💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 143 485
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 550
  • BG-DE
Ей, тия синхрони. Цвети е нахилена, като варена тиква. Няма да се научат да не им дават физиономиите по време на битката.
Да, от това дори и най-малко съмнение не остава кой е спечелил 🙂

# 2 551
  • София
Докато не дойде времето за синхроните по време на битка на доказаната оскарова актриса, Теодора близначката. Simple Smile

# 2 552
Дали някоя ще си забие брадвата в лицето, докато кове? Grinning

# 2 553
  • софия
Добре се справят и двете момичета. И Цвети беше екстра на плуването. Мудева не и отстъпва.

# 2 554
  • Другата България
С огромна изненада научих, че Мудева кове с....брадва!

# 2 555
Мудева не ми е приятна, но Цвети ми е още по-неприятна. Така че тук съм за Мудева.

# 2 556
Мудева трябва да се научи да духа по добре:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 2 557
  • в моя гьол
Мудева вкара кахърния поглед на синхроните. Мирише ми на сбогуване, съпроводено със саундтрак от турски сериал.

# 2 558
  • София
Мудева е много красива обаче, когато гледа кахърно.
Президента сигурно се стопява... Simple Smile

# 2 559
Дали може и двете да си ходят Smiley .Няма да е голяма загуба ,и едва ли ще липсват на някой.

# 2 560
Голяма скука, направо двете да ги гонят. Мудева е типична селска пръчка, трагедия.
Въобще не бих я нарекла хубава Мудева - нито в тяло, нито във фейса.

# 2 561
[

Мдаа, подчинените и хора са сестра й , мъжа на сестра й , дъщеря й и друга рода. Вие какво си мислите че управлява Палм бийч в Дубай ли. Дъщеря й понеже много е обича от 10г. стои тук да награбва бълтарчета.

quote author=*Аня* link=topic=1596121.msg47094762#msg47094762 date=1697824980]
Виолета обаче много злоба се чете в погледа и .Не е читав човек за мен ,колкото и да е силна.Представям си в реалния живот как мачка подчинените и хора  който работят за нея ....
[/quote]

# 2 562
В тази игра съм за Цвета. Мудева не я понасям, искам да си ходи при Мудев, стига е ревала.
Виолета ме накара да захаресам Крум. Толкова ми е противна тая жена, че всеки друг ми се струва цвете.

# 2 563
  • Варна
Мудева трябва да се научи да духа по добре:stuck_out_tongue_winking_eye:
Млада е още, има време 😄

# 2 564
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Чудя се за коя да викам. И двете не са ми особено приятни, и двете са хвани едната, удари другата. Мислех за Цвети, че ако остане Мудева, пак ще е предрешено всичко напред. То не че иначе няма да е, но да е една идея по-интересно.
Само че Цвета не си дава никакъв зор, едва се влачи, едва сече, едва кове. Разсеяна била също, значи и на паметта й не може да се разчита много, а ако не е и точна... Grinning
Каквото стане. В крайна сметка в това племе скоро няма да има интересни ходове.

Общи условия

Активация на акаунт