💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 711
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
И не искам да съм лош пророк, но Виолета наистина може да е последната оцеляла жена, която ще остане много след като твоя човек си е вкъщи.

Аз имам няколко човека, не е само един.
Имам няколко фаворити. Изобщо не ме вълнува къде ще стигне Виолета и дали ще стигне по-далеч от Крум.
Гледам за шоу и дали ще позная победителя за когото писах още през втората седмица.
Иначе сезонът е голямо разочарование дотук.
Ако Виолета стигне топ 5 ще я поздравя, нямам нищо против нея, защото може да е злобна и да дразни, но е открита и честна със зрителя.

# 1 231
  • София
Ханът! Зорлем ще му даваш прякор?! Нито му ходи, нито го заслужава. Уникално слаб стратег, който ще се окаже със смъкнати гащи и даже няма да си даде сметка за това.

То смешното е, че той сам така си се е кръстил

# 1 232
Ужасно много не я харесвам Вили. Толкова се радвах, че отиде на плажа и няма да я слушам. Не я харесвам, зла ми е. Зарежда ме отрицателно.
Сега обаче се чудя  на себе си каква е тази радост, което изпитвам, че влиза?! Някак ще раздвижи нещата, някакъв съспенс ще вкара в червеното племе. Иначе прекалено скучно се наредиха нещата.
Ако беше влезнал Николчето, развитие нямаше да има за тях. Тя по- надолу от реката няма на къде да ги завлече като ги бави на всичко.
Поне няма да се пъна да пиша.
Казала си го точно.
Днес ми дойде изнанагорно от  същите            л .... На  в
Реалния свят, та ми иде много добре ,да ги видим и ПО ТелевизорО.
А дано на някой дребен тарикат взел се
Насериозно да му обърше "мърсоля" Виолета.
Но надали.

# 1 233
Пишем, бришем, ама щеше да е наистина интересно без сценарии! Без преигравания, без бутане и подбутване!
Просто истинска битка на характери, пък било с малко помощ като фургони,,случайно намерени чушки и луканси, и прочее! Все пак, като казваше Карамазов, те са на Мичурин!

# 1 234
  • София
Ако Цвети отново смени лагерите не искам да я чувам и виждам повече.
Резилът ще е чутовен.
Искам го заверено нотариално Simple Smile
Майтап де.За първи път ми беше скучно,предвидимо.
Ей,как ме дресираха тези продуценти,да си искам драматичен обрат на събитията.
Единствено се оживих след събралата кураж Дени с признанието пред майка си,че играе с  Мартин Simple Smile

# 1 235
  • София
Тарталета,
Този прякор му е от много години.

# 1 236
  • Дубай
Оф, много предвидим и тегав епизод...Сценарият си беше измукан от пръстите, болшой  театър пасти да яде пред сценаристите на Игри на волята.Браво, каква нечувана дрма, каквато зрителите не са си представяли никога...

# 1 237
Аз гледам за първа година и ми е интересно предаването. Харесва ми до известна степен и намесата на Продукцията, защото ако не се месят щяхме да гледаме такива като Мудеви и Оряшкова, които са влезли с уговорка да се пазят. Ако Продукцията не се месеше тези, които влязоха по двойки, щяха дълго време да имат предимство пред останалите. Не знам, на мен ми е интересно. 😃

# 1 238
Гледам на запис, но Никол си е заслабнал а доста-поне 7-8 кг.

# 1 239
  • Брюксел / София
Да излезем за една минута от цирка ИВ, ама ми идва в повече разни недорасли интелектуално хора да се зоват “хан”. Същото е като криворазбрания патриотизъм на разни нацепени батки, които се татуират с ликовете на Левски и Ботев. Не че нещо, но човек, който си изразява радостта от победа с желанието да напсува когото и да е, е много, ама много далече от хан. А, той и приятелите му могат да го наричат както си искат. Иначе само името му е гръмко на Крум!

# 1 240
  • Другата България
А, то май всички гледаме за шоуто, ама не си заслужава толкова “палене“ заради скалъпени истории.
И удоволствието да “познаваш“ Blush в такива предвидими ситуации също, друг е въпроса когато наистина качествени хора са съсипани от продукцията само защото не са били “удобни“.
Казано честно, мен ще ме е повече яд за Радо, отколкото за Крум.

Крум по поведение ми прилича малко на Ямболския беГ от първи сезон. Оня така го друсаше нервата, но беше “животно“ на терена.

# 1 241
Сега, ако беше истинско риалити  и в реално време, и ви кажат Гласувайте кого да изгоним и кого от отпадналите да върнем! Кого ще изгоните и върнете?

# 1 242
Крум има проблеми с гнева, а също и силно желание да отмъщава, да доминира, такъв голям стратег, а в коалиция с Цвети и Калоян, които са си жив декор в племето, а и изобщо в игрите.
Силният човек иска силни хора за приятели, а не такива, които да превъзхожда.

# 1 243
Сега, ако беше истинско риалити  и в реално време, и ви кажат Гласувайте кого да изгоним и кого от отпадналите да върнем! Кого ще изгоните и върнете?
Гоня Мартин и Виолета и връщам Цецо и Румен Sunglasses

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 23:04 от me_for_president

# 1 244
Според мен Крум сбърка с хода си конкретно с тази продукция.
Това щеше да е топ ход в Сървайвър, но не и тук.
Много му дойде и на него и много му се струпа. Лесно е отстрани.
Аз не бих го съдил за нещо.
Точно такива цветни образи като Крум правят сезоните.
Кое точно му дойде много на Крум и кое много му се е струпало? Че той до пращането му за 15 секунди извън играта нямаше ннито една неконфортна ситуация? В нито един момент не е бил нито пряко застрашен, нито застрашен коалицията му да остане в назавидна позиция. Да, Дани го отстреляха, но пак бяха 3 на 3 и пак те държаха коза с капитанството. А точно тази продукция му направи услугата да го върне, което намирам за правилно, все пак да отчета. Защото Цвети неправомерно прати Радо на плажа, съответно и той щеше да е неправомерно пратен там. Както и Вили беше пратена от отпадналия Мартин, ама нея никой не я върна преди да е стигнала, нали? Все пак хубаво го върнаха, но просто трябваше да го върнат поне след битката тогава и да не му връщат капитанството.
Иначе, че е цветен и добре подготвен играч никой не му отрича. И стратег е, много бързо му сече пипето, но с тези изцепки вчера дето рита и крещя, това, ако го направи в Сървайвър и 5 кошници със салам  да донесе, не би го спасило.

Общи условия

Активация на акаунт