Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 73 565
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Armani, особено "Stronger with you" не мисля, че е подходящ за младо момче - тежък е. Там трябват малко повече години. От серията "Code" може да има нещо което да допадне. Kenzo също е интересен избор за млад човек.

# 106
Моля, дайте идея за мъжки парфюм, който да е подходящ за 20-годишен младеж.
Цена ... да кажем 200-300лв. 
Ако има нещо ново, ще е супер.
Преди време Deetron (на когото съм безкрайно благодарна) ми беше подсказал за това:
https://makeup.bg/product/612377/?gclid=EAIaIQobChMI54yt272QggMV … AYBCAAEgLxMfD_BwE
Доста под Вашия бюджет е, но за млади мъже е уникален аромат!

# 107
  • София
Плочух мостричка на Rêve de Cashmere Van Cleef & Arpels (някой тук го спомена и реших да пробвам) - много е хубав и доста напомня на Sand Dance Stéphane Humbert Lucas 777. Във втория има нещо по-кисело (не неприятно) което го прави по-остър и с по-силна проекция, но като цяло са много, много близки.
Аз бях. Много ми е любим Reve de Cashmere, прекрасен, гушлив и мек аромат. Ще потърся този Sand Dance, благодаря за препоръката. Flowers Rose

# 108
Моля, дайте идея за мъжки парфюм, който да е подходящ за 20-годишен младеж.
Цена ... да кажем 200-300лв. 
Ако има нещо ново, ще е супер.
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Y-Eau-de-Parfum-50757.html

# 109
Не знам дали въпросът ми е за тази тема, ако не е , моля да ме извините!Търся съвет, как да предотвратя изпаряването на Уоманити на Мюглер.Пръсках веднъж лятото и сега като извадих бутилката е до половината.Опитах с тиксо да опаковам пръскалото, но без ефект.

# 110
Виж дали няма да стане с тези пластмасовите тръбички за кабели, които като се нагреят, се свиват. Надявам се се разбра какво имам предвид или с тиксо за електрически кабели. То е по-гъвкаво и уплътнява по-добре. Другия вариант е да го пресипеш в друга бутилка. Може под тиксото да навиеш силиконов ластик или лента.

# 111
  • The Evergreen State
Tamar да не би да се нагряват много парфюмите където ги държиш. Опитай да ги преместиш - желателно на тъмно, хладно и сухо място, друго не ми хрумва Worried.

# 112
Държа ги в шкаф, в оригиналните кутии.Не е това, най-вероятно е дефектно пръскалото.Така ми изтече Диор Адикт.Благодаря ви за включването!Или ще го пресипя или ще го изпръскам по-бързо.Никак не е лош и сега Flowers Hibiscus

# 113
Есенни опции: Flowers Fallen Leaf

# 114
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се сдобих с отливка от https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Lavalliere-76844.html  Много ми напомня един парфюм от преди 100 години, но не мога да се сетя кой точно. Върти ми се на Red jeans или нещо от сорта, от първите ми парфюми в едни сиви и бедни години назад във времето. Усещам розата и цитрус, а го взех заради смокинята, която обаче аз лично изобщо не откривам.

# 115
Този SHAGHAF OUD още не мога да се престраша да пробвам. Изчетох и изгледах сума ти ревюта, но нещо ме спира. Може ли сравнение с някой по-известен или група парфюми. Хем много искам да го помириша, хем не съм събрала смелост да взема цяла бутилка на сляпо.

# 116
Имам Shaghaf Oud старата версия с арабски надпис. Потресаващо силен - 1 спрей зад врата го усещам 2 дена. Главно роза - леко "пластмасова", не ми мирише особено естествено. Тип Монтал. Уд почти не усещам - определено е там, но за мен е главно розово-шафранов аромат. Но ми е малко мазен и пластмасов. Ползвах го за стаен спрей защото се усеща цял ден.

Всеки път във фейсбук групите като видя пост "Препоръчайте ми силен и траен парфюм" искам да препоръчам него защото това е бомба - почти колкото Ред Тобако на Мансера.

Не ми е любим, но не ми е и неприятен. Но определено е нещо дето би предизвикало главоболие или на вас, или на хората около вас ако прекалите с него.

Има 2 с които го сравняват - Oud Mood и Sheikh al Shuyukh Luxe но нямам личен опит с тях. Иначе е копие на Oud Bouquet на Ланком

# 117
Здравейте! Насочете ме към парфюми подобни на Thierry Mugler - B*Men, понеже е спрян от производство и не го откривам никъде, а мъжът ми страшно много го харесва.

# 118
Някой знае ли с какви размери е бялата чанта на Ланком от Нотино и изобщо става ли?

# 119
Някой знае ли с какви размери е бялата чанта на Ланком от Нотино и изобщо става ли?

Не знам за Ланком, но от там ми пратиха несесер на Givenchy при една поръчка от тази марка,  на който си пише правено в Китай и не ми харесва. Общо взето правено в Китай за без пари и тука ти го пробутват , като специлен подарък при покупка над дадена цена. Мерси - НЕ!

Общи условия

Активация на акаунт