💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 047
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 690
Крум сам сътвори 3та коалиция в племето, коята превъзхожда по брой досегашните 2.
3те момичета ще са луди да са към неговата при това държание.

# 691
Трудно да си отиде, защото е силен в игрите в племе, пълно с бушони+Рълев и Радо.
Дори и да паднат два пъти, т.е. да пратят двама играчи и Рълев и Радо да стрелят по Крум, Теодорите няма да гласуват за него, защото една от тях ще е другата номинирана и няма да го иска за съперник. Така че има поне още 3 седмици да стои спокойно и да "отмъщава", че са го пратили до автобуса (той до Чистилището не стигна), спейки на Реката с всички.

# 692
Все си мислиш, че някой е стигнал дъното на глупостта, и ето ти нов кандидат. Крум се самодовърши. Нещо му изпи окончателно мозъка. Неслучайно мама ме учеше да внимавам с ниските мъже, защото натрупаните комплекси тежко избиват. Е, видяхме го.

# 693
  • София
И на мен като на Мери ми е много притеснено за Мудева - че сега няма кой да й каже кои са лицемери и кои не са. Не знам,не знам.

# 694
  • Euskal Herria
Счу ли ми се - в края на промото за утрешния епизод: "Да ми я пазиш!". Ако не съм сгрешила, това означава ли, че Никол е победила и това са думи на Виолета към Дунев?

# 695
  • София
Ееее, толкова да нямаш пари да пратиш второто племе на стопанството, та да го пращат на реката. И Никол с какво заслужи да стои толкова?

# 696
Крум се оказа по-зле от Мудева. 🤐

# 697
  • Другата България
По-бутано племе от Старейшините няма.

И да бяха победили Гладиаторите, Крум пак щеше да ос....ре всичко, защото предварително каза на Калоян, че ще избират без Момчил и Мишо. 😂😂😂
А, то гроздето е кисело, но никой от Старейшините не е виновен за егоцентризма на Крум. Един самозабравил се....съдия. Поредният мъж, влязъл в това предаване, разчитащ само на физическа подготовка и това всички да припадат пред него само заради нея. АЗ, АЗ, АЗ.....един АЗ си отиде, явно по познатата пътечка ще си тръгне и той. И ако при Цецо имаше явна намеса на продукцията, при Крум и да има, то е било леко побутване, останалото си го е свършил напълно сам. Поредна добра работа на психолозите.

# 698
  • София
Счу ли ми се - в края на промото за утрешния епизод: "Да ми я пазиш!". Ако не съм сгрешила, това означава ли, че Никол е победила и това са думи на Виолета към Дунев?
Не, просто Виолета отива в другото племе и иска Дунев да пази Денислава при "Старейшините".

# 699
Синята дъска имаше ли дупки изобщо 😱

# 700
Крум постъпи глупаво - Цвети на първо място е Амазонка и знае, че в тази конфигурация е първия бушон и много бързо може да се коалира с двете момичета и трите да са достатъчни, че да пратят някого на битка.

# 701
  • Euskal Herria
Вярно, благодаря ти!  Хем по-рано писах, че спечелилата отива при Гладиаторите.
Не, просто Виолета отива в другото племе и иска Дунев да пази Денислава при "Старейшините".

# 702
  • SF
Крум сам сътвори 3та коалиция в племето, коята превъзхожда по брой досегашните 2.
3те момичета ще са луди да са към неговата при това държание.

Аз ако бях на мястото на двете Теодори, щях да съм много стресирана. "Аз казах! Аз така реших! Аз взех решението!"
Човек тръпки да го побият!

# 703
Синята дъска имаше ли дупки изобщо 😱
Имаше, просто камерата беше под ъгъл, на който не се виждаха. Освен това те имат двама много високи мъже, които виждаха хубаво и подсказваха постоянно, а не играеха на мълчанка като Амазонките.

# 704
  • Някъде в Матрицата
Трудно да си отиде, защото е силен в игрите в племе, пълно с бушони+Рълев и Радо.
Дори и да паднат два пъти, т.е. да пратят двама играчи и Рълев и Радо да стрелят по Крум, Теодорите няма да гласуват за него, защото една от тях ще е другата номинирана и няма да го иска за съперник. Така че има поне още 3 седмици да стои спокойно и да "отмъщава", че са го пратили до автобуса (той до Чистилището не стигна), спейки на Реката с всички.

Ако не се променят правилата,  първата седмица бившите Амазонки имат имунитет. Може и да го изкарат на арената.

Общи условия

Активация на акаунт