💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 735
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Любимата ми игра с дърпането към ринга. Дано видим равностойни двубои.

Как да има равностойни двубои, като едните плюскат на резиденцията, докато другите тънат в мизерия и глад на дивата река?
Очаквам погром в полза на старейшините. Те освен, че се хранят обилно са и по-тежки като килограми.

# 1 201
# 1 202
  • Буркина Фасо
А Никол защо е "Героинята Никол" според Ралица?
Вероятно защото е свалила 5 кг. при пълен глад за не знам колко дни.
‘Щото беше на дебелариум един месец без да отслабне Simple Smile
искам догодина 3 мес. да съм на Чистилището и накрая да се превърна  герой в игрите без да играя.
подписвам договор веднага. каквото намеря наоколо, това ще ям. нямам претенции. Smiley

# 1 203
Еми ако твоят любимец беше избрал малко по-умно, щяха да са по-равностойни.

# 1 204
Виолета влиза в играта. Много цветен образ е и сега ще стане интересно при Гладиаторите. Че досега “стратегиите” там с нищо не можеха да ме изненадат.

# 1 205
  • София
Добре си плете кошницата Виолетка,  ще оплете и трите свободни електрона...А тя е по-силен вожд от Крум и ще й се вържат..

# 1 206
  • София
Ако Цвети отново смени лагерите не искам да я чувам и виждам повече.
Резилът ще е чутовен.

# 1 207
  • София
Вили типичната Джаф, няма мърдане при нея . Мудева типичната Мирелка, чака някой да я осинови и да си я гледка.

# 1 208
  • Другата България

Как да има равностойни двубои, като едините плюскат на резиденцията, докато другите тънат в мизерия и глад на дивата река?
Очаквам погром в полза на старейшините. Те освен, че се хранят обилно са и по-тежки като килограми.
Ееее, грозно.
Когато Гладиаторите “плюскаха“ в резиденцията, а амазонките “тънеха в глад и мизерия“ на реката, всичко беше в реда на нещата. То ясно, че пристрастността изкривява обективността, ама не са виновни играчите, гнева ти трябва да е насочен към едни други хора, които си плюскат целогодишно. Blush

Виолета сега ще покаже на Крум как се прави и как се играе тази игра. И че не става само с мускули и арогантност, а трябва и акъл.

# 1 209
Ако Цвети отново смени лагерите не искам да я чувам и виждам повече.
Резилът ще е чутовен.
Сега ще надникне от храстите Валерийка и ще ти напомни, че целта оправдава средствата:))))

# 1 210
  • Брюксел / София
Цвети и Калоян ‘що не се вземат?! Мн ще си подхождат. Това само в случай, че Калоян не е минал под дъгата!

# 1 211
Ухаа, на трейлъра Оряшкова притиснала здраво главата на Виолета в пясъка и цялата въру нея в самбо хватка, а Димо казва: Виолета не пуска!

# 1 212

Как да има равностойни двубои, като едините плюскат на резиденцията, докато другите тънат в мизерия и глад на дивата река?
Ееее, грозно.
Когато Гладиаторите “плюскаха“ в резиденцията, а амазонките “тънеха в глад и мизерия“ на реката, всичко беше в реда на нещата. То ясно, че пристрастността изкривява обективността, ама не са виновни играчите, гнева ти трябва да е насочен към едни други хора, които си плюскат целогодишно. Blush

Виолета сега ще покаже на Крум как се прави и как се играе тази игра. И че не става само с мускули и арогантност, а трябва и акъл.
Ей за тия двойни стандартни говоря и аз. Не се коментират всички силови битки за любимите червени мъжленца, които са правени за тях и че сините са всяка седмица на елиминация.

# 1 213
Мартин срещу Вили.

В такава битка залагам на Виолета. Така му е набрала на Марто, че ще го разнася по терена, като Тасманийски дявол. 😂😂😂

# 1 214
  • Другата България
Вече не мисля, че Мудева ще се откаже сама.
Намери си нов покровител и някой, който да се грижи за нея и да ѝ казва кого да мрази и за кого да гласува.

Общи условия

Активация на акаунт