💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 843
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 260
Крум с отлична тактика да обещае на момичетата, че ще ги пазят до сливането. Ако Мудева и Теди се навият ще станат 5 гласа + капитанството или 6 гласа общо.
Обещанието е много добро, особено с факта, че ако трябва те ще поемат техните удари за елиминационни битки. Т.е. Крум и Калоян да ходят, ама то това вече зависи от това как ще гласува противниковата коалиция.
Чак пък Крум и Калоян да ходят вместо жените на елиминация не го вярвам.Нищо такова не чух.За мен обещанието е просто да не ги номинират, като си правят сметката да номинират Рълев и Радев.А ако отпадне някой от тях, съмнявам се Калоян и Крум да се жертват.

# 1 261
  • Другата България
Единствено съжалявам, че сега не събраха Марто и стринка в едно племе, дори за ден. Щеше да бъде епично. 😜
Казано честно, на мен ми допада повече сценария, който е сега.
Виолета рано или късно ще попадне с Марто в едно племе /вероятно ТОП 8 както се оказа, не 10/, и тогава дори /отдавна съм го предположила/ ще заиграят заедно, срещу обща цел/човек. Вероятно Момчил.

Сега е време да им натрие носовете на големите мъжаги. Основно на Крум, ама да видим и малко повече от Рълев, та дори само положителен едит да е.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 23:16 от Merri_An

# 1 262
  • София
Крум с отлична тактика да обещае на момичетата, че ще ги пазят до сливането. Ако Мудева и Теди се навият ще станат 5 гласа + капитанството или 6 гласа общо.
Обещанието е много добро, особено с факта, че ако трябва те ще поемат техните удари за елиминационни битки. Т.е. Крум и Калоян да ходят, ама то това вече зависи от това как ще гласува противниковата коалиция.
Чак пък Крум и Калоян да ходят вместо жените на елиминация не го вярвам.Нищо такова не чух.За мен обещанието е просто да не ги номинират, като си правят сметката да номинират Рълев и Радев.А ако отпадне някой от тях, съмнявам се Калоян и Крум да се жертват.

Това казаха, че ще направят.
Останало са само догадки, какво, ако, дали.

# 1 263
  • Другата България
Скрит текст:
Виолета може да е всякаква, ама физически е топ
Тя и стратегически е топ. Просто е гаднярка 😬
Да, и затова не е харесвана.
Като Мартин. Същата работа.

оххх ама като почнете с тва харесване еййй Grinning............това не е шоу да се харесаш на другите, хайде стига Grinning Grinning не всички отиват там с целта да бъдат обичани. Мартин много добре го каза - не можеш да бъдеш харесван от всеки нито в играта, нито в живота.
Напротив, това е точно шоу. По-точно ШООЛ.
И да, потвърждавам това, което казах. Въпреки очеизвадно силните ѝ физически качества и подготовка, както и стратегическата ѝ игра, хората си признават, че не я харесват защото е проклета.
Не виждам какво общо има казаното от Мартин, което ми цитираш, аз казвам същото.

# 1 264
Ако си представим риалитито да е в реално време и вие със СМСи имате право да подкрепите луканка Орехите иле кренвирши Леки или пък на кого да дадем Огърлицата на кво там беше? Кого и с какво ще подкрепите?

# 1 265
Днес се замислих, че стратегията на Крум не беше никак лоша, но си направи сметки без кръчмаря.
Ако втората локация беше стопанство, пробойните щяха да са доста по-малко. Дори и да падат на териториалната (предимно щафетни игри), пак нямаше да са пребити за номинационните (предимно единоборства) и с добра стратегия можеха да печелят доста от тях. Дори и да паднат, си имат бушони - я Радо/Рълев, я новите момичета, ако не се спогодят с тях.

Минусите на стратегията да вземе Мишо вместо Мудева, бяха, че подсилва отсрещната коалиция. Да, щяха да имат повече шансове на териториалната, но при загуба на номинационните можеше да изгърми негов човек и оттам отива коня директно у рЯката.

В сметките му не влизаше нито Реката, нито това, че попълнението от Изгубените може да не е Ива. Затова за мен ще е огромен късмет, ако стратегията му се закрепи за повече от 2 седмици.

Епизодът днес беше интересен, но нямам търпение за утре и да видя какви ще ги надроби леля Вили.

# 1 266
  • София
И аз се радвам, че Мартин и Виолета са в различни племена, не ми се гледат скандали между тях. Двамата си приличат, колкото и да не се харесват. Въпреки това намирам у Мартин положителни качества и ми е интересен като образ, докато Вили ми е прекалено негативна.

# 1 267
Бих подкрепила Цецо със завръщане, даже и Туньо, и Гатьо, а Момчи с победа. Втора Теодора. Мудева аут, в едно със свитата си.

# 1 268
  • Брюксел / София
Алекса миналият сезон спечели със стратегия, тактика и подпиране от продукцията. Не беше най -силният играч, имаше качества, но въпреки че имаше мн по-добри играчи от него, той спечели със стратегията “закрилник на жените” и подпиране от продукцията. Андрей в неговия сезон беше мн силен играч, но и той спечели с качества и с тактика - коалицията му с Елизабет. Не съм сигурна в името на русата участничка, с която Андтей беше в коалиция. Милен и Добрин спечелиха само подпирани от продукцията. Та, да, има участници, които печелят със стратегия + качества.
Крум има качества, претендира, че не е глупав, има стратегия, но не вярвам да спечели! Значи, не е толкова добър играч!

# 1 269
  • София

Това казаха, че ще направят.
Останало са само догадки, какво, ако, дали.

Ами те и на Цвети така казаха, ама Калоян бързо, бързо се нави уж да гласува с другите, за да изпратят нея при Изгубени, а не Дани.

Е, ако се окаже, че Мудева, Теди и Вили са с имунитет, успеят да навият Цвети и Рълев примерно да играят с тях, да ще ходят те точно на битки. Но, не точно по тяхно желание ☺️

# 1 270
  • Другата България
Бих подкрепила Цецо със завръщане, даже и Туньо, и Гатьо, а Момчи с победа. Втора Теодора. Мудева аут, в едно със свитата си.
На Мудева свитата ѝ я няма, спокич.
Оряшкова спи на матрак, или поне се опитва, защото по време на бурята пак мисли за Мудева и другата Теди /от кумова срама/. Но поне не са заедно. Сега Мудева ще е В свита, ако успее да разбере това, което ѝ предлага Виолета. И ако Цвети не ги прецака, че е вероятно и това да направи, да обещае, че ще играе с тях, а всъщност да си остане вярна на Крум и Калоян. Тогава като нищо някоя от двете Тедита може да изхвърчи, особено ако не са с имунитет.

И ако ви липсва Никол, ей ги на, три усмихнати дами.

# 1 271
Скрит текст:
Виолета може да е всякаква, ама физически е топ
Тя и стратегически е топ. Просто е гаднярка 😬
Да, и затова не е харесвана.
Като Мартин. Същата работа.

оххх ама като почнете с тва харесване еййй Grinning............това не е шоу да се харесаш на другите, хайде стига Grinning Grinning не всички отиват там с целта да бъдат обичани. Мартин много добре го каза - не можеш да бъдеш харесван от всеки нито в играта, нито в живота.
Напротив, това е точно шоу. По-точно ШООЛ.
И да, потвърждавам това, което казах. Въпреки очеизвадно силните ѝ физически качества и подготовка, както и стратегическата ѝ игра, хората си признават, че не я харесват защото е проклета.
Не виждам какво общо има казаното от Мартин, което ми цитираш, аз казвам същото.

ама какво общо има това дали е харесвана с това дали е стратег ? дори най-добрите стратези са най-мразените в подобни риалита и е много тъжно, че хората мислят обратното Grinning Grinning  Мастагарков и Момчил правят всичко възможно да се харесат на 95 % от населението и успяват, но това не значи, че са добри стратези Grinning

# 1 272
Никол при Ивка - припадала е няколко пъти, отслабнала е 8 кг. Имала заболяване на щитовидната жлеза и нещо на яйчниците, наложило ѝ се да пие антидепресанти преди време и качила 10 кг за 1 седмица, които впоследствие каквото и да опитвала, не можела да свали. Яли освен миди и джанки, някакво морско зеле и накрая - смокини. После спрях да гледам.

# 1 273
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 1 274
  • SF
Сега, ако беше истинско риалити  и в реално време, и ви кажат Гласувайте кого да изгоним и кого от отпадналите да върнем! Кого ще изгоните и върнете?

Ще изгоня Крум.
Ще върна брата на Рълев в племето на Гладиаторите.

Общи условия

Активация на акаунт