Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (7)

• 61 431
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Преди три години преглеждаше и в Афродита и явно още го прави. Никъде не е упоменато, но хората, които често ходят в клиниката, го знаят това. Тпгава се чудех при кого да се следя, попитах да ме запишат, но точно това ми казаха - има няколко дни в месеца, когато преглежда там и часовете се пускат в началото на всеки месец. И се насочих към Вецев, при него тогава по-лесно се записваше, защото го имаше в супердок.

# 556
Преди три години преглеждаше и в Афродита и явно още го прави. Никъде не е упоменато, но хората, които често ходят в клиниката, го знаят това. Тпгава се чудех при кого да се следя, попитах да ме запишат, но точно това ми казаха - има няколко дни в месеца, когато преглежда там и часовете се пускат в началото на всеки месец. И се насочих към Вецев, при него тогава по-лесно се записваше, защото го имаше в супердок.

Соренда, доволна ли остана от Вецев и Шейново(там знам, че изражда)? Simple Smile

# 557
  • София
Да. Но се следях и при Сигридов паралелно. В Шейново бях във вип стая. Виж за актуална информация в темите за доктора и болницата. Аз бях доволна.

# 558
Здравейте, момичета! Знаете ли дали могат да ме освободят от работа при напреднал стадий на процедура инвитро? Законът защитава ли ни в такава ситуация?

# 559
#Тубероза,

В предходната клиника, в която бяхме, партньорът ми се видя с лекаря за 2 секунди, само да му каже за слермограмата, която трябва да направи и беше "пренебрегван" като цяло.
При прегледа ни при д-р Станулов той го Покани да влезе и каза, че е важно и той да присъства, за да му обясни какво ще правим, как, какво, защо и т.н., което суперрррр много впечатли партньора ми, като само обяснението беше поне 40 мин, отделно след това аз останах и за моя преглед, затова е важно да сте двамата, поне лично според мен. Simple Smile

# 560
Момичета, при пункция може ли с гел лак?

# 561
  • София
Момичета, при пункция може ли с гел лак?
При всяка операция има риск и не е препоръчително, но няма да те върнат.

# 562
Здравейте, дами. Все още съм в процес на стимулация. Докторът е категоричен, че този месец свеж трансфер няма да има. Спомена за ЗЕТ на следващ месец, като каза, че може да се направят тестове на ембрионите. Някоя от Вас правила ли го е? И еветуално ако може да ме оринтира ценово? Благодаря ви Simple Smile

# 563
По фонда ли сте? Защо няма даимате свеж трансфер?
Здравейте, дами. Все още съм в процес на стимулация. Докторът е категоричен, че този месец свеж трансфер няма да има. Спомена за ЗЕТ на следващ месец, като каза, че може да се направят тестове на ембрионите. Някоя от Вас правила ли го е? И еветуално ако може да ме оринтира ценово? Благодаря ви Simple Smile

# 564
Здравейте, да по фонд съм. Няма да има, тъй като доктора доста внимателно подхожда със стимулацията, но и колкото и да намалява дозите аз реагирам повечко. Но път поне се надявам да снеса повечко яйчица хаха

# 565
Здравейте, около 700-800 лева беше тестването на един ембрион. Резултаът излиза в рамките на около две седмици. Успех със стимулацията, хапвайте повече протеини Simple Smile

# 566
Здравейте, около 700-800 лева беше тестването на един ембрион. Резултаът излиза в рамките на около две седмици. Успех със стимулацията, хапвайте повече протеини Simple Smile
Много благодаря. А как се определя колко от тях да се тестват? Съжалявам че разпитвам толкова подробно Heart

# 567
Здравейте момичета, предстои ми Зет, може ли да ми кажете тъй като ми е за първи трансфер при др. Станулов как протича, колко време се лежи в клиниката, разрешава ли доктора да се шофира след трансфера и дали мъжа ми се допуска с мен в клиниката ? Благодаря предварително 😊

# 568
Мъжът ви е даже "задължително " там ☺️
След трансфера 30-40 мин и ви пускат.
Първият ден не е разумно да се шофира 200-300 км., но и житейският ми опит сочи, че каквото е писано да стане, ще стане.
Успех 🙏🍀

Здравейте момичета, предстои ми Зет, може ли да ми кажете тъй като ми е за първи трансфер при др. Станулов как протича, колко време се лежи в клиниката, разрешава ли доктора да се шофира след трансфера и дали мъжа ми се допуска с мен в клиниката ? Благодаря предварително 😊

# 569
Мъжът ви е даже "задължително " там ☺
След трансфера 30-40 мин и ви пускат.
Първият ден не е разумно да се шофира 200-300 км., но и житейският ми опит сочи, че каквото е писано да стане, ще стане.
Успех 🙏🍀

И аз мисля, че е Божа работа, но все пак доктора не препоръчва да се пътува в деня на трансфера. Относно мъжа- на моя трансфер изобщо не са питали за мъжа, трябваше да чака долу, а в същото време имаше доста двойки за прегледи и мъжа ми каза че е чакал в кафето до клиниката, като бях готова да слизам му звъннах и той влезе, но все още беше голяма навалица. Даже почти нямаше място къде да седна аз- беше ми малко смешно че дори мъжете не направиха място. Наложи се да нахалствам и да помоля единия да стане, а мъжа ми стоеше до входната врата, докато ни извика доктора за преглед

Общи условия

Активация на акаунт