💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 092
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 645
Виолета, ако влезе утре при старейшините ще е велико. Крум на дива калинка ще го направят 😂

# 646
  • SF
Не знам какво сте писали. Нямам време да ви чета.
Но аз искам да напиша само едно: Уууу за Крум!!!!!

# 647
  • София
Сините станаха Непобедими, то и няма как иначе, като и Крум играе за тях. Знаех си, че има причина, поради която не успя да ми стане симпатичен цял сезон.
Аз в този момент зачеркнах Гладиаторите. Жалко само за Рълев и Радо, но се надявам, че ще се справят. Дано завъртят една бърза коалицийка с Амазонките и да покажат на Крумчо откъде изгрява слънцето.
Ох, утре трогателна среща между Мики Маус и щерка. Чак водещите по задължение симулират разчувстване и сълзи. Болшой театър пасти да яде. Joy

# 648
Утре ще е гаден епизод
1. Стрина се връща(всички знаем, че Никол няма шанс)
2. Ще захранят връзкаря с огърлици и предимства
От последния  кадър за утре..Крум се хилеше..мдаа значи печели огърлицата, то Витомир така ще бутне драконите за да спечели Крум и да разбъзка Гладиаторите, да не могат да гОизгонят.

# 649
Утре като дойде кака Вила, ще му се прииска на Крумчо и баба му да пристигне.

# 650
  • Дубай
Ралица и Димо са си актьори под наем все пак...това си им е основната професия в живота.

# 651
  • София
Който спечели дуела отива при по-малобройното племе.

# 652
  • SF
Дени, обаче, как веднага припозна Мишето... Метна му се на гръбчето... Маймунка тя!
Мартин май ще трябва пак да се коалира с Мастагарков.

Моите хора са Рълев, Мастагарков, Радо и Мишо.
От тях излезе Мартин, но ако утре отупа това човече, ще му дам пето място сред моите хора.

# 653
  • Буркина Фасо
не подценявайте червените.

# 654
Ники културиста отпадна заради контузия.
Ники Рълев отпадна от болест.
Румен свали близо 20 кг и на косъм не отпадна по болест, трябваше спешно да го вкарат да хапне.
Моника се преби на игра.

И въпреки това тия малоумници решиха да не ги пощадят и да махнат Стопанството, а да оставят Дивата река. Пълна гавра!

# 655
Голям герой е Никол, лежа под сенника цял сезон.

# 656
Крум избра Мудева пред Мишо, кАжи честно. 🤣🤣🤣🤣

# 657
  • Варна
Скрит текст:
Гатьо ако гледа, вече се е отказал от Крум и Калоян. Сега Рълев ще омагьоса девойките, утре и Вили, след като разбере, че е разделил Крум братята и край....
Еххх! Красота! Крум си отива другата седмица.
нека първо да е Мъдева де.
В момента Крум повече заслужава.

Ммм, не. Крум поне си каза - може да е отмъстително, но причината е такава. Причината на Мудева е "ми щото така" Може да е една мозъчна клетка, ма е в полза на Крум. Макар че ми е все тя кой, кога си отива. То отдавна си е ясно всичко.

# 658
  • София
Ами това с телата си го заслужи Кру, според мен. Другите не, особено момичетата, ама туй то.

# 659
  • София
И въпреки това тия малоумници решиха да не ги пощадят и да махнат Стопанството, а да оставят Дивата река. Пълна гавра!
Ми обрали са всички краставици и стопанина не ще да ги пуска вече JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт