💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 612
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 740
  • European Union
Не са спестявали пари. Екипите са им от спонсор.

да им има спонсора!
Ами, спонсор. Явно първият им сценарий е бил да разпаднат гладиаторите и не са предвидили женски екипи. За всички други племена има и мъжки, и женски.

# 1 741
  • SF
И Виктория от миналата година.

# 1 742
  • Другата България
Крум НЕ минаваше под мрежата.
Вчера също НЕ игра коректно с Марто - стъпваше върху дъската.
На всяка битка Крум все търси на хляба мекото. Нещо като Пастагарков.
Няма лошо, не ми пречи. Ама да си затварят устата, нали....

# 1 743
  • София
И аз забелязах, че Крум не минава под мрежата. Все шмекерува

Щом не му направиха забележка, явно не е проблем. Другите да вземат пример и те тогава. Ако беше Момчил веднага щеше да изскочи отнякъде Ралица да чете морал 🤣🤣🤣

# 1 744
  • София
Този рунд може и да не го играят изобщо.
Джудистката ще ги размята и момчетатата барабар с Виолета.

По-бърз от Рълев на тази игра само Гого съм го виждал.

# 1 745
Крум все по ръба на правилата минава, не мога да го харесам.

# 1 746

да им има спонсора!
Ами, спонсор. Явно първият им сценарий е бил да разпаднат гладиаторите и не са предвидили женски екипи. За всички други племена има и мъжки, и женски.
Мъжко клинче размер Калоян ще им свърши работа. Той и без това си носи само гащите.

# 1 747
Дени ми напълни душата, много се раздава това момиче. Бях малко резервирана към нея, а тя е боец, а не кифла като Мудева.

# 1 748

да им има спонсора!

Някак несериозно стои цялата тази история. Уж голяма продукция...уж с претенции, а не може да си облече играчите...

# 1 749
Направо да ги събува и тях Калоянчо.

# 1 750
Искам червените на съвет и големия стратег Крум номиниран Grinning

# 1 751
  • София
Крум мисли непрекъснато във всеки един момент.
Най-големия тактик е. Това са му го признали всички участници в сторита и изказвания.
Крум е доказателството как един обикновен човек може да побеждава по-тренирани от него.
Освен, че е отлично подготвен физически е много хитър и много адаптивен.
Той вече трябваше да е аут от игрите, но успя да пребори 800 м. плуване и 30 кг. верига 8 курса по пясъка.

# 1 752
  • София
Играта е нагласена за сините, дето са:
1) По-тежки
2) По-сити
3) Имат професионална джудистка шампион и трениращ жиу жицу

Но червените имат хъс и сърце. Крум разнесе по-тежкия Мишо, а ето сега и Рълев какво прави.
Айде момчета!
Постоянно пишеш как е нагласено, как сините са връзкари. Това кой ще е по-тежък трябваше да го мисли и Крум. Нищо нагласено няма в тази игра. Дори имат късмет, че Цвети няма да участва. Игрите са си класически и беше пределно ясно, че ще има такива до топ 8. Абсолютно честно си водят сините. Взимайки това решение, Крум знаеше, че ще падат, но избра коалициите пред силата на племето. Негово право, но очаквам още загуби.

# 1 753
  • София
И Виктория от миналата година.
Тогава финалната битка от две части ли беше, аз помня, че отпадна на копане и Алекса ходи да я прегръща, а после те мъкнаха вериги и решаваха пъзел с Георги и Филип. Май си бяха две отделни битки?

# 1 754
Гладиатори хитри минават отстрани на мрежата и Крум и Рълев и Калоян. Сигурно е позволено щом не са им направили забележка. Да се бяха сетили и сини, ама тогава червени можеше и нито една точка да нямат.😁

Общи условия

Активация на акаунт