Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (7)

• 63 196
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
След установяване на пулс, докторът дава схема за спиране на лекарствата, назначава кръвни изследвания, дава дата за пренатален тест (по желание) и първа фетална морфология. Прилагам снимка на кръвните изследвания, които назначава:

Може ли някой спешно да ми качи листа с изследванията, който д-р Станулов дава след установяване на пулс. Мерси

# 496
Момичета, как ви изследваха НК клетки? Знам, че има такива в маточната лигавица, които са различни от тези циркулиращи в кръвта или нещо се бъркам? Кръв ли се взема или биопсия от матката?

# 497
  • На изток от Ада
Момичета, как ви изследваха НК клетки? Знам, че има такива в маточната лигавица, които са различни от тези циркулиращи в кръвта или нещо се бъркам? Кръв ли се взема или биопсия от матката?
с имунологична биопсия

# 498
Биопсия и кръвни също.

# 499
  • На изток от Ада
Само, че нк  клекти важат около 6 м .

# 500
Момичета, д-р Станулов какво предписва за гаденето в начална бременност? Повечето медикаменти са с джинджифил, а според неговите препоръки трябва да се избягва.
Мерси Simple Smile

# 501
На мен най ми помагаше сока от кисели краставички.

# 502
Гавискон

# 503
Момичета бих искала да попитам тези от вас, които са правили ПИД на ембрионите в Афродита д-р Дойчев ли се обажда за да съобщи резултата, когато е готов и г/д колко дни чакахте да ви се обадят, а също и пращат ли ви доклад точно с какво качество са ембрионите или като отидете в клиниката там получавате резултатите. Ще съм благодарна на всякаква информация свързана с ПИД.
А другият ми въпрос е получавате ли епикриза след пункция и после още една след трансфер или като приключи всичко тогава дават обща епикриза?

# 504
След всяка пункция/ трансфер трябва да си ги поискате от рецепция епикризите.

Момичета бих искала да попитам тези от вас, които са правили ПИД на ембрионите в Афродита д-р Дойчев ли се обажда за да съобщи резултата, когато е готов и г/д колко дни чакахте да ви се обадят, а също и пращат ли ви доклад точно с какво качество са ембрионите или като отидете в клиниката там получавате резултатите. Ще съм благодарна на всякаква информация свързана с ПИД.
А другият ми въпрос е получавате ли епикриза след пункция и после още една след трансфер или като приключи всичко тогава дават обща епикриза?

# 505
Момичета, много съм щастлива, първият ни опит за бебе номер 2 засега е успешен - ЧХГ ми е 271 IU/L. След около седмица съм на преглед да се потвърди дали всичко е наред. Бях се подготвила да отнеме повече време, като с първото, но бях приятно изненадана. Пожелавам на всички ви такъв късмет 🍀

# 506
Tessaria, тихичко честито, да имате успешен финал и да ти е лека бременността! Как се чувстваш? Ембриончето какво качество беше?

# 507
Благодаря, добре се чувствам, тозо път нямам почти никакви симптоми.

Ембриона казаха, че е отлично качество, но нямам повече подробности от това. Така и не ми дадоха някакъв протокол с качеството на ембрионите, въпреки, че си поисках. Пишеше само бройката, което намирам за един от минусите на клиниката. На някой от вас дали ли са документ, където да е описано качеството на ембрионите?

# 508
Не, и аз нямам документ. Знам, че ми върнаха единственият отличен ембрион (родих го вече), имам замразени един с добро качество и 2 със средно.

Може би да пишеш на ембриолога по Вайбър? Или да искаш документа на рецепция? Лека да ти е бременността, скоро ще чуете сърце. 🥰

# 509
Честито, Tessaria!

Didka, На мен д-р Дойчев ми се обади и ми съобщи резултата. Изпрати ми го и по мейл, но честно казано няма много повече какво да се научи от него. Срокът беше 10 работни дни, ако си спомням добре, на нас ни звънна последния ден от срока. Ето снимка на нашия изследван емрбион:

Аз не съм си искала епикриза, тъй като още първия трансфер беше успешен. Пожелавам го и на вас! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт