💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 889
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 125
Може ли Виолета да загуби на пъзел? То чак невероятно. Sweat Smile
Аз писах на смях, ама ако уцеля, мамка му на тотото! Там повече от четворса нямам😢

# 1 126
  • София
Няма  да е за първи път. Радо вече я отупа веднъж
Радо реди по-бързо от средностатистическия участник, вероятно и брат си би "отупал". Никол не е Радо.

# 1 127
  • Sofia
"Състезанието започва днес" ли пише накрая?!

# 1 128
  • София
Виолета може да е всякаква, ама физически е топ

Тя и стратегически е топ. Просто е гаднярка 😬
Мен ме кефи, гаднярството и е с хумор някак. Устата е, отровна е, ама личи, че се забавява - като филмов злодей ми е Simple Smile
Да, сякаш е приела тая роля и я развива... И мен ме кефи, има спортна злоба..и обикновена има, но поне си казва директно нещата..Не е толкова прикрита.

# 1 129
Няма  да е за първи път. Радо вече я отупа веднъж
Радо реди по-бързо от средностатистическия участник, вероятно и брат си би "отупал". Никол не е Радо.
Подробности.  Оригиналният коментар беше може ли Виолета,  да загуби на пъзел.  Да може Sunglasses

# 1 130
  • София
Като физическа подготовка е ТОП, Вили.
На 47 г. мина 4 пъти като маймунка, а колко време стои там без храна.
Нямам думи. Респект!

# 1 131
Виолета може да е всякаква, ама физически е топ

Тя и стратегически е топ. Просто е гаднярка 😬
Мен ме кефи, гаднярството и е хумор някак. Устата е, ама личи че се забавява - като филмов злодей ми е Simple Smile

Неделчо, ти ли си? 😬
Кой Неделчо 😄.
Чакам да влезе в племената да разджурка всички стратегии, планове и коалиции 😄😄😄

# 1 132
  • София
Някои, увлечени в предположения напук на Бога от машината, все пак не познаха за Крум и Мартин (нагласистиката, грошовете и т.н.). Но, то тъй и по-интересно става.
Все още (писах го) има в мен едни поне 5% (вече станаха към 15), които ми шепнат: Николчето ще бие, само гледай...
Въпросът е, ако стане, какво ще е "цената" на сетнешните неразбории в ежедневния сценарен гаф (уу, пардон, план/схема).

# 1 133
  • София
Нямах време да изчета коментарите днес, не знам дали някой го е отбелязал, но Виолета ми се струва видимо отслабнала (на килограми, не толкова на сила). Струва ми се, че дори се "въздържа" от това да даде всичко от себе си, за да не изглежда Никол чак толкова слаба.

Току що това си говорихме вкъщи. Според мен и на думите нарочно се бави. Сега Николчето ще дойде и тя да реди и Виолетка ще има озарение рязко.

# 1 134
  • Другата България
Аз няма да се пробвам с фразата, че днес не ми е ден, но едната дума не е “чест“ със сигурност.

# 1 135
  • София
Подробности.  Оригиналният коментар беше може ли Виолета,  да загуби на пъзел.  Да може Sunglasses
Той и въпросът ми беше реторичен, а отговорът - конкретен. Bowtie

# 1 136
Ако Никол влезе, Дунев вече ще ходи и на елиминации! Че много време се скатаваше!

# 1 137
  • София
Ако може Дунев да си замине заедно с щерка си цена няма да има!

# 1 138
  • София
Ако Никол влезе, Дунев вече ще ходи и на елиминации! Че много време се скатаваше!
И да не влезе, пак ще ходи...няма вече какво да чака

# 1 139
  • София
Той и въпросът ми беше реторичен, а отговорът - конкретен. Bowtie

И аз го разбрах риторичен въпроса. Тя даже се сбогува с Дени.

Общи условия

Активация на акаунт