Препоръчайте ми хотел...

• 18 833
  • 119
  •   1
Отговори
# 105
Хотел Орфей, Пампорово има много хубава анимация за деца съобразена с възрастта на децата, но басейна не им е най-силната част. Иначе анимация, храна са много хубави.

# 106
За Фабриката има изписано доста. Не бих отишла зимата.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1038746

# 107
Във Велинград Свети Спас. Не сме ходили отдавна, не зная как е храната, но за децата всичко е организирано много добре - басейни, детски кът с анимация, прожектиране на филми. Има къде да се забавлявате и на снега - в гората е.

# 108
Здравейте! Може ли да ми препоръчате спа хотел в Павел баня или Казанлък със хубав детски център?

# 109
Здравейте! Може ли да ми препоръчате хотел в Троян и околностите , с вътрешен басейн и да приемат домашни любимци!

# 110
Във Велинград Свети Спас. Не сме ходили отдавна, не зная как е храната, но за децата всичко е организирано много добре - басейни, детски кът с анимация, прожектиране на филми. Има къде да се забавлявате и на снега - в гората е.
за съжаление хотелът е оставен на доизживяване - нито басейните(които са  малко за капацитета на хотела , да не говорим за СПА  ), нито стаите се обновяват .

# 111
Здравейте, може ли мнение за Хотел Балканци / в Узана/ ? Как е положението там? Също за ресторанта им има ли избор и как е като цени / тъй като вечер на практика няма къде другъде да вечеряш/
Благодаря предварително

# 112
Доста обикаляме - споделям впечатления - но впечатленията ми са за двойка без дец със себе си.         
Но сега имам нужда от помощ  защото  :  искам да направя тържество  за юбиляр-  ще бъдем 10-15човека с деца, но не искам маса в ресторанта на  хотел ,  а да има напр. отделна самостоятелна зала към ресторанта на хотела... или  като вариант неголяма вила / семеен хотел или......... може би къщички към хотел,  който изцяло да наема  и който да осигурява изхранване на всички гости . А хотела / къщата да имат и някоя глезотия с топла минерална вода - напр.  вътрешно джакузи, сауна , защото се отнася за средата на декември

# 113
В "Терме" организират тържества в отделна зала.

# 114
Препоръчайте ми хотел в Родопите или Пирин , без Велинград с пакет за 22ри. С детенце сме на 1.5год.

# 115
Препоръчайте ми хотел в Родопите или Пирин , без Велинград с пакет за 22ри. С детенце сме на 1.5год.
https://top20oferti.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82a-892054/%d … b2%d0%be-8/?_gl=1*oz9avf*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwiY_GBhBEEiwAFaghvnfEZ_lTgzdBAbb6pQ8MMkR6excmMc53MpBpMGkFzDjS9J2XlhSy7RoCGS8QAvD_BwE&gbraid=0AAAAADiYuc4-wjqXRJBVWWDenIoqeB-Xl

# 116
  • Благоевград
Здравейте!
Моля за препоръка относно хотел в Банско, Разлог, Добринище, може и Велинград, който е подходящ за семейство с три деца - 10 г., 5 г. и бебе на 1 г. Искам да направя подарък, семейството е важно за мен и не искам да се изложа. Да е с подходящи условия за децата, както и да е комфортно за възрастните. Благодаря!

# 117
  • На брега на реката
Горещо препоръчвам Хот спрингс медикал и спа в село Баня, което се намира между Разлог и Банско.
Всяка година ходим за по 5-6 дни, а сега, преди по-малко от месец водихме и внуците /4 и 5 г/.
От това лято имат и "Детска република", което е зали за игра и детски басейни.
Храната е уникална /закуска и вечеря/ и СПА центъра за възрастни също е много добър.
Разлог е на 5 мин с кола, а Банско на 10.
Парка за мечки е наблизо, но затварят в края на септември. Кабинковия лифт на Банско до Бъндеришка поляна, седалков лифт на Добринище до хижа Безбог, има много какво да се види в района, ако е хубаво времето.

# 118
Здравейте търся хотел с хубав басейн(спа), закуска и вечеря. Нямам претенции за района. Бюджет - 250лв на нощувка за двама. Ще бъдем с кола, така че ако в радиус +-40 км има интересни места за посещение, ще бъде супер. Като цяло нямам никаква идея къде ми се ходи, затова искам да започна от избора на хотел. В букинг  не винаги мога да се доверя на отзивите.😃

# 119
  • Някъде по Дунава
Пробвайте в Хисаря. Конкретен хотел не мога препоръчам, защото съм била само в Аугуста и не съм очарована, но наоколо има много за разглеждане - Сопот, Карлово, Калофер, Старосел, с. Свежен (там е лобното място на Х. Димитър).

Общи условия

Активация на акаунт