 0,1% Ретиналов Серум , нямам белене или други реакции. Чудя се на колко да увелича честотата на прилагане?

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 10:38 от Nona M.

# 602
  • Пловдив
Ако кожата реагира добре на испанския 0,25 това значи ли, че може да се мине на следващия?
Става дума за борене на акне при момче на 18г.

# 603
Ако кожата реагира добре на испанския 0,25 това значи ли, че може да се мине на следващия?
Става дума за борене на акне при момче на 18г.
Ако ползвате,ЯКА хидратация,че моят син с такъв продукт се докара до пресушаваме и до изригване на още пъпки.Но предполагам,че това с хидратцията вече всеки го знае👍.

# 604
  • Пловдив
Ами чак яка не...и даже не постоянно, а само като усети сухота.
Чета сега за синя светлина и лечение с нея. Дали пречи мазане с Трет и процедура със светлината?

# 605
  • Mostly in my mind
Момичета, вече около 3 седмици два пъти в седмица използвам A-Game 10 - 0,1% Ретиналов Серум , нямам белене или други реакции. Чудя се на колко да увелича честотата на прилагане?
Пробвай през вечер още две седмици.

# 606
  • София
Хидратиращият продукт след трет е задължителен. Аз обичам да го запечатвам със серамиден крем, който при първоначално нанасяне може да излежда тежък и плътен, но ако е правилно подбран подпомага за задържане на влагата в кожата и я прави мекичка и приятна на сутринта.

# 607
  • Пловдив
За зряла кожа сигурно е така...ама за младежка не съм сигурна. Поне не всеки ден... На мнението съм, че колкото по-малко мацаш по-добре. Инак всичко запушва порите.

# 608
  • София
Хидратацията е базова грижа. Няма кожа, която да не се нуждае от нея.

# 609
  • Пловдив
Може...не споря.
Каква ще ми препоръчате за акнеична кожа.?

# 610
Почистване, хидратация и слънцезащита.

# 611
  • София
За лека хидратация сега ползвам ETUDE Soon Jung 10-Free Moist Emulsion. Не е мазна, попива бързо, хидратира, няма аромат. После запечатвам със серамиден крем, но не знам доколко склонни сте да ползвате нещо, което е с плътна текстура. Това е вечерната рутина след третиноина.

# 612
За лека хидратация сега ползвам ETUDE Soon Jung 10-Free Moist Emulsion. Не е мазна, попива бързо, хидратира, няма аромат. После запечатвам със серамиден крем, но не знам доколко склонни сте да ползвате нещо, което е с плътна текстура. Това е вечерната рутина след третиноина.
Може ли да споделите какъв е крема?

# 613
  • Стара Загора
Здравейте! До сега не съм използвала ретинол, но отдавна се каня да започна и вчера в Лили си взех този на Skincyclopedia 1% ретинОл и сквалан, който е някаква бг марка, която до сега не съм срещала. Някой има ли опит с него и като цяло какво ви е мнението....има ли значение че ретинолът е 1%, а гледам масово се препоръчва да се започне с по-нисък...или понеже е ретинОл докато се превърне в третионин,която е най-активната съставка процентът пада....ако съм в грешка, моля кажете! Нова съм в това, но отдавна се каня да го включа в рутината си! Прочетох как става и дори снощи го използвах за 1ви път, но това което ме притеснява е...първо че е 1%, второ цената (10лв) макар че не винаги тя е определяща дали продуктът е добър, но и тази марка е напълно непонятна за мен и 3то...вече е март месец, дали да не стартирам това мое начинание есента и евентуално да ми препоръчате най-подходящ продукт за това?

# 614
  • София
Grosdanat, ползвам Comfort ceramide cream на  COSRX. Но корейците имат и много други марки с този състав.

Общи условия

Активация на акаунт