💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 746
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Любимата ми игра с дърпането към ринга. Дано видим равностойни двубои.

# 1 186
Цвети обърна палачинката… за не знам кой път. Не знам как и имат доверие, с пълно право я имат за бушон и не и вярват

# 1 187
Мисля, че Виолета след шоуто ще се отрече от дъщеря си, затова че е играла с Мартин Joy
ШОК И УЖАС Joy

Крум очевидно е бутнал Цвети да обработва двете Теодори, така по женски на приказка, но не съм убедена колко се получи, Цвети е малко дърво по отношение разговорите и убеждаването. А и Виолета сега като дойде, ще ги размести яко.

# 1 188
Любимата ми игра с дърпането към ринга. Дано видим равностойни двубои.
Мартин срещу Вили.

# 1 189
  • Брюксел / София
А Никол защо е "Героинята Никол" според Ралица?
Вероятно защото е свалила 5 кг. при пълен глад за не знам колко дни.
‘Щото беше на дебелариум един месец без да отслабне Simple Smile

# 1 190
‘Айдеее, Вили! Женска сила! И глупавата Цвети!
Новата Женя се появи !!

# 1 191
  • София
Както казах, Крум не предвиди последната част от пъзела и сега ще бъде прецакан точно от тези, които си избра вчера.

# 1 192
Рълев и Крум май ще се усетят какво готвят трите амазонки, подсилени от една пепелянка.

# 1 193
Цвети отдавна трябваше да е чао.Толкова антипатично момиче,и въобще не я виждам като силен играч!По-скоро пречеше на червените отколкото да помага.Дано да е първата която ще изгърми.

# 1 194
  • София
Гледам, че и утре вечер ни очаква "кървав" съспенс. Ще вземе да стане интересно.
Впрочем, предвиждам до 7 дена формиране на ново племе - Зомбитата (на ДеВил): мъжете с изпита кръвчица от Леля, смачкани и изплюти. Местообитание - под падналия мост от наводнението в Царево.

# 1 195
Понго и Пердита се усетиха за Круела. Ашколсун!

# 1 196
  • София
Ти говориш за година, те месец на морето!
О, да. Не ме трогнаха те, просто си проектирах личната емоция върху тяхната среща, както написах.

Виолета как се облещи, като чу, че Денислава играе с Мартин, много весело. Joy Че и няма шанс да я вкара в пътя от другото племе. Само ще гледа отстрани и ще беснее.
Нови коалиции при Гладиаторите, става интересно при тях, ще се раздвижат доста нещата.
Утрешната игра ми е една от най-противните, заедно с онази с дърпането на обръчи в морето. Дано няма наранени.

# 1 197
Миналата година нямаше река след разпадането нали?

# 1 198
  • Другата България
Хе, тук поне не сбърках /ме/ - очертава се женска коалиция. Съвсем очаквано. Обаче толкова рано Цвети да “обърне палачинката“ не очаквах, освен ако не е подвеждащо промото, че снощи се подведох определено. Сега, да видим Рълев как ще подходи в цялата ситуация, очаквах да играе с тях, но ако не го направи и прецака Радо някак.....ще оправдае подозренията ми, че има защо да не го харесвам.

# 1 199
Аз явно не съм в България! Седя си в Софийска Коньовица, инак родом от на десет минути пеш от жълтите павета, и се чудя де съм!
Мудева сега ще стане лакейша на Вилето!
Честно, не мога да разбера този стремеж към женски коалиции! Аз винаги избягвам кокошите сбирки, такава съм, зла, во срраведлива! Последното ми преживяване беше да гушкам напускаща колежка, която не ставаше и не ставаше, и като дойде да ме информира, пак не знам защо, не знаех какво да кажа! Просто гушкаш и сваляш напрежението!

Общи условия

Активация на акаунт