💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 255
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 460
Цвети и да се върне шанса на коалицията на Крум беше до тук. Нито ще им дадат капитанство нито нищо. С капитанство ще са 5:3гласа.
А можеше да се запазят в по голямата си част ако бъзльото Крум не беше отслаби така племето.

# 2 461
  • София
Никак не ми харесаха подигравките на Денислава и Мартин по адрес на Мастагарков.
Малко на завист прилича тяхното. Особено от страна на Мартин. Този сезон освен на мъжка дума, ставаме свидетели и на мъжка завист, а по принцип намират завистта за характерна сред жените...

# 2 462
  • софия
При всички случаи с това слабо племе, което са в момента другата седмица ще са пак на съвети. Капитанството ще е в Рълев. И един по един ще ги чистят. Ако паднат и в двете игри, гаранция, че Крум и Калоян ще са изправени на двубой. Толкова по стратегията на Крум да не иска силни играчи в племето си.

# 2 463
Ще е голям кеф Крум да отпадне от стрина Вили

# 2 464
  • На Изток от Рая
Отече му на Крум капитанството другата седмица.
Изтървах малко началото какъв жест е направил Мастагарков?

# 2 465
  • Другата България
Аз явно съм мазохист, но искам Мудева да се върне, и наистина мисля, че има шансове.
Още не съм видяла играта, но съм за нея. Дори не знам защо, не е заради женската коалиция, Вила ще се оправи и без Мудева, просто ...явно бъг. Sunglasses

Денислава с нова черна точка. Не харесвам Мастагарков, но тези подигравки не бяха много ок.

При всички случаи с това слабо племе, което са в момента другата седмица ще са пак на съвети. Капитанството ще е в Рълев. И един по един ще ги чистят. Ако паднат и в двете игри, гаранция, че Крум и Калоян ще са изправени на двубой. Толкова по стратегията на Крум да не иска силни играчи в племето си.
Именно, много ме е яд за това, толкова потенциал имаше в това племе, Крум тотално го опропасти. Че и себе си. Малко повече да НЕ се беше поддал на емоцията.....
Да, има вариант и Крум и Калоян да се изправят един срещу друг, аз това не го предвидих.

# 2 466
  • София
Абе много е лесно да се коментира сега когато се знае всичко.
Откъде може да предвиди Крум, че Виолета ще отиде в племето на гладиаторите.

# 2 467
Опа... оказа се че монетата имала две страни. Доволна съм как се стресна Цвети, като осъзна колко е кофти другата коалиция да те превъзхожда по брой. Но когато ТЕ се разпореждат със съдбата на Радо и Рълев няма проблем. Силни сме и няма да пуснем капитанството. Дано да ги надиграят, че много дразнят.

# 2 468
Виолета много ще рИве като се върне Цвети .SmileyЧакам с нетърпение.
Няма според мен. Тя в социалната игра е майстор, ще убеди Рълев и Радо да играят с нея и Теди и ще отстрелят и Крум, а и вероятно Калоян. Но първо Крум, така мисля, Виолета не е глупава, тя осъзнава, че Крум е умен и Калоян се води по него, няма ли го “лидера“, Калоян просто е въпрос на време.
Освен това мисля, че някъде по трасето Виолета ще жертва и Теди, за мое съжаление. Тя си гони целта Дени да е победител в играта, финалната, жените сега ѝ трябват, за да го постигне, когато ги употреби, просто ще ги отсвири.

Ако капитанството остане в коалицията на Крум ще и бъде по-трудно .Говорим при положение, че Цвети се върне.И  сега не помня точно като гласуваха за капитан .Капитана от предната седмица отново ли има два глас или  един ?ThinkingОт това ще зависи всичко.

# 2 469
  • Варна
Дени и Мартин са смотаняци.
 А относно Мудева, ами много е хубава според мен.
Рълев и Момчил харесвам най много, но не са  супер хубавци. То всъщност при гладиаторите всички момчета са по хубави от Рълев

# 2 470
  • София
Единствения шанс Мудева да бие Цвети е ако дадат игра с плуване, но те няма да го направят, когато единия дуелист влиза в морето с жилетка.
Е, освен ако от другата страна не се казва галеницата Денислава.

# 2 471
  • София
Ще доживеем ли да видим Ръли капитан? И той, и аз, откога чакаме Smile

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 22:07 от La Vikinga

# 2 472
Ох на Благо му е спукана работата, ако почнат и старейшините да ходят на съвети.

# 2 473
Интересно как се развиват нещата, на Крум стратегията почна да издиша отвсякъде и ако за това, че коалицията му започна да се пърже на елиминационния огън нямам против, то съжалявам главно, че ощети нас зрителите, защото доминацията на Старейшините е предвидима и ако другата седмица не са пак Гладиаторите на елиминация бих била доста изненадана.
Като цяло доста слаба седмица, а днес предполагам ще им е най-ниският рейтинг.

Нямам против коалиция между Рълев и Вили, заслужава момчето най-накрая някой, който го разбира. А, иначе дано Радо стигне до индивидуалните битки, там ще е впечатляващ.

# 2 474
Мартин като Мудева - щом някой се държи добре, значи има нещо гнило.
А не може ли просто Мастагарков да е по-добряк и не толкова задълбочен, и да не ги обмисля особено нещата като ходове в перспектива.

Общи условия

Активация на акаунт