💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 463
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Sofia
Виолета в момента просто я е яд, че я надиграха в гласуването и си го изкарва на Цвети, която впрочем не й дължи нищо на нея точно.

# 2 056
Този сезон взе да ми писва с "мъжките" си думи, първи уговорки, обещания, криворазбрана чест и не знам си какви тъпотии. Ако можеш да направиш нещо за да обървеш играта в своя полза правиш го. Другото е детска история и игра за пред камерата...

# 2 057
Ти кааам , ти кааам , рабииш ли
Ужас!!!

И това е бизнес дама и работодател ???
Стига бе. Само вас ще чета и спирам да гледам.
Вие сте прекрасни!
Бъдете здрави!

# 2 058
Хораааа, съсредоточете се 😁 Повече няма да слушаме мозъчните п****и на Мудева ❤❤❤❤
Иначе щях да се изкефя най-много, ако неадекватният Радко беше подхванал гласуване срещу Крум и да се беше получило. Ама къде ти чак такова щастие, доволна съм и на Мудевка. Сляха се племената…. нашата фльорца сефте на битка ще върви🙄

# 2 059
Ох винаги гледам на запис, за да мога да прескачам като дават Виолета и още някои участници, зъщо взех сега да гледам на живо не знам. Не мога да слушам тази жена, та дори и да ми плащат. Ще си изчакам записа покъсно и ще си гледам.

# 2 060
  • При семейството си
Дяволо,напиши нещо за спортната кариера на Момчил,ако знаеш де.
Беше ми интересно да прочета за Рълев.
Благодаря!
От визитката му -13 години тренира плуване, започнал на 6 годишна възраст.
В момента се занимава с Жиу Жицу, плюс всеки ден е в “залата”. Брат му Васил е по-добрия на бягане.
Нещо извън визитката ,имах впредвид!

Редактирам се.
Дяволо ,благодаря!
Без частта с НПМГ,имам точно такъв типаж,ще го подкрепя за кастинг,пък да видим!
Извинявам се, мислех, че питате за спортната  кариера. Дяволо не виждам какво по-различно, информативно е написал от данните от визитката.

# 2 061
А ми Цвети такава си, защо не отиде да кажеш на Радо и Рълев ,че вече не играеш с тях.

# 2 062
Вили е чудна за продукцията, игра е това, трябва да има съспенс, не са на пионерски лагер.

# 2 063
Леля неслучайно мрази най-много Мартин и Радо - тези, които са умни и могат да я затапват.

# 2 064
Дени достойна дъщеря на майка си 🤩😁

# 2 065
Ми не ми харесва рълев, харесва ми Момчил пък
И ми стана жал за мастагарков

# 2 066
  • На Изток от Рая
Мастагарков си показва раните като Мел
 Гибсън в Смъртоносно оръжие😀

# 2 067
А защо трябва да отиде да им каже? Има наредба за мен. Виолета с имунитет. Сигурно е така

А ми Цвети такава си, защо не отиде да кажеш на Радо и Рълев ,че вече не играеш с тях.

# 2 068
Мастагарков диша
Дени и Мартин 🤬🤬🤬
Искам Благо да отстрани и двамата

# 2 069
Да не си на мястото на Благо в момента. Joy   Горкичкият.

Общи условия

Активация на акаунт