💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 083
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 675
Крум избра Мудева пред Мишо, кАжи честно. 🤣🤣🤣🤣
Крум избра Мудева пред Мишо, Момчил и Оряшкова.
И пред Теди Маринова! А тя беше най-добрата от цялото племе на оригиналните Амазонки

# 676
Всички казвате, че на Цвети гласа не се чува, а всъщност точно нейния глас за Мудева се взе под внимание.
Цвети няма шанс за женска коалиция, защото амазонките не я харесват от самото начало.
Утре ще чакам само за са видя как Никол отпада пред баща си.
Те амазонките не я харесват, ама стрина Вили я харесва.😉😁

# 677
Да му е честита на Марто Огърлицата на спасението, нов атрибут доколкото аз поне не съм го чувала до момента.
Промото красноречиво показа, че именно той ще се закичи с нея. Така де, наш човек е. Но пък не ме е яд, ще ми наруши дзена само ако започне и той да цака Момчи, иначе съм твърдо за него, пред Дунев и Мастагарков, другите двама Тупаревци.

В този епизод на сериала освен че стана точно това, което очаквах, се затвърди и предположението ми за Крум, че ще бъде надигран и отстранен от жените. Още когато някой каза, че Рълев е дал заявка да играе с жените ми светна, че именно това ще са хората, които ще изгонят Крум и Калоян. За сметка на Цвети, която очаквам да се извърти и да се присъедини към останалите три жени /с Виолета/, Рълев и Радо. Кофтито на ситуацията е, че след Крум и Калоян вероятно ще дойде и ред на Радо, но според мен има потенциал да стигне до ТОП 10.
За пореден епизод се разочаровах от Денислава. Това момиче се е самозабравило, явно си е повярвало, че е най-доброто на терена в женски род, и всички останали са под “ножа“. Това според мен ще ѝ изиграе лоша шега, защото една Виктория е далеч по-комплексна от нея.

И сега се чудя как да си легна, сън не ме лови, кой ще пази Мудева вече? Румбата го няма, вече и Оряшкова я няма, мче това девойче как така без пазител? То само не знае как да се оправя, тъй е свикнало.....
с Крум ще спи, че безопасна игла!

# 678
  • SF

Абсолютно са подценени. Крум е някакъв ЕТ, а останалите червени не смеят копче да му кажат.
Подценявам ги!
Въобще няма какво да оценя в тях.
Крум е диктатор.

# 679
Най-големият герой за 5 сезона - Никол Joy

# 680
  • Варна
Скрит текст:
Гатьо ако гледа, вече се е отказал от Крум и Калоян. Сега Рълев ще омагьоса девойките, утре и Вили, след като разбере, че е разделил Крум братята и край....
Скрит текст:
Еххх! Красота! Крум си отива другата седмица.
нека първо да е Мъдева де.
В момента Крум повече заслужава.

Ммм, не. Крум поне си каза - може да е отмъстително, но причината е такава. Причината на Мудева е "ми щото така" Може да е една мозъчна клетка, ма е в полза на Крум. Макар че ми е все тя кой, кога си отива. То отдавна си е ясно всичко.
[/spoiler]
Ами не е баш така. Защото Крум рискува цялото племе да умира от глад. Мудева имаше личен конфликт с един член, но никога не би избрала да гладува цялото племе, за да е на нейното. И би направила всичко възможно да събере двамата братя.
Тук й приписваш реакции, според собствения си светоглед, но дали така би постъпила е неизвестно. Та, на база показаното до момента, мисля твърдо държи приза за глупост (и не само)...шматката. Обаче има време друг да поведе класацията.

# 681
Не съм фен на конспирацииге , но при тези продуценти всичко е възможно. На мен ми се стори ,че лъжливата дупка на таблото на сините беше по- встрани и естествено никой не се затрудни на крайната фаза. На финалната отсечка камерата все беше в близък план и се скриваше втората дупка на входа.
Пподължавайки линията си мисля, че изборът на Крум е съгласуван и направен още при връчване  на капитанството му , а може и психолозите да са го преценили като лабилно и отмъстително човече.
Дени тъкмо успя да позамаже истинския си образ със силни игри и като изстреля две-три изречения и всичко рухва.
Радо , Рълев и Момчи пподължават да са ми любимци Simple Smile

# 682
По-бутано племе от Старейшините няма.

И да бяха победили Гладиаторите, Крум пак щеше да ос....ре всичко, защото предварително каза на Калоян, че ще избират без Момчил и Мишо. 😂😂😂

# 683
  • Sofia
Забравих да похваля Мишо тази вечер.
Беше първият,който се сети как да си подпира чувалите,седнал на лодката.
Мисли това момче,браво!

# 684
  • София
Крум в петък си отива...

# 685
# 686
# 687
  • Дубай
Прав му път... Ще се моля на всички богове. Много се ядосах

# 688
Момчил за избора на Мудева - "Искат да си играят на коалиции просто", а нейната физиономия, като я избраха, беше безценна Joy

# 689
  • SF
Радо , Рълев и Момчи пподължават да са ми любимци Simple Smile

Да, забравих да напиша, че и Момчил ми е сред любимците.
Ще видя от толкова много любимци кои ще разкарам. - Ще бъдат тези, които ще се коалират с Дени и майка й на Дени.

Общи условия

Активация на акаунт