Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 73 456
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • на терасата
Привет!
Нахълтвам във вашата ароматна тема с най-лаишкият въпрос. Да започнем с това, че имам един единствен парфюм, който ползвам и обожавам, но ми се иска поне още един
Проблемът е, че каквото и да помириша не мога да се влюбя. В най-добрия случай е "става". Та има ли как да ме насочите какво да търся? Това е моят парфюм.
Извинявам се за странния въпрос
Скрит текст:

Пробвайте флоралните парфюми на Lanvin, както и BVLGARI OMNIA трите вида, които се предлагат. DOLCE&GABBANA  Light Blue e в същия дух, също VERSACE BRIGHT CRYSTAL. Gicci  имат голямо разнообразие от флорални парфюми и може някой от тях да Ви допадне. Препоръчвам също да пробвате и парфюмите на Нарцисо Родригес.

Ако желаете нещо по-евтино, пробвайте ароматите на Zara.

# 616
Привет!
Нахълтвам във вашата ароматна тема с най-лаишкият въпрос. Да започнем с това, че имам един единствен парфюм, който ползвам и обожавам, но ми се иска поне още един 😄
Проблемът е, че каквото и да помириша не мога да се влюбя. В най-добрия случай е "става". Та има ли как да ме насочите какво да търся? Това е моят парфюм.
Извинявам се за странния въпрос 🙃

Бих препоръчала за проба гореспоменатия люляк En Passant:
https://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/En-Passant-2793.html

Прегледайте ароматите на Aerin Lauder, може от там да излезе любов.
Пример:
https://www.fragrantica.com/perfume/Aerin-Lauder/Lilac-Path-19057.html

Само с проби става. Много проби, много търпение, много отливки и разносване на избраните след пръв тест.
А понякога любов идва и при смяна на жанра.

# 617
Пробвай и на Карл Лагерфелд

# 618
Познавате ли този парфюм?
https://www.fragrantica.com/perfume/Brecourt/Avenue-Montaigne-12119.html

Малиновата нотка ми хвана окото но няма много коментари за него освен че е сладък и наподобява дизайнерските плодови шипри. Попадала съм на марката в магазин, но нямам спомен да съм пробвала точно този.

Колебая се между  него и Lady Vengeance на Juliette Has a Gun. Втория съм пробвала и ще е идеален за това дъждовно време, но тази малинова нотка..

# 619
Този парфюм ми го изпратиха Jovoy като комплимент при първата ми поръчка от тях /която се състоеше само от тестери, доколкото помня/. Не знам дали това  оказа влияние за омаловажаването му в моите очи, но дори не помня къде съм го забутала. Самият парфюм не е запомнящ се, според мен. Недразнещ флорален парфюм, като много други. Нямам спомен за малини, но те и във Фрагрантика са във връхните нотки. Lady Vengeance ми беше един от любимите парфюми и измежду много малкото, от които съм поръчвала втора бутилка. Не знам реформулиран ли е, аз ли съм се променила, но почти не съм се пръскала от втората бутилка. Усетих го някак ретро Thinking Ще взема да го изровя и да го пробвам пак, наистина сега му е времето.
Съжалявам за хейтърския пост.

# 620
  • София
Познавате ли този парфюм?
https://www.fragrantica.com/perfume/Brecourt/Avenue-Montaigne-12119.html

Малиновата нотка ми хвана окото но няма много коментари за него освен че е сладък и наподобява дизайнерските плодови шипри. Попадала съм на марката в магазин, но нямам спомен да съм пробвала точно този.

Колебая се между  него и Lady Vengeance на Juliette Has a Gun. Втория съм пробвала и ще е идеален за това дъждовно време, но тази малинова нотка..
Аз съм пробвала Avenue Montaigne, но не го помня в детайли, помня само, че не ми хареса, стори ми се какофоничен.
Много хубава сочна роза с шипрееща подложка и усещаща се малинка е https://www.fragrantica.com/perfume/Joop/Wow-for-Women-50411.html. Намира се все още в бг сайтовете на символична цена, вкл. при Елинор - нямам идея дали го има в някой техен шоурум за проба, но може да се звънне и да се пита. Simple Smile В моловете не съм го виждала сякаш, затова посочвам тях като опция за тест, ако сте в София. Точно във влажно и хладно време е много красив. Малината е като в малиново вино, не е сладка и инфантилна.
В сходна стилистика е и Gucci Guilty Absolute pour Femme, също много хубав, с къпина вместо малина.
За мен и двата са по-добри от Avenue Montaigne и са удачни за настоящия сезон.

# 621
Здравейте, момичета.
Да ви питам за Thé Amara Van Cleef & Arpels . Имате ли впечатления от него? Дес, случайно да имаш ревю?
Как е като изразителност и трайност, ако някой е успял да го поноси.

# 622
Здравейте, момичета.
Да ви питам за Thé Amara Van Cleef & Arpels .

Я! Нов чай! Трепна ми сърцето! Ще следя за него, и непременно ще пробвам!
Честит първи сняг от мен в централна Европа! Още не съм решила с какво да го отбележа. Един от тези ще е.
Може би Dama Bianca.

# 623
Аз много харесвам Coco. Единственият Шанел, който бих купила. Нищо ретро не намирам, по скоро класика, която е извън времето. Като цяло Шанел за мен са хладни и ефирни, но коко е топъл и гъст, Ле Лион му е като голям брат, който тренира и приема стероиди 😁
Тази година беше много семпла от към покупки, ако не броим 20-ина малки проби, нищо не съм си купила май 😯
Имах възможност да пробвам почти всички нови масови парфюми и някои ми харесаха, но предпочитам да си ползвам наличните (които не ми омръзват).
Ако държа този курс и за напред с чиста душа ще си купувам по един Амуаж за рождения ден в бъдеще 😁
Въпреки че бях много предубена към проби и отливки, тази година мина предимно с тях и ми беше много приятно да се запознавам от близо, макар и за кратко с различни неща, без ангажименти. Голямо удоволствие е да имам цялата бутилка, но пък е трудно да избера само една... Или две.

И аз съжалявам, че не купих Classique Essence de Parfum Jean Paul Gaultier докато Още се продаваше по магазините, прекрасен е и напомня на Есенс Абсолю без да го заменя.
Който го има - блазе ви и ползвайте с удоволствие 💖

# 624
Здравейте, момичета.
Да ви питам за Thé Amara Van Cleef & Arpels . Имате ли впечатления от него? Дес, случайно да имаш ревю?
Как е като изразителност и трайност, ако някой е успял да го поноси.
Аз го познавам и го носих онзи ден. Средна трайност и излъчване, дори към слаба, все пак си е чаен аромат. За мен е много красив, но аз обичам такива парфюми. Не е за сега, трябва му топлина. Остър е и препоръчбвам проби, не е за всеки.

# 625
Здравейте, може ли някой да сподели няколко думи  за Fleurs d'Oranger Serge Lutens? Виждали ли сте го в София някъде за проба? Много ме привлича, но не смея да го купя на сляпо, колкото и да обичам белоцветни аромати.

# 626
Дойде поръчката на голия уд от Guerlain. Реших, че ще взема най-скъпия на парче първо като Коледен подарък от мен за мен Satisfied

Не са се скъпили на мостри изобщо. Дойде с един куп кремчета, маски и т.н. + много сладурска чантичка за гримове с добър размер и луксозна празнична картичка.
Освен всичко, в мострите имаше 3мл на парфюма, който купих и 3мл на Cur Beluga, който на първо четене много, много ми хареса и май ще влезе в списъка с желания. Ще взема да обърна и по-голямо внимание на цялата серия.

И малко мрън: не проумявам защо не правят по-малки разфасовки. Релано парфюмите не са от най-скъпите, но с тези 100мл е трудно човек да се сдобие с повече.Broken Heart

# 627
Честит! Харесва ли ви? Може и да го свършите бързичко, аз от моя ьа няколко месеца вече съм използвака значително количество, много е присърастяващ, а в драйдауна много ми прилича на double vanille, още един бонус...

# 628
Солена Луна, за Oud Nude ли питате?
Много ми харесва, да. Имах 1мл мостричка, която изпръсках на веднъж и се влюбих преди няколко месеца, но цената му ме възпираше. Като нищо ще свърши бързо. Надявам се не толкова, но ако свърши бързо, означава, че си заслужава да се поднови.

# 629
Исках да поръчам Oud Nude но бях разочарована че няма 50мл. Той и Embruns D'Ylang са ми в списъка с желания.

Единствения който притежавам е Rose Cherie който е абсолютен бонбон - малко инфантилен, но с него се чувствам като принцеса. Другите два са доста по-елегантни.

Общи условия

Активация на акаунт