💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 539
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Другата България
Е, хубава работа, остана да се “ядем“ тук заради любимците си!
Всеки с предпочитанията си и разбиранията си, големи хора сме.

# 1 786
  • София
С нетърпение чакам момента, в който “най-големия тактик“ ще изхвърчи, съвсем “тактично“ надигран от жена, или от Рълев. И не, не е обикновен човек, а съдия, което значи, че е с добра физическа подготовка, което е нормално.
Обикновен човек е Рълев, който е зъботехник, и се представя в пъти по-добре от Крум.

Защото знаеш нещо, така ли? Grinning
Виждам как всички масово тук пишат, че Крум няма никакви шансове. Е, ясно ми е защо. То много лесно така.
Крум отдавна е спечелил. Уважението на всички участници. До един. Останалото е суета. А победителят е само един.

Рълев освен зъботехник, понеже вече за пети път го пишеш, да те светна и че е:
1) Лекоатлет. 5 години е тренирал лека атлетика и има медали от състезания у нас
2) Занимава се професионално с планинско бягане, като два пъти е на 2 място в републиканското първенство
3) 5 години е тренирал бокс
4) Занимава се с калистеника, като е минавал халките със закачени тежести.
А издръжливостта си я има още от народните танци, защото 14 г. е бил народен танцьор.

Та да, обикновен зъботехник е. Щом си рекла, така е.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 22:17 от Diavolo

# 1 787
  • София
Коментираме твърдения, с които не сме съгласни. Не виждам проблем.
Но тонът на коментарите е специфичен, все е като апостроф към Diavolo, все едно той така или иначе няма да ги прочете коментарите. Не е кой знае какво откритие да кажеш на някого, че е пристрастен, донякъде стои в основата на това да бъдеш фен. Аз като съм фен на Рълев и си викам за него на всички битки, също съм пристрастна, може състезанието да е по плетиво и аз пак ще оценя усилията му високо. Хората постоянно го правят, особено в онлайн форуми и социални мрежи, където се събират да обсъждат неща, които харесват.

# 1 788
  • SF

1) Лекоатлет. 5 години е тренирал лека атлетика и има медали от състезания у нас
2) Занимава се професионално с планинско бягане, като два пъти е на 2 място в републиканското първенство
А издръжливостта си я има още от народните танци, защото 14 г. е бил народен танцьор.

Разкошно момче! Казано на езика на Игри на волята - комплексен!
Аз му се възхищавам. Стискам му палци от сърце!

# 1 789
Гладиатори хитри минават отстрани на мрежата и Крум и Рълев и Калоян. Сигурно е позволено щом не са им направили забележка. Да се бяха сетили и сини, ама тогава червени можеше и нито една точка да нямат.😁
Има много нюанси в правилата, но зависи кой точно ги нарушава. Виж, ако е Момчил вече Ралица може и с линийка да мери колко мм от линията е настъпал 😁
Например сладкото Вики на една игра не можеше да мине пързалката по понтона и стъпваше отстрани като на малки стъпалца, за мен си беше нарушение, но всички тук я поздравиха за находчивостта, тъй че не е ли уточнено като забранено, значи е разрешено.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 22:22 от валия

# 1 790
Абсолютно! Най-удивителното е, че Крум не блести със снажност и едрина, но отново потвърждение, че духът е по-важен от тялото! Невероятна воля за победа и силна вяра, че ще победи!

И много плитко заровени рингове, че и двата пъти Wink  Ако бяха по-надълбоко кой знае какво щеше да стане... Но той ги докопа за секунди, все едно знаеше къде са.

# 1 791
  • София
Кой искаше Момчил срещу рълев. Браво Момчи✌️✌️✌️♥️♥️♥️💪 най добрия

Аз пък си пожелавам да ги видя в истинско многокомпонентно трасе. Не в подобни сингъл битки, които не са показателни за нищо. ✌️💪

# 1 792
Крум е бърз това вече го е доказал в много игри, но ако не минаваше странично на мрежата едва ли щеше да е чак толкова бърз. Рълев го е тренирал Гого, което моменталически го прави харесван от мен, но и той минаваше странично на мрежата което му спестява време , а видяхме че то е доста нужно в тази игра. Амааа и без да броим това те тримата включвам и Радо, няма как да огреят навсякъде. Ето  отново доказателство за тъпото Крумово решение.

# 1 793
  • sofia
Вила как захапа "горкото" Цвети в анонса....изменничка, изпяла всичко...тая не си поплюва. Ненавиждам този типаж в реалния живот. Не, че Цвети е "цвете", ама оная се не трае.
Някак спокойно беше без нея 🤣

# 1 794
Хайде да гледаме, да си коментираме спокойно и да не се дърлим за свирен мач!
Всеки си има любимци, а любимците са хора като нас - със силните и слабите се черти, с характерчетата си!

# 1 795
  • Другата България
С нетърпение чакам момента, в който “най-големия тактик“ ще изхвърчи, съвсем “тактично“ надигран от жена, или от Рълев. И не, не е обикновен човек, а съдия, което значи, че е с добра физическа подготовка, което е нормално.
Обикновен човек е Рълев, който е зъботехник, и се представя в пъти по-добре от Крум.
Защо знаеш нещо, така ли? Grinning
Виждам как всички масово пишат като Крум няма никакви шансове. Е, ясно ми е защо. То много лесно така.
Крум отдавна е спечелил. Уважението на всички участници. До един. Останалото е суета. А победителят е само един.

А, не знам повече от теб и това, което ти казват сигурните ти източници. Blush
В случая наистина предполагам, ако намекваш, че имам някакво инфо - нямам, сценарият просто води натам.
А и щом “всички масово пишат“, значи може и да мислят същото. То не е трудно между другото. Друг е въпроса, че КОГА точно ще изхвърчи Крум не е ясно, но лично аз много искам да е съвсем скоро. Blush
Нека си го уважават участниците, това не ме засяга. Зрителите не го уважават, а аз съм зрител, това ми е важно. Blush Пиша си мнението като зрител.
Тенкс за инфото за Рълев, не го знаех, наистина, което не променя факта, че професионално не се занимава със спорт. За разлика от Крум.

# 1 796
  • Sofia
Искам Момчил и мене да ме носи Stuck Out Tongue Winking Eye

Или с Рълев на хорото.

# 1 797
  • Варна
Абе страшен е Рълев - като за план Б

# 1 798
  • София
Eee, направих, каквото можах, за да поема от ударите. Да не говорим, че аз харесвам И Алекса, И Елица!
И Илиян, Мани и Фейгин... Представи си какво ми беше. Simple Smile
Имаше една друга почитателка на Алекса, която пишеше много романтични постове за него, аз я харесвах (в момента не помня ника ѝ), беше много духовита, но след четвърти сезон не е влизала. По-добре да те запомнят като фен на някого, отколкото с това кого не харесваш. Аз предпочитам да ме помнят като фен на Ваня, Жени и Неделчо, отколкото като хейтър на Юлиян, Елизабет и Филип. Sweat Smile Полагам усилия, но не винаги ми се отдава. Например, Diavolo съм го запомнила с любимците му, не се сещам да е "хейтил" някого освен Алекса, но по-скоро беше продукцията в негово лице, напоследък е дори с положителна настройка към него като човек.

# 1 799
Кой искаше Момчил срещу рълев. Браво Момчи✌️✌️✌️♥️♥️♥️💪 най добрия

Аз пък си пожелавам да ги видя в истинско многокомпонентно трасе. Не в подобни сингъл битки, които не са показателни за нищо. ✌️💪

Игрите тепърва започват. Ще е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт