💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 401
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 070
Саботаж ли гласят вилимолките

# 2 071
За да го направят най-лесно за Мудева,  трябва да номинират мидите от чистилището

# 2 072
  • Брюксел / София
Понеже Виолета е дошла в племето последна колко точно дни трябва да изчака, за да започне да играе, според Цвети?! За един приАтел питам. Мн тъпо от страна на Цвети, че гласува срещу жена. Няма скоро да има жена победител в този формат. Виолета беше права като й каза, че е започнала като Амазонка. И след съвета Цвети започва да се вайка: тъпо се получи, сбъркахме, а добро утро: късно е либе за китка Simple Smile

# 2 073
Мудева, веднага след като изяде салама на Крум, се гушна с лелята и сега вика "много мразя това шушу-мушу и с едните и с другите.."  Simple Smile

# 2 074
  • Euskal Herria
Дени достойна дъщеря на майка си 🤩😁
Обаче ми прави впечатление, когато дават надписите с имената : "Виолета - майка на Денислава"; "Никол - дъщеря на Дунев"; а пък  Денислава " пропърти мениджър".  Да разбираме ли, че щом така са:бяха представени Виолета и Никол, значи са предвидени за отпадане?  Никол вече си отиде.

# 2 075
  • Другата България
Много точна преценка на Виолета за Крум.
Точно като моята. И да, очаквам Рълев да заиграе с нея.

Ето го човекът, който просто си е .....Радо.
Той си е принципен, той е над нещата, той просто си прави каквото си поиска /както сам си каза на Крум на по-предната битка/.

Joy На него му е добре да си играят двамата....Joy казвам ви аз, че това момче просто си живее в собствен свят.
Рълев: “Ти сега разбираш ли ми идеята?“
Радо: “/две минути мълчание/....ммммм, ...да“. Joy
Тоест, нищо не е разбрал.

# 2 076
  • София
Ох, Радо, Радо, кефи ме това момче.
Рълев се черви до него и се мъчи, Радо му казва:

Мии, аз искам да си играем само ние двамата. Simple Smile

Аааа, култооввв, ахахахаха Simple Smile

# 2 077
Много е смотан Радостин!

# 2 078
Мата Хари в действие, хахахха. Голямо попадение е тая Виолета. Джеферович ряпа да яде.
Пък Радо си плува ли плува. Хич не е на земята.

# 2 079
Ох, не мога, Радо е толкова социално-недакватен, че чак ми е симпатичен "ми, ние двамата" Simple Smile

# 2 080
Рълев: Сега разбираш ли ми идеята?
Радо:...?? Ммм да

JoyJoy

# 2 081
Виолета срещу Мудева на елиминация ще е епично..

# 2 082
Много ме кефи Радо. Всички играят на надлъгване, а той е в съвсем друга игра.😁

# 2 083
  • София
Радо е мега фен Grinning Рълев го пази, имат си уговорка, но си гласува как си иска. Как да не те кефи. Тоталка е Grinning

# 2 084
  • София
Рълев все едно си блъска главата в стената. Не знам какъв непукист е Радостин, но Рълев със сигурност има биволско търпение. Аз бих се отчаяла, особено след думите "това е много мислене за напред", ако знам, че аз мисля за напред и за двама ни от първия ден...

Общи условия

Активация на акаунт