💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 051
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 720
  • На Изток от Рая
Ох,ще трябва да връщам значи.
Знам,че Крум избираше втори,но още в началото каза-в никакъв случай Момчил и Мишо и нещо изломоти.
Та ,ако някой го е разбрал относно Момчил,да сподели Simple Smile
Калоян се опита да го разубеди, ама не настоява много 😀

# 721
Аз сега започвам да гледам, ама много държа да кажа, че шегата на Момчил за телефона беше точно на място и наистина забавна!

# 722
  • Дубай
Знам,че Крум избираше втори,но още в началото каза-в никакъв случай Момчил и Мишо и нещо изломоти.
Каза на Калоян, че не иска мъже.
И смята, че жените ще играят с него заради Цвети.... Ммм, не мисля... Ако се коалират двете Тедита   с Радо и Рълев, Крум  и неговите хора са бушон.

# 723
Каза на Калоян, че не иска мъже.
Калоян му обясни, че така ще висят на реката, но ниското злобно човече не слуша Grinning

И това, че преди това Рълев беше опитал дори да помири двата лагера.

# 724
  • Варна
Момчил не го иска за да няма конкуренция, тъй като е интелигентен и силен и вероятността да го измести от лидерската позиция е огромна

# 725
Предполагам, че не иска силни мъже конкуренти. Вглъбен в собственото си оцеляване, не мисли, че без силни мъже, няма и племето да е конкурентно.

# 726
На Крум съвсем скоро ще му стане племето тясно Joy

# 727
  • На Изток от Рая
Момчил не го иска за да няма конкуренция, тъй като е интелигентен и силен и вероятността да го измести от лидерската позиция е огромна
А иначе Гатьо му каза да играе с Крум😂. Ама той от къде да знае, че ще излезе такъв мишок.

# 728
  • София
Много благодаря за отговорите!
Направо нереален избор!
Дори започвам да подозирам,че го върнаха ей така от чистилището с конкретна мисия Simple Smile

# 729
От утре:

ГЛАДИАТОРИ В АТАКА - СРЕЩУ КОМАРИ НА РЕКАТА! ОХ, ОХ, ОХ!

# 730
Така едитнаха днешния епизод накрая като си тръгваха Старейшините и дадоха близък кадър на робокоп Радо като брат му се радваше за резиденцията, прегърнат с Дени, че с малко въображения видях емоции в тези големи сини очи. Все повече заприличва на човек Sob Laughing
Както някой отбеляза, само Рълев да пази момичетата от разговори с него, и ще си направят коалицията според мен. След това някое от К-тата да си ходи.

Та стига моята любима кобра с работеща шишарка Wink да се вкара при Гладиаторите, няма да мога да кажа в кое племе ще ми е по-интересно да гледам интригантските сцени от предаването Flushed

Рълев напред, с Момчи са фаворитите ми, на втора линия са братята Кръстеви. Гатето ми липсва, с него днешния епизод щеше да е много забавен.

# 731
По принцип не си позволявам да говоря за външния вид, но просто се потресох от тялото на Мартин.
Разбирам защо досега се крие и не си сваля тениската. Докато беше на последния компонент с топчето се беше разхвърлил.
Толкова хилави, рахитични, пилешки гърди на мъж не бях виждала. Scream
И на плаж не бива да си сваля тениската. Човекът не е виновен, видимо спортува, просто лош ген. Наистина кофти.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 00:38 от sineva 1

# 732
  • София
Въобще не мисля, че в случая са бутнали Старейшините. Това с избутаното топче го имаше и минали сезони. Изкараш ли, не се брои.

След това вече Крум закопа племето си. Направи го от яд, беше заслепен и не мислеше. Щом каза дори, че било по-добре да се разпаднат, отколкото да са втори.

Не ми харесва, че ще има река, по-интересно е като и двете племена ядат.

Старейшините нямат слабо звено, не са си и мечтали за такова племе.

# 733
  • София
Крум не искаше Момчил защото ще го засенчи, измести, детронира....това са си мои предположения. Комплекси и его.
Точно така каза, да. Калоян се опита да му каже, че племето трябва да е силно, но той категорично го отхвърли.

Тя и Мудева ще мине за умна и стратег, пред Крум след днес.

# 734
Формата на мозъка на Крум 😆

Общи условия

Активация на акаунт