💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 751
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 140
Сори Виолета ми е почти н
абор 47 г. Не познавам жена на 47г. с такава извратена мутра, сбръчкани под и мишници, корем все едно валяк го е мачкал , виснала кожа навсякъде.
Виолета може да е всякаква, ама физически е топ

# 1 141
  • София
Аз си признавам, че снощи им се подигравах, но сега като ги гледах ми се насълзиха очите. Не за друго, а заради емоцията, в която се припознах - и дъщеря ми е далече от мен и не съм я виждала цяла година.
За играта - не вярвам Николчето да бие Виолета на пъзела. Въпреки че се представи прилично по трасето. Ако трябва да съм честна, не очаквах и толкова.
Сори, Дунев, няма да може да дойде при тебИ. Прожекцията и без това ще е по-интересна с Виолета в племената. На Крумчо ще му мине живота като на лента пред очите като му я натресат. Нямам търпение да започне да ги строява на реката. Joy

# 1 142
Айде Николче!

# 1 143
Значи до сега Дунев нв ходеше на битки, защото чакаше Никол. Сега ако тя отпадне, пак няма да ходи, защото ще страда и ще му трябва време да се съвземе

# 1 144
  • София
Нямах време да изчета коментарите днес, не знам дали някой го е отбелязал, но Виолета ми се струва видимо отслабнала (на килограми, не толкова на сила). Струва ми се, че дори се "въздържа" от това да даде всичко от себе си, за да не изглежда Никол чак толкова слаба.

Току що това си говорихме вкъщи. Според мен и на думите нарочно се бави. Сега Николчето ще дойде и тя да реди и Виолетка ще има озарение рязко.

Да се самоцитирам 🤣🤣🤣

# 1 145
  • София
Току що това си говорихме вкъщи. Според мен и на думите нарочно се бави. Сега Николчето ще дойде и тя да реди и Виолетка ще има озарение рязко.
Ето че няма проблем с този пъзел Виолета, просто буквално изчака Никол да стигне до него.

Edit: И аз те цитирах. Smile

# 1 146
Аз си признавам, че снощи им се подигравах, но сега като ги гледах ми се насълзиха очите. Не за друго, а заради емоцията, в която се припознах - и дъщеря ми е далече от мен и не съм я виждала цяла година.
За играта - не вярвам Николчето да бие Виолета на пъзела. Въпреки че се представи прилично по трасето. Ако трябва да съм честна, не очаквах и толкова.
Сори, Дунев, няма да може да дойде при тебИ. Прожекцията и без това ще е по-интересна с Виолета в племената. На Крумчо ще му мине живота като на лента пред очите като му я натресат. Нямам търпение да започне да ги строява на реката. Joy
Ти говориш за година, те месец на морето!

# 1 147
  • Русе
Да се вземат възрастните и двете да станат сестри.

# 1 148
  • Брюксел / София
“Достоен” завършек на участието на НиколчИ!
‘Айде Дунев в резиденцията на саламите да пострада!

# 1 149
  • София
Дунев така се е отчаял,  все едно няма да се видят след 10 дена..

# 1 150
Сега Дунев ще почне ли да играе най-сетне.

# 1 151
  • Варна
Ох, турски и индийски сериал едновременно.

# 1 152
Николчето верно е позаслабнала Simple Smile

# 1 153
Значи по принцип рева и на реклами, бих проронила сълза на ленор или орехите ако ми е крив ден...но Дуневи не ме трогват.
На Вили й е досадно.
Колко е груба...

# 1 154
Виолета отново с ужасен език. Иначе е права  относно Мартин Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт