💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 955
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Моля някой, който УМЕЕ, да събира бисерите на Момчил в клипчета. Пълни ми душата как дразни продукцията това момче

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 14:51 от January_

# 886
  • Другата България
Ето нагледно, за който още не вярва признанието на Мудев за него и Оряшкова.
https://www.facebook.com/reel/865189101662602

# 887
Моля някой, който умре да събира бисерите на Момчил в клипчета. Пълни ми душата как дразни продукцията това момче
Това ще е трудно 👀

# 888
Ай, сакън, надяваме се никой да не умира Laughing

# 889
  • Другата България
Моля някой, който умре да събира бисерите на Момчил в клипчета. Пълни ми душата как дразни продукцията това момче
Коректорът на телефона вероятно те е прецакал, аз за снощния съм помолила Дяволо.
А продукцията ще му го върне, не се притеснявай, колкото по-късно, толкова по-мръсно. И той ни подготви за това, а и няма как да е иначе, тези с големите устИ не са желани в този сериал.
Яд ме е само ако впрегнат и други участници, Мудеви бяха топла бира, с тях номера не мина, само за резил станаха. Виолета е ясна, от нея го очакваме. Ама си мисля, че и Дени и Марто ще се включат, не знам как, но някак.

# 890
Поплаках си от смях, благодаря JoyJoyJoy

# 891
  • София
Хубава вечер беше снощи.
System Error Крум действащ съдия ли е? Трябва да звънна на Боби Михайлов, имам му телефона. БФС да спира по най-бързия начин правата на Крум...
Заради дребната футболна подлога (така им викат на БГ-съдиите по футбол и те са си го заслужили напълно) няма да ровя в списъците на БФС. Но и да не е (вече), те са свикнали да им плащат. Те - като професия - това и работят: плащат им (веднъж БФС-то, сетне президенти/собственици на клубове и т.н. по веригата), за да отсвирят даден мач до резултата, платен от босовете, или заложната (бетинг) мафия. Разбира се, имаме няколко читави, че и международно признати рефери.
avicom Някак си мисля,че ще наградят Крум за изпълнената мисия.
Сумарно по горните две мнения, продукцията е уредила да му дадат наряд за местното дерби Беласица Пч - Вихрен Санд., където той ще покаже, че е най-важния пич на терена. (Отбелязвам изрично за незапалените по футбола съфорумци/ки - конспирирам си в духа на черния хумор и гениалните изстъпления на продукцията.)
В селските мачове се случва да понабият някой чернодрешко, но обичайно си минават само с пожелания към роднините им от ж.пол и констатации за тяхната сексуалност. Пука им на шапката. Тъпунгели и нискочели - освен нашия волеви играч - има немалко, но няма бедни (основна професия си имат те, а всеки "наряд" за мач им се плаща отделно, плюс командировъчни и т.н.).
След като преспах, едно ехидно гласче телепатично ми нашепва, че ако трябва аз да заложа на отпадането на Николчето довечера, да не се хващам. Продукцията доказва по безспорен начин, че го играе "Бога от машината" и никога не знаеш какво ще бъде неочакваното, което не очакваш от нея. След трагичната месечна раздяла на горък баща с усмихнатата му дъщеря, аз бих ги събрал за още малко, а сетне (заради доброто алегорично послание) бих пожертвал таткото в името на наследницата му. При сем.ДеВилс ще е различно: пресметнато, студено като отмъщение за друг, като бизнес сделка.
Съвсем мъничко, на сериозно: най-големият провал на Бога от телевизора (а.к.а. Великият продуцентски колектив) е тазгодишното женско племе. Разбира се, сценаристите са по-изучили се от един Крум, ала когато си повярваш, че никой за нищо по никакъв начин не може да ти наруши рахата и да намали заплатата - камо ли някакъв "електорат", пардон - телЕзрителя - шоОто отива у ряката. И буквално даже.

# 892
Крум в Инстаграма казва,преди малко, че няма да си затваря коментарите  ,да си бълваме злоба колкото искаме ,той е над нещата  Joy и си дръпна от наргилето.На снимката на Крум ,Гатьо и Дани ,естествено  негативни коментари ,ама Крум и Гатьо им отговарят Joy

# 893
Щом Ханът е получил индулгенция от свети Гатьо и вече е над нещата, аз съм спокойна даже и за международното положение.

# 894
  • София
Аутокорект, ужас!

Ама много бързате да цитирате, значи Simple Smile

# 895
Мишо и Радо явно не са чували поговорката - "каквото посееш това ще пожънеш" и се чудят и недоумяват ама защо така става.
Радо безцеремонно гони Цвети на Чистилището заради така и неразбрана разпра между тях, тя се връша гони него и той почва да коментира ама как така уж от моята коалиция а ме гони, лицемерка. А сега де Simple Smile
След като се връша от Чистилището уж иска пак да гони Цвети, но по акъл на Мишо решава да изгони Крум, който споредн него бил силен и не трябвало да се гони. Така, значи Рълев, Мишо и Крум гонят Крум заради лични облаги и не мислят за това, че племето отслабва и може да губят битки, но ето идва обединението и се нахвърлят яростно на Крум, който не избрал Мишо и не бил мислил за силата на племето, а за лична полза.
Е братчета и Рълев,  всичко за което се сърдите в момента вие първи го направихте, така, че Крум прав, немправ прави неща които са последствие на вашите действия. Вие мислехте по същия идиотски начин.

# 896
  • Стара Загора
Аутокорект, ужас!

Ама много бързате да цитирате, значи Simple Smile

Don't worry ! Не се коси по нашенски.
 Мен ме развесели и сега се смея , като си представя момента, в който осъзнаваш какво  е станало.
  Не се е случвало само на тези, които не са писали .

P.S. И да си призная, аз веднага го прочетох, но нали чета "с подразбиране" изобщо не забелязах грешката . После след цитата се развеселих.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 15:35 от wanconboy

# 897
Е братчета и Рълев,  всичко за което се сърдите в момента вие първи го направихте, така, че Крум прав, немправ прави неща които са последствие на вашите действия. Вие мислехте по същия идиотски начин.
Да, бе, да. Крум дето викаше - Тези са тъпаци, няма да ме изберат за чистилището, щото са тъпаци.
Сега обърна палачинката с "безмилостно ме изхвърлиха и сега ще им отмъстя!"
Колкото до Цвети, за Крум щеше да е много по-болно да бъде Дани на нейно място и би трябвало да им е благодарен.
Все пак Радо нямаше да изпрати Рълев, че да няма сърдити.
Крум си ги изсмуква от пръстите и се прави на интересен. Simple Smile

# 898
Най-неприятното в реакцията и поведението на Крум беше злобата, която бълваше, не толкова самото му решение да играе по този начин. Както и лъжата му, че ще постави интересите на племето пред своите. Не че в това да играе за себе си има нещо лошо, просто да го беше казал, а не да се прави на интересен.

# 899
Видях му сторито в инста на Крумчо дето хич не го засягала злобата. Еми изглежда си засегнат. Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 17:10 от Sugarchen

Общи условия

Активация на акаунт