💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 090
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 195
  • тук и там
Мудева прави някакви физиономии и устните и застават по особен начин,направо на маймунка прилича.Ей сега го видях,като гласува за Орешкова и и се мазнеше.Баш маймун...

# 196
  • София
Рълев опипа почвата за бъдеща обща игра и Крум изгори мостовете...
Груба грешка на Крум. Sad

# 197
  • Някъде в Матрицата
Аз ли нещо не разбрах, 20 минути говорят как ще се има сливане следващата битка, сега когато Димо го обяви, те се правят на учудени.

Е, трябва да има драма и актьорско майсторство. Може да има чисто нов зрител на предаването, който да бъде притеглен към предаването с някакъв съспенс. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 198
Радо е пак верен на себе си!
Крумчо - нисък и заплешивяващ, неочаквана комбинация да се самопредложиш!
Момчи, взимай пример!

# 199
  • Другата България
Току що Крум подсказа на Рълев, че НЯМА да играе с него и Радо, което дано е сигнална ламБа за него да се ориентира към новите попълнения. Поредна грешка на Крум, и за първи път забелязах Рълев.
Рълев опипа почвата за бъдеща обща игра и Крум изгори мостовете...
Груба грешка на Крум. Sad
Аз като ти говоря.....

# 200
И Крум ме дразни. Искал си капитанската битка. Двата гласа иска по скоро.
Дано иде на капитанска и да отпадне. Данооо

# 201
Как може Крум да е толкова тъп? Рълев му подаде ръка, а той явно ще се прави на интересен и отмъстителен.

# 202
Гледам, че старейшините са си определили ролите вече.. единия ще ходи да блъска битки, другия ще капитанства, а останалите ще зяпат сеир..

# 203
  • София
Мартин явно иска да счупи всички рекорди по брой капитанства в историята!

Пак не можах да направя хеттрик от точни прогнози.

2 от 3 съм засега Simple Smile

# 204
Искам Рълев и Момчи в една коалиция. Двете същества с работещи мозъци в този сезон.

Кен е Моника 2, намазА му ските Марто и тва е.

# 205
  • sofia
Мудева прави някакви физиономии и устните и застават по особен начин,направо на маймунка прилича.Ей сега го видях,като гласува за Орешкова и и се мазнеше.Баш маймун...
Мъж ми й вика Хафтето...на циганка му приличала при някакви физиономии дето често правела.

Тоя един час клюкарщини и интриги ми идва в повече.

# 206
  • София
Мартин вечният капитан.
Алелуя!

# 207
  • Някъде в Матрицата
Гледам, че старейшините са си определили ролите вече.. единия ще ходи да блъска битки, другия ще капитанства, а останалите ще зяпат сеир..

И ще чакат дъщерята на Дунев. 🤣🤣🤣

# 208
На мен Марто продължава да ми харесва. Може да е връзка, но нито се лигавица, нито капризничи. Умен е много и играе с хъс.

# 209
Имам чувството ,че гледам Сървайвър. Петима се бият, а 10 правят интриги. Без Момчи, жълтите щяха да са живи умрели, същото е при сини и Мастагарков, а при червени Крум се е забил в най- калпавата коалиция ,все едни атлети в нея и си води племето дружно към провал.

Общи условия

Активация на акаунт