💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 752
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Виолета сега ще покаже на Крум как се прави и как се играе тази игра. И че не става само с мускули и арогантност, а трябва и акъл.

И какво ще покаже Виолета?
Този сезон няма безупречен играч. Всеки мина или през номинации или чистилища. Визирам всички стретези и лидери.
Всеки един можеше да е надигран ако бяхме в честен формат. Няма нито един за пример като игра до момента.
За което голяма вина носи и самата продукция.
Мартин например дето е сочен за пример щеше отдавна да си е заминал вкъщи.
И още и още примери.
Виолета щяла да разкаже играта на Крум. Хахахахахаха
Виолета кисна две седмици на чистилището, докато Ханът беше лидер на гладиаторите. И наистина лидер, писала си го и ти. Това са фактите.
А в крайна сметка победителят е само един. Ако не е Виолета не виждам с какво ще е постигнала нещо повече от някой друг, освен ако не е финалист например или последно оцелялата жена. Само тогава може да се даде за пример.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 22:34 от Diavolo

# 1 216
  • София
Ужасно много не я харесвам Вили. Толкова се радвах, че отиде на плажа и няма да я слушам. Не я харесвам, зла ми е. Зарежда ме отрицателно.
Сега обаче се чудя  на себе си каква е тази радост, която изпитвам, че влиза?! Някак ще раздвижи нещата, някакъв съспенс ще вкара в червеното племе. Иначе прекалено скучно се наредиха нещата.
Ако беше влезнал Николчето, развитие нямаше да има за тях. Тя по- надолу от реката няма на къде да ги завлече като ги бави на всичко.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 22:39 от ketito

# 1 217
  • При семейството си
Вили типичната Джаф, няма мърдане при нея . Мудева типичната Мирелка, чака някой да я осинови и да си я гледка.
Всички са бледи копия на миналогодишните.
Виолета на Джаферович.
Цвети на Гого. Може би Рълев ще се реваншира или поне ми се иска. Нито на Мишето, на никоя.
Ситнилска на Ралица…също.
Оряшкова и Виктория….слабо изпълнение.
Момчил и Фифо малко се доближават.
Гатьо може би беше Генчо, но вторият…
Калоян и Жорката…няма сравнение.

# 1 218
  • София
Да, кастът е яко копи, ама малко пейст има... Grinning

# 1 219
А Никол защо е "Героинята Никол" според Ралица?
Вероятно защото е свалила 5 кг. при пълен глад за не знам колко дни.
‘Щото беше на дебелариум един месец без да отслабне Simple Smile
искам догодина 3 мес. да съм на Чистилището и накрая да се превърна  герой в игрите без да играя.
подписвам договор веднага. каквото намеря наоколо, това ще ям. нямам претенции. Smiley

Дай инфо, че да пущаме връзки! Разчитаме на ответна реакция! Лятото си е лято и трябва да сме на море! Ако приритаме за игри и състезания, ще ползваме реквизита от тоя сезон! И без това е амортизиран - ще кажем, че сме намерили едни боклуци😅😅

# 1 220
Цвети и Калоян ‘що не се вземат?! Мн ще си подхождат. Това само в случай, че Калоян не е минал под дъгата!
Те не знам дали ще се вземат, но Вила и Дунев приличат на двойка

# 1 221
  • софия
Ей, тази Вили. Добре, че най-накрая и свърши почивката и влиза да разджурка нещата. Крум и Рълев даваха на заето само една вечер след идването и в промото. Много се смея.
 Искам утре на двубоите да изправят Вили срещу Марто. Както е набрала,  ще го закопа по дълбоко от ринговете.
 Крум, завалийката от глупост на глупост. Опитва да оправи великото мазало от вчера с малко превтасали салами. Поредния грешен ход от негова страна. Добре ще е да реши как да играе. Стратегически или за да се хареса. Бетер богомолките се държи. Вчера в цикъл, днес му мина и го обзе майчинското чувство да храни и обгрижва.
 Никол, пожелавам ти  здраве и успешен път в живота!

# 1 222
  • София
Според мен Крум сбърка с хода си конкретно с тази продукция.
Това щеше да е топ ход в Сървайвър, но не и тук.
Много му дойде и на него и много му се струпа. Лесно е отстрани.
Аз не бих го съдил за нещо.
Точно такива цветни образи като Крум правят сезоните.

# 1 223
А защо всъщност този сезон на втората фаза локациите са резиденция и река, а не резиденция и стопанство?

# 1 224
  • Другата България
Виолета сега ще покаже на Крум как се прави и как се играе тази игра. И че не става само с мускули и арогантност, а трябва и акъл.

И какво ще покаже Виолета?
Този сезон няма безупречен играч. Всеки мина или през номинации или чистилища. Визирам всички стретези и лидери.
Всеки един можеше да е надигран ако бяхме в честен формат. Няма нито един за пример като игра до момента.
За което голяма вина носи и самата продукция.
Мартин например дето е сочен за пример щеше отдавна да е в къщи.
И още и още примери.
Виолета щяла да разкаже играта на Крум. Хахахахахаха
Виолета кисна две седмици на чистилището, докато Ханът беше лидер на гладиаторите. И наистина лидер, писала си го и ти. Това са фактите.
А в крайна сметка победителят е само един. Ако не е Виолета не виждам с какво ще е постигнала нещо повече от някой друг, освен ако не е финалист например или последно оцелялата жена. Само тогава може да се даде за пример.
“Ханът“???  Joy
Не виждам такъв играч в сериала. Няма нито ханове, нито боляри, нито техни слуги. Има равнопоставени играчи
Виж, това да си лидер не означава да колиш и да бесиш самосиндикално, неглижирайки мнението на останалите само защото мислиш за личното си оцеляване във формата. Да си лидер означава да изслушваш, да се съобразяваш, да обмисляш всякакви варианти и да намираш общ език с всеки. Нещо, което Крум не го умее. Ще се повторя и потретя, но просто не става, това е. И в случая няма да го надиграе продукцията, а няколко жени.
И не искам да съм лош пророк, но Виолета наистина може да е последната оцеляла жена, която ще остане много след като твоя човек си е вкъщи.

Ще те разочаровам, но Крум е много далеч от цветен образ. Толкова е чернобял, ама много чернобял, и за съжаление ще е запомнен основно с черното. Далеч е от играч, направил сезона. И не може да се  мери с Гатьо, той направи сезона, Радо направи сезона, Рълев....за гладиаторите говоря. Крум може само да им диша прахоляка.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 22:42 от Merri_An

# 1 225
  • SF
Ако не друго Тета Виолета поне ще ни направи епизода по-интересен. Иначе взе да става много предвидимо.
Уууу за Крум!

# 1 226
  • София
За да е гадно на гладиаторите.
Решението е взето в последния момент. Не е планирано изначално.

# 1 227
  • Дубай
А защо всъщност този сезон на втората фаза локациите са резиденция и река, а не резиденция и стопанство?

И ние не знаем, много нечестно... Както каза Гатьо - това е сезон 5, може и крава да ти докарат

# 1 228
Здравейте успешни млади хора  Joy

Аз усилено наваксвам. Вчера изгледах малко повече от 3 епизода. Борбата продължава!  Водя си записки за да коментирам после най-фрапиращото наведнъж и си мърморя "какво дъно, какво дъно".
Никога няма да кажа лоша дума за някого който е вкарал/пренесъл храна!!!   

Ето анкетата за днешния (от 17-ти октомври) епизод:

Кликнете картинката.

# 1 229
  • Mediterraneo
Ханът! Зорлем ще му даваш прякор?! Нито му ходи, нито го заслужава. Уникално слаб стратег, който ще се окаже със смъкнати гащи и даже няма да си даде сметка за това.

Общи условия

Активация на акаунт