💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 408
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 145
Един от най-великите ходове на Вили беше как, стреляйки напосоки, пося много рано в играта тънката отрова, че Мастагарков бил знаел при онова ранно гласуване. Тогава това не мина (защото беше пълна глупост), но няма значение - остана като латентна раничка за по-късно. И дори когато Вили отдавна я нямаше вече, на много по-късен етап тази малка отровна раничка рязко прерасна в гнойна язва, защото Марто си спомни за нея и това натежа при него за решението да влезе в конфликт с приятеля си Мастагарков. Вили ги умее тези неща. Тя залага такива капанчета в умовете на другите стратегически - за по-късен етап. Дори може вече да я няма, но капанът си стои там. А при друго развитие на играта би могло в даден момент точно това капанче да ѝ помогне. Играе си ходовете като на Го - слага черното камъче някъде "в нищото", предварително заложено там, където след доста време може да ѝ помогне да спечели позицията. При тия ходове няма никакво значение дали подхвърленото твърдение е вярно. И много от тях после остават ненужни и забравени (защото са измислици). Но важното е, че са така позиционирани, че при разнообразни развития на играта все някой от капаните ще свърши ключова работа.

# 2 146
  • София
Не, имах предвид, че там битките са честни и всичко зависи от това кой колко е подготвен.
За Максимал знам много неща ама не мога да казвам.
Очаквай доста любопитни неща и скандали с ИВ...
Но когато му дойде времето и започне сезона. Simple Smile

# 2 147
  • Другата България
Още снощи в промото стана ясно, че червените ще паднат, а и Ралица на съвета го потвърди с тъпото и не на място включване.

# 2 148
Радо не е отборен играч и това ще му коства главата в един момент. Много е силен и физически и ментално, но в стратегиите е пълна скръб за съжаление.
Симпатизирам му, но шансовете му рязко намаляват от факта, че не умее да гъвкав и играе индивидуално без да следва стратегията на хората, с които играе.
Днес го направи за втори път, след като преди в последния момент пак си промени вота, който бяха решили с Мишо и Рълев. Тогава и сега съдбата бе милостива и му се размина, но веднъж стомна за вода, втори път....

# 2 149
  • При семейството си
На 100%

Това сигурно ли е, че Рълев и Вили се познават извън формата?
Аз съм го пропуснал това. :о
По каква линия се познават- спорт, бизнес, семейства, нещо друго?

# 2 150
  • София
Това сигурно ли е, че Рълев и Вили се познават извън формата?
Аз съм го пропуснал това. :о
Според мен се познават от кастингите и вероятно са се засичали на тренировки, с нея и Денислава. Когато Виолета пристигна, той стана да я прегърне и каза "радвам се да те видя", което беше едно по-различно посрещане от тези досега

# 2 151
  • София
За мен е скандално да няма плувец победител за 5 сезона.
Това е скандално. При положение, че са на морето.
Това идва до докаже колко нечестно е всичко.
Защото в една тежка игра ако има много плуване, всички топ атлети заминават на кино, ако срещу тях има топ плувец.
Такава преднина ще им натрупа, че няма да има стигане.
А и те ще са гроги след това на другите компоненти.

# 2 152
А Крум толкова ме скандализира с отмъстителната си наглост, че се хващам как съм на страната на Вили. Даже днешният му вот е отмъщение към Мудева. Уникално! И Радо все повече ми се издига в очите. Всъщност не е глупав хич, а знаете ли какъв е - уравновесен и премерен. Кефи ме.

# 2 153
  • София
Мале, тая Виолета каква цапната в устата простакела е, направо ми е неудобно да я слушам - възрастна жена, уж с претенции за положение в обществото. Rolling Eyes Нарочи си Цвети без абсолютно никаква причина и я обвини във всички земни грехове ей така - просто защото това й е модус операнди, поне в предаването. Не трябвало да снася информация на коалицията си, откъде накъде? Ако не сподели със своите хора, с кого изобщо? Виолета като се е съмнявала в нея, да не я е викала да говорят, да беше обсъдила нещата само с двете Теодори. Нормално е Цвети да отиде да чуе офертата, да го изговорят и да откаже, ако не й хареса предложеното.

# 2 154
И за мен Радо е един от най- подготвените физически за играта. Искам да го гледам на финал с Момчи и Рълев, ама ме съмнява. А пък и какво му е на социалната игра, досега само един път е ходил на елиминация.😉😁 Чистилището не го броя, там продукцията си го прати.Както и точно продукцията им взе възможността за капитанство и да обърнат играта. А пък златни ходове направи на съвет дори и без да иска, само си представям ако се напънеше да мисли каква игра щеше да спретне.😁

# 2 155
  • Стара Загора
Когато Крюела ДеВили попадне на ново място, тя светкавично започва да корумпира хората наред, докато не срещне принципен човек, който откаже да стане моментално неин. Тогава тя го обявява за "хлъзгав", отписва го, зачерква го и методично започва да го изкъртва от групата. Създава му най-грозния и отблъскващ неморален образ, така че и сам да се намрази и тотално да се самопречупи. Това е, докато нещо не се промени и не се окаже, че този човек ѝ е нужен - тогава моментално пренасочва горгонския поглед към нова жертва, а дотогава демонизирания човек изведнъж се оказва напълно поносим коалиционен партньор за нея. И така до следващия цикъл. Това шоу го извъртя вече няколко пъти, много е добра във филмирането на всички.
Пълно и точно описание на поведението. Ако смениш името й с това на Елвиса отново ще е вярно.
 Сега се замислих и мисля, че няма други освен Виолета и Мартин, които да вдигат скандали , да викат, да обиждат...

# 2 156
  • София
Защо на всички коленете са напръскани с Цикатридин?

# 2 157
Калоян днес се е облякъл 😄

# 2 158
  • София
Офффф Sad
Очертава се поредна червена загуба
Аман вече, то е негледаемо вече Sad

# 2 159
  • София
Първо сравнително слабо представяне на Рълев  от началото на формата.

Общи условия

Активация на акаунт