💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 015
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 810
Да пратят Виолета при сините, за да пили на най-дондуркания играч - Елвиса? Абсурд! Има 2 свещени крави в този сезон - Марто и Дунев.

# 811
  • софия
Ооооп, котямце ли имаме или детенце влетя. 😀😀😀
 Ралица предрече,  че Вили ще прави на салата пичомолките. Няма шанс да я набият при сините.

# 812
  • BG-DE
След малко Гатьо ще е гост в "На кафе".

# 813
  • София
Гладиаторите с човек по - малко ли са?  Виолета при тях ли ще влиза?

# 814
Ооооп, коте ли имаме или детенце влетя. 😀😀😀
 Ралица предрече,  че Вили ще прави на салата пичомолките. Няма шанс да я набият при сините.

Тя където и да отиди, все ще ги прави на салата 😉

# 815
Дават Гатьо при Гала сега

# 816
Аз като цяло и в живота не съм крайна в мненията си и винаги се опитвам да видя и другата гледна точка. Разбирам на Крум идеята му, не ми харесва и е против моя тийм, но я разбирам. В епизода по-скоро ме подразни как като капитан напусна орбитата на племето си и отиде да се вайка настрани, което може да е много демотивиращо за останалите. Също така този изблик на гняв беше напълно ненужен и излишна демонстрация на слабост пред другите. Тук, за да не съм лицемерна, хай, Мудева, да спомена, че единствената черна точка, която сложих на Рълев беше, когато блъсна буквата. Просто много обичам хора, които запазват самообладание в трудни моменти и може да им ври всичко отвътре, но външно са бетон. Радо не е такъв, Радо е бетон и външно и вътрешно Joy Момчил много изтърпя Мудева докато му редеше на главата, снощи също, когато почти безпричинно се опитаха да го изложат като саботьор  и за капак не само, че остана спокоен, ама и такава шега пусна, жалко че никой там не я оцени. Нищо, Момчи, ние те разбрахме.

Друго, друго...
А, знам че Мудева ви е черна в момента, но доста грозни бяха от страна на Дени думите Аа, ние кифли не искаме. Ама ти момичето познаваш ли го въобще, била ли си в племе с нея, амазонките гниха на реката седмици, ако беше такава кифла сама щеше да напусне. Мудева игра чудесно да влизането на Румен и направи гафове след това, но нека не и отнемаме дължимото.
Страхотен играч е Дени, но нещо като човек в игрите не ми харесва.

# 817
Е, стига, какво толкова е показала Мудева преди това, освен едното плуване? Коментарът на Денислава беше свързан именно с това, първо каза "Какво ще го правим това като го вземем?" Да, изказа се грубо, но е права.

# 818
Може ли да разкажете накратко какво казва Гатьо при Гала, че съм на работа? 🙂

# 819
Ей сега ще пусна Гатьо да го видя
Интересно ли беше участието му?

# 820
  • SF
Мартин и Денислава са опасна комбинация. Тя не разсъждава, предала му се е, готова е да изпълни всяко негово щукване. Той подава тона, а тя пее с цяло гърло песента, която той е пожелал.
Сега искам всички нови, стари и нови стари срещу тях.
Ама няма да стане.

Уу за Крум!

# 821
Мартин и Денислава са опасна комбинация. Тя не разсъждава, предала му се е, готова е да изпълни всяко негово щукване. Той подава тона, а тя пее с цяло гърло песента, която той е пожелал.
Сега искам всички нови, стари и нови стари срещу тях.
Ама няма да стане.

Уу за Крум!

Стринка сигурно е бясна сега като гледа шоуто, че Денислава толкова слуша баш Мартин. 😄

# 822
  • Варна
Грозно, но и откровено беше изказването на Денислава. Поставени в екстремни обстоятелства хората са първосигнални, в реала примерно, същото щеше да го каже рафинирано и никой нямаше да я обвини за поведението й.

Иначе Денито си ме дразни, щото е на всяко предаване мерудия, ей па няма по-интересен образ за гледане, къде не е била още, я? Но това е друга бира

# 823
  • софия
Не съм сигурна, че Дени следва сляпо Мартин. Играе си играта. Лошото е, че я хващам на няколко пъти с фрази насочени към Момчи и подозирам, че няма да го жали. Мъка за мен, защото и двамата ми харесват.
 Одеве си пуснах пак Момчи срещу Ралица и Димо. Димо буквално се изхили, племената също. Ралица се опита да се държи на ниво, но и там видях усмивката. Определено му оцениха хумора.

# 824
Гатьо спрял телевизора след изказването на Мария за него и изобщо не гледал нататък. Гала беше пред припадък, защото подготвените въпроси отидоха под ягодите.😅
Сърдит е на Оряшкова и много разочарован. И на други хора е сърдит, вчера е махнал двама от ИГ, не каза кои са /тук хрътките да се включат и проверят/.
Поддържа връзка с основното гладиаторско племе. За Крум каза, че е умно момче, щом така е преценил,  значи решението му е правилно.
В ефир се включиха мякащото Вики /с още по-надути устни/ и Дани.
Общо взето това е.

Общи условия

Активация на акаунт