💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 933
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 870
За играта с топчетата се учудих, че не игра Виктория, а Дунев - него не го очаквах. Всъщност сега като се замисля, Дунев добре се представи на своята капитанска битка, където се изискваше именно добър баланс. Явно старейшините когото и да бяха сложили на топчето си е било добър вариант.

За избора на Крум - той поиска минутка да обсъди нещата с племето, като преди това беше говорил с Калоян, че не иска Михаил и Момчил. По време на "обсъждането" Крум едва ли не показа, че е склонен да вземе Мишо и попита своите какво мислят. Тогава Калоян каза под носа си да вземат Мишо, Крум го изгледа и тогава се "сети нещо" и взе ЕДНОЛИЧНО решение, без да се съобрази с отбора си.

Като споменах Калоян - имаме ли информация за наклонностите му /дали си пада по жени или мъже/? Много странно бяга и фръцка дупе, аха да разпери ръчички /поне аз така го виждам Grinning/. А и досега казва, че не е бил с жена...

Момчил - много, много ме изкефи лафа за телефона Grinning

# 871
  • Другата България
Пак си върнах това - онова от снощи, че правех сто неща докато гледах, че и писах тук сакън да не ви изпусна. Blush
Сега, може да не стане така, и по-вероятно е да не стане, но като гледам Мудева, а и като я слушам, а пък и накрая като я дадоха как реагира при новината за връщането на реката.....някакво усещане имам, че може да се откаже сама. Което не кореспондира с другото - че с Теди Маринова са станали близки, това ме разколебава в предположенията. Но Мудева далеч не е толкова силна, колкото се опитват да ни я представят. Психически имам предвид. Тя от ден едно /този актуален ден едно/ е плътно с Оряшкова, имаше сигурност, имаше гръб, имаше рамо. После дойде и Румбата, и тогава се оказа, че има и уста /по-добре да не я беше отваряла/. Тя от самото начало е свикнала да е в “на хляба мекото“. Сега изведнъж - бам - Гладиатори, някакви непознати хора, Мъдев го няма, Оряшкова я няма, някакъв истерясал Крум.....

Не знам, да видим, но Мудева е пътник, тя се е предала преди да е започнала да играе в новото племе.
Аз не искам да става така, защото си чакам женската коалиция с Рълев и Радо, която да отстреля самозабравилия се съдия. И вероятно греша, в случая ми се иска да греша.

# 872
  • София
На мен ми се струва, че Крум избра Мудева, защото я намира за най-слаба от трите. Сините пък взеха Оряшкова, защото им липсва физическа сила. Близначката Теди много се припокрива с Виктория като качества. Въпреки че с Мишо вече имат сила, но те не очакваха, че Мишо ще остане за тях.

# 873
  • Другата България
И това, а и според мен Крум от една страна разчита, че след като Цвети е играла с тези момичета много лесно ще ги убеди да станат част от неговата коалиция. И от  друга - видно е Крум с какви хора се обгражда - Калоян, който е толкова малък, и толкова нерешителен, че се превърна в пионка в ръцете му, и Цвети - втора пионка, но там вече личната изгода е водеща.
Крум надали е наясно, че Цвети при Амазонките беше аутсайдер и Мудева и Теодора надали биха играли с нея. А и самата Цвети би се извъртяла отново, стига да ѝ се гарантира оставане до....когато може.
И накрая - Крум изобщо не е помислил за такива “подробности“ като численост на племената и Чистилището. И една Виолета, която е там.

# 874
  • София
ESPACE, Крум още преди да започне изборът, каза на Калоян "Без Мишо и Момчил". И да бяха взели първо Мишо сините, пак нямаше да избере Момчил. Защо, той си знае. Гатьо го надцени май.

# 875
Да, имаме информация. Калоян си пада по марсианци. 😱
Познавам и друг такъв, ей така бягаше/фръцкайки се/, ама не дочака марсианците. Взе, че кандиса,  че и две деца вече има.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 13:42 от _Hope_

# 876
Аз се надявам Мудева да се откаже, здравето е по-важно, достатъчно глад и мизерия преживя. Глупава или не ,аз на никой не пожелавам такива изтезания - глад и спане на земята. Същото се отнася и за другата Теодора, но тъй като е майка, психически тя е по-силна и може още да се бори. Виолета и тя е на тоз хал, колкото и да не я трая като човек , а и Цвети ми се видя слабичка, а и това пребиваване толкоз време сама в мъжка компания психически не и се отразява добре, сигурна съм.
Изобщо мотото на този сезон е "да се изгаврим с жените", то и в другите сезони ,а и по принци в този формат жените са втора категория ,ама в тоя се оляха.

# 877
Представям си какво щеше да бъде, ако червените бяха спечелили и Мишо отново е оставен последен, но този път трябва да отиде в червеното племе - Радо и Рълев се радват, а Крум реве ли, реве.

# 878
  • SF
За Сървайвър.Просто аз не знам,не че не е естествено.Пък и тук темата е за друго риалити.

Да, подготвят се.
Нещо не се разбрахме с тебе. Аз нямам грам упрек.
Не е задължително да се подготвяме преди да се явим някъде на кастинг или  състезание. Едни се подготвят, други отиват със самочувствието, че не им трябва подготовка. Дали се плаща - би трябвало персоналните тренировки да се плащат. Кой каква тарифа си е подготвил и уговорил, не знаем.
Част от бившите участници се рекламират като персонални треньори. Аз ходех  на групови тренировки при Мишето. Запознах се с нея покрай нейния сезон. Тренировките са платени.

# 879
При толкова отпаднали  силни и добри спортисти като предишните, които бяха в някои състезания и Виктория, които са били на кастинга, защо държаха половин сезон дудата  Никол на плажа. Айде Виолета разбирам , че е там да я опазят, но Никол не разбирам.Осигуриха ѝ месец и половина почивка.Случайно да забелязахте, че откакто Румен си тръгна, никой не говори за глад и лоши условия.Щом и Виолета седи там, значи не е толкова зле на плажа?

очевадно не е. ти представяш ли си месец и половина да гладуваш, какъв вид ще добиеш....какъвто и метаболизъм да имаш.

# 880
  • София
При толкова отпаднали  силни и добри спортисти като предишните, които бяха в някои състезания и Виктория, които са били на кастинга, защо държаха половин сезон дудата  Никол на плажа. Айде Виолета разбирам , че е там да я опазят, но Никол не разбирам.Осигуриха ѝ месец и половина почивка.Случайно да забелязахте, че откакто Румен си тръгна, никой не говори за глад и лоши условия.Щом и Виолета седи там, значи не е толкова зле на плажа?

очевадно не е. ти представяш ли си месец и половина да гладуваш, какъв вид ще добиеш....какъвто и метаболизъм да имаш.
Изтрих поста, но някои са много бързи.

# 881
Цялата пичувска коалиция беше базирана на тъпотията да са прекарали 1 вечер повече заедно от новодошлите Радо и Рълев. Като си тръгнаха Цецо и Гатьо, стана ясно, че е коалиция от страхливци. Николай започна преговори от страх, че братята ще дойдат, Даниел постоянно търсеше уверение, че мъжката им дума си стои, Калоян уж обеща да смени отбора, сега и Крум напълни гащите. Разсипаха двете момчета, които най-много допринасят за успехите на племето. Дано жените се присъединят към тях и объркат плановете на това, което остана от пичуите.

# 882
Може ли някой да качи изказването на РР за Цецо. Мярна ми се клипчето във ФБ, но го загубих. Там голямо плюене беше по Цецо, но като го дадоха отблизо РР се видя, че си мести очите, т.е.четеше от аутокю. То пък 2 изречения да не можеш да започнеш!?

# 883
съжалявам, Тайна, явно е съвпаднало. но ти така или иначе си права.

# 884
Цялата пичувска коалиция беше базирана на тъпотията да са прекарали 1 вечер повече заедно от новодошлите Радо и Рълев. Като си тръгнаха Цецо и Гатьо, стана ясно, че е коалиция от страхливци. Николай започна преговори от страх, че братята ще дойдат, Даниел постоянно търсеше уверение, че мъжката им дума си стои, Калоян уж обеща да смени отбора, сега и Крум напълни гащите. Разсипаха двете момчета, които най-много допринасят за успехите на племето. Дано жените се присъединят към тях и объркат плановете на това, което остана от пичуите.
Абсолютно!

Общи условия

Активация на акаунт