Препоръчайте ми хотел...

• 18 823
  • 119
  •   1
Отговори
# 45
моля препоръчайте местнце в Бургас нощувка на човек ок 70-80 лв?
Хотел "Луксор" и "Форс"

# 46
Здравейте. Търся хотел в близост до София, с минерална вода, спа и детски кът. Моля за препоръки.

# 47
Здравейте.
Макар, че темата е стара, много се надявам някой да се отзове на въпроса ми. Не ми се започва нова тема, предвид елементарния ми въпрос.
Утре трябва да присъстваме на сватба в Казанлък. Може ли някой да ми препоръча хотел за една нощувка на приемлива цена. Общо взето нямаме кой знае колко големи претенции, тъй като само ще преспим тази вечер.
Предварително благодаря.

# 48
  • София

Миналия месец бяхме там, чисто и приятно, не далеч от центъра, на около 1 км е, не знам къде ще е сватбата, за двама платихме 70лв

# 49
Хотел Магнолия или хотел Зорница.

# 50
Благодаря за предложенията.
За съжаление и на трите места няма свободна стая. Confused

# 51
Здравейте, търся хотел само за възрастни ол инклузив по възможност да не е за 600 лв нощувка, без значение къде в България. Благодаря

# 52
  • There I was on a July morning
Хотели само за възрастни, които са ми известни - Биляна бийч, Несебър, Грифид Метропол и Грифид Фореста на Златни пясъци и Кашмир, Велинград, който не е ОИ, но има изхранване. За цените - мисля, че първият е най-евтин, но проверете в агенциите и сайтовете, хотелите пускат и промоционални оферти.

# 53
Здравейте, моля за препоръки за хотели в Сандански, с включена закуска, близо до парка, с изключение на Интерхотел.

Благодаря!

# 54
Здравейте. Може ли да ми препоръчате хотел около Пловдив (на час-два разстояние от града) с външен басейн, ако може да е на планина (Банксо, Пампорово, Велинград и др.) с хубава кухня и да не е от най-скъпите. Благодаря

# 55
И аз съм в търсене на такъв хотел до 1 час път до Пловдив. Може и някакви малки къщички да препоръчате ако се сещате. С бебе сме. Благодаря 😊😊

# 56
И аз съм в търсене на такъв хотел до 1 час път до Пловдив. Може и някакви малки къщички да препоръчате ако се сещате. С бебе сме. Благодаря 😊😊
Ами окола Пловдив са много възможностите:  Хисаря, Старосел, Красновски минерални бане, Баня - карловско, до самият Пловдив - Марково, Велинград, Варвара до Септември. Малко по-далече Кингс Валей до Казанлък.
Ето ви линк към платформа за колективно пазаруване, в която има всевъзможни оферти.
https://top20oferti.bg/oferti-za/spa-hoteli/
Ето и сайт на туроператор, който предлага също много оферти.

https://visit.bg/oferti-pochivki/spa-balneo-hoteli/

# 57
Здравейте търся хотел около южното черноморие с хубав голям басейн ( или няколко по-малки) и възможност за вечерни разходки, морски гледки, заведения. Не държа да предлага изхранване, може да е с кухненски бокс. Приблизително до 100лв на човек. За двама възрастни.

# 58
  • софия
Здравейте, може би не точно тук трябва да питам, но ще бъда благодарна, ако ме ориентирате къде да търся. Интересува ме голяма вила, в района Сандански-Мелник-Петрич. Може да е свързано и с винен туризъм, ако някоя от избите наоколо има такава.

# 59
Здравейте, може би не точно тук трябва да питам, но ще бъда благодарна, ако ме ориентирате къде да търся. Интересува ме голяма вила, в района Сандански-Мелник-Петрич. Може да е свързано и с винен туризъм, ако някоя от избите наоколо има такава.
Вижте тази дали ви устройва. https://villasintica.com/  Не съм я посещавала, но знам за нея от представител на строителната фирма, изградила обекта и нейн собственик. Поканили са ме да я посетя, но вероятно ще се възползвам през есента или зимата, защото там лятото е ужасно горещо, което за мен не ок. Около Коледа знам, че пускаха СПА към нея.

Общи условия

Активация на акаунт