💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 061
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 705
Синята дъска имаше ли дупки изобщо 😱
Имаше, просто камерата беше под ъгъл, на който не се виждаха. Освен това те имат двама много високи мъже, които виждаха хубаво и подсказваха постоянно, а не играеха на мълчанка като Амазонките.
И друго ми направи впечатление - в началото я бяха оставили Цвети сама, та като ѝ падне топчето, сама да се завира да си го търси и прибира. В игра, в която всяка секунда е от значение! Еми...

# 706
  • София
Аз се изгубих в мисловния процес на ханко Крумя.
Какъв довод даде ,че не иска Момчил?

# 707
Забравяте ,че новите са с имунитет първата седмица. Ако попаднат на съвет тази седмица червени, а като им гледам племето в кърпа им е вързан. И стрина Вили им я зачислят утре ,като черешката на тортата, тя директно ще стреля по капитана. А да позная ли колко още ще стрелят по него.😁

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 00:25 от Joy 05

# 708
  • SF
Абе... имаше и в тази битка някои "изпуснати от камерата моменти".
Теодора Мудева изобщо стигна ли до понтона, за да го заобиколи.
Как падналата във водата Орешкова взе че догони доста добрият на гребане Мастагарков и други такива поне 10 въпросителни.

Краси Дунев режеше чувалите все едно реже хляб. Както и да е.

И ни в клин, ни в ръкав, да напиша, че ми се иска Мартин да напусне Сезон 5 преди Мастагарков.
Защото освен силата и спортните умения и подготовка, му липсва и такта на Мастагарков.
А Мастагарков, Рълев, Мишо и Момчил искам да спечелят Игрите тази година! Simple Smile Simple Smile

# 709
  • Някъде в Матрицата
Синята дъска имаше ли дупки изобщо 😱
Имаше, просто камерата беше под ъгъл, на който не се виждаха. Освен това те имат двама много високи мъже, които виждаха хубаво и подсказваха постоянно, а не играеха на мълчанка като Амазонките.
И друго ми направи впечатление - в началото я бяха оставили Цвети сама, та като ѝ падне топчето, сама да се завира да си го търси и прибира. В игра, в която всяка секунда е от значение! Еми...

Това показаха, да. По едно време, към края, Рълев ѝ подаде топчето.
Докато беше Рълев, Калоян му подаваше топчето. После нямаше такива подавачи. Или не ги показаха.

# 710
  • София
Утре Дунев ще разбере, че от Николчето нищо не става и е било безсмислено чакането му... И да се приключва тая драма.

Той нямаше право да избира пръв и  съответно Старейшините първо него избраха..

Чудех се Теди на коя ми прилича и се сетих..
Скрит текст:

Винету пък бил любимец на Донатела Версаче..ти да видиш..

# 711
  • София
Трудно да си отиде, защото е силен в игрите в племе, пълно с бушони+Рълев и Радо.
Дори и да паднат два пъти, т.е. да пратят двама играчи и Рълев и Радо да стрелят по Крум, Теодорите няма да гласуват за него, защото една от тях ще е другата номинирана и няма да го иска за съперник. Така че има поне още 3 седмици да стои спокойно и да "отмъщава", че са го пратили до автобуса (той до Чистилището не стигна), спейки на Реката с всички.
Рълев в самото начало заяви, че ще играе с жените, видяхме и какво стана, като влезе Цвети. Плюс това Радо, Рълев, Мудева и Теди
 имат обща съдба, половинките им бяха част от изгубените, отделно те се познават макар и малко от първата битка с която останаха в играта. Освен това те много по-лесно най-вече Рълев, биха прикоткали амазонките, която от Вили и Никол да влезе, по същата причина би играла с тях, а не с Крум. 100% Виолета, ако отиде при тях ще изяде Крум за закуска, затова че е разделил братята, защото знае какво е... След тази сценка, нито Мудева, нито Теди биха играли с Крум. Първият, който ще иде на елиминационна е той. Сценария е следния: получава гласове от: Рълев, Радо, Мудева, Теди и Никол/Вили, срещу него от другата страна Мастагарков примерно....

# 712
Страхът и егоизмът на Крум ритуално отрязаха главата на Гладиаторите и рязко намали на повечето от тях шансовете им за стигане до финалната десетка.
Всеки редник носи в раницата си маршалския жезъл, но не от всеки става велик пълководец.
КрумЧО само на ръст и мерак го докарва на Наполеон, но само с един гол мерак и със заешко сърце в пазвата водач не се става. Rage

Думите му, че не го е страх и че дори да си тръгне ще е с гордо вдигната глава, и със запазено достойнство със страшна сила кънтят на кухо.

Поредният фалшив герой!

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 00:03 от sineva 1

# 713
  • Другата България
Забравяте ,че новите са с имунитет първата седмица. Ако попаднат на съвет тази седмица червени, а като им гледам племето в кърпа им е вързан, и стрина Вили им я зачислят утре ,като черешката на тортата, тя директно ще стреля по капитана. А да позная ли колко още ще стрелят по него.😁
А ти не забравяй, че в този сериал винаги трябва да очакваш неочакваното.JoyНяма да се изненадам, ако трите нови жени са без имунитет и изгърми някоя от тях. Но ако са, и според мен Крум ще е на пангара, да.

# 714
Утре Дунев ще разбере, че от Николчето нищо не става и е било безсмислено чакането му... И да се приключва тая драма.

Той нямаше право да избира пръв и Старейшините първо него избраха..

Чудех се Теди на коя ми прилича и се сетих..
Скрит текст:
Скрит текст:
Винету пък бил любимец на Донатела Версаче..ти да видиш..
Ама ти как се сети за "Момичето с перлената обица", приличат си наистина Joy

# 715
  • София
Ох,ще трябва да връщам значи.
Знам,че Крум избираше втори,но още в началото каза-в никакъв случай Момчил и Мишо и нещо изломоти.
Та ,ако някой го е разбрал относно Момчил,да сподели Simple Smile

# 716
  • Варна
Извън темата, ама да питам само аз ли не мога да скривам тази огромна анкета забодена на страницата? Дразни да я скролвам

# 717
  • София
Знам,че Крум избираше втори,но още в началото каза-в никакъв случай Момчил и Мишо и нещо изломоти.
Каза на Калоян, че не иска мъже.

# 718
Да, прави сте, забравих за имунитета на новите. Сега като им дойде и нов човек - Никол или Виолета, даже и капитанският глас и избор при равенство могат да отпаднат, ако другите са обединени.

Игрите не ги наблюдавам много нащрек, но монтажът изкуца още в момента, в който дадоха как Оряшкова на синхрон след играта говори за Реката, а Димо и Ралица още не са обявили коя е втората локация.

# 719
  • Другата България
Крум не искаше Момчил защото ще го засенчи, измести, детронира....това са си мои предположения. Комплекси и его.
Точно така каза, да. Калоян се опита да му каже, че племето трябва да е силно, но той категорично го отхвърли.

Общи условия

Активация на акаунт