Рана на крака

• 4 162
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Пак съм аз от 12дни съм на гентамицин резистетна съм към много антибиотици вече сменихме кремове раната почти се затваря,но има възпалена част около мисля другата седмица да тръгвам за София благодаря на всички за предложенията Говорих с здравен център в Бургас лекуват трудни рани но моята не е обикновена трябва да се търси какво е ни става с онлайн консултация ще кача снимка от скоро е

# 17
Да попитам някой знае ли за ваксини за стафилукокус аурелиус наричан още златен  преди са купували от Украйна но сега ?тука няма дали има в Турция благодаря

# 18
Пак съм аз от 12дни съм на гентамицин резистетна съм към много антибиотици вече сменихме кремове раната почти се затваря,но има възпалена част около мисля другата седмица да тръгвам за София благодаря на всички за предложенията Говорих с здравен център в Бургас лекуват трудни рани но моята не е обикновена трябва да се търси какво е ни става с онлайн консултация ще кача снимка от скоро е
Здравейте какво се случи с раната ви? Зарастна ли? Аз се изгорих със силен препарат, възпали се пръст на ръката ми и хирург ми почисти и изряза кожа от пръста, в момента уж има подобрение, но раната е отворена и има черно под кожата, казаха ми, че трябва да се надигне и обели и така да се затваря раната, при вас имаше ли такова нещо и колко време отне да се затвори? Благодаря! Прилагам снимка

Общи условия

Активация на акаунт