💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 562
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 815
Миналата година каква беше играта с обръчите? Не беше с халки

Май беше с един обръч, което предполагаше извиване и усукване на ръцете. Сега с два ринга с мека връзка това е избегнато, защото е опасно.

Пак ли ги изравяха?

# 1 816
  • София
Колкото до това, че съм написал, че играта е за сините връзкари.
Естествено, че вложих и малко сарказъм и разтърсих леко кошера. Ако съм засегнал някого се извинявам. Макар че аз жегнах участниците, а не потребителите в темата. А пък какво излезе след това? Аз бях нападнат. Логика? Няма! (няма да пускам любимото ми гифче с Людмила от Ергенът, хахаха)

Не се хващайте буквално за думите ми.
Тази игра си е точно за фаза 2 или за номинационна между 2 отбора само във фаза 1. Рано или късно ще я дадат. И не всички сини са с връзки там. Дори и тези които са, играят много добре и се раздават. И браво за което.
Просто ми писна цял сезон всичко най-лошо да се случва на червените.

Иначе напълно логична и заслужена победа за Старейшините.

# 1 817
  • Другата България
Утре Крум и компания само Теди да не ми закачат.
Не знам дали ще е Мудева, ако е тя все тая, но Теди да не пипат!

# 1 818
Само да кажа, че Радо даде по-голям отпор на Момчил, отколкото Рълев. Даже в един момент беше на косъм от неговия си ринг. Вярно, че при двубоя между Рълев и Момчи, Рълев вече беше играл веднъж, но същото се отнася и за Момчи.

# 1 819
  • София
Рълев и Момчил са двамата най-силни, може би и Цецо беше, но той отпадна. Зависи от елементите ще бие единият или другият, на борба/плуване/пъзел? - Момчил, на халки/тичане/трасе тип змейки, въжета - Рълев. Всеки от двамата има своите силни страни като и двамата не са тотално слаби на нито един компонент. Зависи и кой как се чувства, има ли контузии.

За Крум: за мен не е аут, той е силен участник, може да бие много други. Единствено смятам, че племето му ще се стопи, по-слабото племе са, но Крум, Рълев, Виолета, Радо имат всички шансове да се измъкнат. Теди близначката не е слаба, но Дени и Вики сякаш да малко по-добри, а и не играе много добре социално.  Вече зависи и срещу кого ще се изправят.

# 1 820
Рълев все пак беше изморен и от дуела с Мастагарков също освен, че беше гладен.

# 1 821
Ако някой друг иска да си припомни Гого от миналата година.
Тук - 12.00 мин.: https://www.vbox7.com/play:38b0c91bde /тук и Фифо е доста бърз/
и тук: 19.15 мин.: https://www.vbox7.com/play:7535f33a10?pos=relline

# 1 822
Дяволче, аз засегната не съм, нито пък съм искала да те засягам. Единствено не съм съгласна, че винаги всичко най-лошо е било за Червените - имаше адски много силови битки, които си бяха нарисувани за тях. Спечелиха много битки за елиминация, спряха твоя човек от чистилище, подариха му обратно капитанство, сега са за 2ри път на реката и мисля, че това е показателно за представянето и битките.
 И идеята ми далеч не е да не си изразяваме пристрастията, естествено, че всички имаме любимци.

# 1 823
  • софия
Тук Теди нямаше много шансове, освен сила и малко техника трябва.

Но на предишните игри, особено на последната, когато се разпаднаха- ами страхотна е! Особено спрямо Дени. Дени играе с много хъс, не се отказва, голямо куче е и печели симпатии. А Теди (въпреки гребането)мина трасето като машина, без усилие сякаш. И понеже няма драма, няма и овации Grinning Много жалко, че няма соц игра мацката. От жените за мен е най-добра. Уффф, а като и видя рамото и гърба, хлъцвам направо Grinning

# 1 824
Само едно не ми стана ясно.
Крум игра два пъти, защото мъжете бяха в съотношение 4:5, но защо някоя от жените от Старейшините не игра два пъти, за да се включи и Цвети? Тя си остана зрител в тази битка.
Нямам обяснение.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 23:20 от sineva 1

# 1 825
  • София
Вила как захапа "горкото" Цвети в анонса....изменничка, изпяла всичко...тая не си поплюва. Ненавиждам този типаж в реалния живот. Не, че Цвети е "цвете", ама оная се не трае.
Някак спокойно беше без нея 🤣

Нали? А Цветито мълчи. Точно с две думи и затварям устата на тази злобарка.

# 1 826
  • София
Моите пендари, упс грошове за днес отиват при:

1) Крум и Момчил - единствени с две чисти победи, въпреки че технически Момчил при втория дуел беше в смесен отбор. Само дето момчетата бяха толкова бързи, че Виолета и Оряшкова още не бяха стигнали ринга... 😀
За Момчил обаче това е силна страна, все едно да дадем игра с бягане за Крум. Така че да, слагам ги на 1 място, но ако на стълбичката за днес трябва да има само един човек, то той е Крум за мен.

2) Рълев. Тъй като съм статистик, все пак той приключва с 1 победа и 1 загуба и не мога да му дам 1 място. Но пък Рълев от всички победи днес записа най-впечатляващата такава, защото се пребори с много по-тежък от него участник - Мастагарков. Танкът на сините.

3) Радо
Загуби дуела си от Момчил, но щеше да тресне всеки друг от старейшините. Поне според моето скромно мнение. Малшанс да излезе срещу най-добрия. И беше много близо да открадне 1 рунд от него. И още нещо. Когато Момчил беше избран за първи в битката от страна на сините, от червените само Радо посмя да вдигне ръка. Крум и Рълев може би тактично отказаха... Не ги виня разбира се. А и Радо доста бързо вдигна ръката си...

4) Вики
В много оспорван дуел победи Теди

5) Дени и Мартин
Дени отнесе като куцо пиле домат по-тежката от нея Мудева, но за мен тук моделката се даде прекалено лесно.
Мартин победи Калоян, но тук имаме разлика в килограмите при горе-долу еднакъв ръст.
Като цяло Калоян доста ме разочарова. Не може плувец да пада така от покерджия. Браво на Мартин между другото, евала за пореден път.

Оряшкова също записа победа над Вили ама какво да го коментирам това, няма смисъл просто... Свирен мач.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 23:14 от Diavolo

# 1 827
  • София
Само едно не ми стана ясно.
Крум игра два пъти, защото мъжете бяха в съотношение 4:5, но защо някоя от жените от Старейшините не игра, за да се включи и Цвети? Тя си остана зрител на индивидуалните битка.
Нямам обяснение.

И сега на съвета няма да я номинират, защото не е играла и на никой не е направила впечатление. И ей така тихомълком ще стигне напред.

# 1 828
  • Другата България
Рълев все пак беше изморен и от дуела с Мастагарков също освен, че беше гладен.
И за Момчил това е втори дуел, първия с Радо доста го измори, а и е с контузия.
Радко го понатисна малко повече по контузения крак...

# 1 829
Много съм доволна от победата на сините и стисках палци за тях, защото са ми много по-симпатични от другите. Гладиаторите не ги долюбвам още от козируването им пред ръмжащия Гатьо. Изключение са само Рълев и Радо, но те никога не станаха истинска част от тази тупаща се по гърдите, но и страхливо оцеляваща групичка. За Крум - гледам тук, че някои опитват да обяснят необяснимото, но ще кажа само, че никой няма да гледа занапред Крум като злополучен стратег, а само като злобар с Наполеонов комплекс и големи напъни. Той приключи с мечтите за достойнство, ако ще и оттук-нататък да раздава по салам на всеки, отворил уста. Цвети ходи да тропа всичко на другарчетата като социализираща се петокласничка. Все повече ме разочарова с това приплъзване от група на група и клюкарене. Виолета - сече и мозъкът, но когато жена на възраст е толкова злобна, това ужасно загрозява, пък и цинизмът й ме отблъсква. Калоян и Мудева - тъжна гледка. И за финал - макар да усещам, че Момчил няма да е победителят на продукцията вероятно, моят той със сигурност вече е.  Фаворити са ми още Мастагарков, Денислава и донякъде Мартин. Така че - да живее синия цвят!

Общи условия

Активация на акаунт