Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 593
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Различните Chloe могат лесно да се намерят за проба във физически магазин. Питащият да се разходи и да прецени кой аромат асоциира с дамата, на която иска да го подари.
Ценни са мненията за парфюми, които не са налични за тест.
А за масовите всеки си има свое мнение и усещане.

# 316
Аз по принцип съм си фен на Chloe, за мен е една от най-добрите къщи предлагащи мейнстрийм аромати. Ще напиша моите усещания за техните парфюми, пък дано са от полза на питащия, ако се е насочил точно към Chloe.
Chloe EDP както писах и по-рано си е за розолюбители. Силен, класен и натегнат.
Chloe EDT също има роза, но някак по-млада, по-свободна, по-звънлива, според мен е по-лесния аромат.
Nomadе EDP е доста противоречив. На някои кожи изкарва една бръснарска, типично мъжка нотка. Той задължително трябва да се тества и то не веднъж.
Nomadе EDT е категорично по-добър /за мен/. Лек, свеж, разпознаваем.
Nomadе absolu също е полярен аромат. С него въобще не се спогодихме, при мен има една пластмасова нота, която ме побърква. На приятелки е просто прекрасен...Съдба =)
Nomade Naturelle Eau de Parfum и Nomade Jasmin Naturel Intense са твърде различни от първоначалния Nomadе и за мен са напълно в тренда - сладък и с нищо различаващ се аромат от масовката.
Love story EDT e луксозен, eфирен, но дълготраен аромат, с който винаги съм отнасяла комплименти.
Love Story Eau Sensuelle е кремообразен цитрус, мек и удобен. Цитрусите може да са малко остри в началото.
Фаворит ми е.

Dimitar_mnt, И все пак, ако дамата, за която търсите подарък не е парфюмно зависима, има и далеч по-приемливи ценово варианти, които са масово харесвани от дамите.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 10:08 от лорелай

# 317
Магазина на Зара в Сердика център дали работи?
Не. Зара има само в Парадайз.

# 318
Chloe много зависи на какъв тип кожа се пръска и околната атмосфера. Едно е ако се носи зима, лято, в планина, на море или вечер на клуб. За това толкова полярни мнения има.

# 319
  • София
Chloé Nomade EDP ми е един от любимците лятото. Идва като глътка въздух в горещината. Направо звъни. Получавала съм комплименти за него.
 Chloé Nomade Absolu пък повече ми пасва в студените месеци. Класен и за офис обстановка идеален.
Те са за хората, които не понасят всички "сладникави" и лепкави парфюми, които заливат пазара последните години. Много вероятно е хора, които харесват шипри също да ги харесат.
Всичко е индивидуално до човека. Годините нямат значение.

# 320
А аз бих искала да ви питам един въпрос. Вие кой парфюм свързвате/бихте носили в корпоративна среда?

Аз изпръсках една мостра на Chloe edp мисля и адски много го харесах - нежен и момичешки ми е. ММ също го похвали и обмислям за пролет/лято да си взема.

# 321
А аз бих искала да ви питам един въпрос. Вие кой парфюм свързвате/бихте носили в корпоративна среда?

Предполагам, че се търси нещо ненатрапчиво. Alien Flora Futura е първото, за което се сещам. Може би и Chanel Coco Noir.

# 322
  • Бургас
Aз бих носила Narciso rodriguez All of me, този парфюм е самата прелест.Направили са съвършения флорал, всичко му е на ниво, на моменти усещам нещо от Габриел Шанел, но не си приличат носи неговата класа, но Нарцизото е по- добър според мен.Секси и безумно траен върху мен, много му се радвам.Hearts Харесах новия ЛВЕБ Екстракт, за мен няма нищо общо с класическото издание, ирис палида, рози и ууд и на моменти усещам нещо гримово/ ирисът/, козметично така женствено и съвършено.Ще си го купя и него, пищен, дързък , различен! Новото Клое никак не ми хареса, жалко няма нищо общо с обсъжданото старо класическо Клое, новият ми е невзрачен и никакъв.Кафе Роуз на мистър Форд не е лош в базата.

# 323
  • Отвъд алеята зад шкафа
Nomade е парфюмът, от който съм изхабила 6-7 шишета, много ми е любим, но как да устоя като видях джанка в пирамидата 😄

Днес си взех два аромата на Калотинис - Caramel Oud и лимоновия тарт. Карамелът е страхотен, усеща се шафранът, за да не скучен. Иначе съм с
https://www.fragrantica.com/perfume/Majda-Bekkali/Fusion-Sacree-Clair-16289.html

Супер странен парфюм - в началото избухва на Ксилометазолин, ама не се трае, капки за отпушване на нос. Който успее да издържи половин-един час- прекрасна транформация, много женствен, страхотна тубероза и още куп чудеса.

Днес в Делириум пробвах новият аромат на Frederic Malle, буквално го чакаха да го заредят, имаха само едно малко виалче. Хубав е, но го причислих към мъжките аромати.

# 324
Траен ли е Caramel Oud или бързо отминава?

# 325
  • София
Днес в Делириум пробвах новият аромат на Frederic Malle, буквално го чакаха да го заредят, имаха само едно малко виалче. Хубав е, но го причислих към мъжките аромати.
Heaven Can Wait ли? Simple Smile Отдавна е зареден в Salon Olfactive. За мен лично е прекрасен и го добавих към колекцията си, но не очаквам да стане хит; типичен за Ellena шик. Simple Smile В него усещам много сливи, сложени да се варят, карамфил, интересен ирис, който в началото е микс между кожен и червилен профил, а в късния драйдаун става по-козметичен и чист, без да е изцяло перилен. Унисекс към дамски е за моите възприятия. Simple Smile

# 326
  • Отвъд алеята зад шкафа
Траен ли е Caramel Oud или бързо отминава?

Първото ми впечателние е, че е траен.

Klodilia, тествах го набързо и то след 30 други аромата, че бях минала и през Елинор. По принцип гледам да е на кожа и то на врата, за да съм сигурна в оценката, така че със сигурност ще го пробвам пак.

# 327
И аз го харесах много, но е труден парфюм и не е за всеки. Днес ще има нещо много интересно свързано с представянето му.

Номадите не ги понасям.

# 328
Здравейте! Може ли мнение за Lalique amethyst

# 329
  • София
Chloe Love Story Eau Sensuelle е единственото Chloe, което мога да нося и ми доставя удоволствие.

Bright Crystal, това сякаш аз съм го написала за Narciso Rodriguez All of me, обожавам го този парфюм!

Общи условия

Активация на акаунт