💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 297
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Варна
Боже, някой да драсне една черта ! Радо гласува според уговорката 😁

# 2 446
Виолета много ще рИве като се върне Цвети .SmileyЧакам с нетърпение.

# 2 447
Ох, на тръни бях с наш Радко.

# 2 448
Ееее, нали в петък бяха от 21 часа … изпуснах съвета на червените Sad

# 2 449
Оффф вземи да писва от оправданията на Цветка, градила доверие тя, от колко от две- три седмици е с коалицията си. За племето мислела, кое племе бе Цвети ,ти Крум и Калоян, а останалите от друго племе ли са ?

# 2 450
  • София
Стига с този рев бе хора
Аман вече

# 2 451
  • софия
Вярвате ли ми, че очаквах Радо да брои мухите и накрая да рече по инерция: моят глас отива за Крум. Мисля, че и всички там бяха на нокти по пейките. 😀
 Дойде кака Вили и Радо започна да говори за стратегии.

# 2 452
  • София
Ох, отдавна Мудева не беше рИвала за Мудев....

# 2 453
Аз намирам Мудева за много красива, на живо изглежда страхотно и някак подобни коментари за даденостите на жена не ми допадат.
Мъчно ми стана и за Мастагарков, момичето болно и той направил мил жест, а те го спукаха от подигравки.

Видяхте ли Рълев като гласува как се обоснова, изключително подробно, за да предотврати евентуален изненадващ ход на Радо. Горкият трябва да се презастрахова вече, толкова е наплашен.

# 2 454
Да отпада Мудева, че не мога да я панасям!! Тя и Вили са обсолютни змии.

# 2 455
  • София
Стига с този рев бе хора
Аман вече
Абсолютно, все едно се е споминал някой..

# 2 456
Мудева сама не си вярва, че ще се върне

# 2 457
  • София
Тик Так,
Крум е нисък, плешив и не е нацепен, няма и плочки на корема, за това и не е харесван масово и всяка негова грешка се мултиплицира. Във фейса яко го солят на външен вид.
Даниел е висок (и то доста) и с руса, дълга коса, и мускули имаше, и отново беше нападан на тема външен вид във Facebook.  Хората "дават", в случая: пишат, това, което носят вътре в себе си. Има много причини някой риалити участник да не е харесван, най-ниската топка е тези причини да се трансформират в обиди относно външния му вид. Има и участници, чийто външен вид не е отговарял на стандартите за красота, но те са били адски харесвани и неща, които биха били смятани за недостатъци на друг, са се превръщали в чар. Мнението ни относно нечий външен вид до голяма степен може да бъде повлияно от това дали го харесваме като човек.

# 2 458
  • Другата България
Виолета много ще рИве като се върне Цвети .SmileyЧакам с нетърпение.
Няма според мен. Тя в социалната игра е майстор, ще убеди Рълев и Радо да играят с нея и Теди и ще отстрелят и Крум, а и вероятно Калоян. Но първо Крум, така мисля, Виолета не е глупава, тя осъзнава, че Крум е умен и Калоян се води по него, няма ли го “лидера“, Калоян просто е въпрос на време.
Освен това мисля, че някъде по трасето Виолета ще жертва и Теди, за мое съжаление. Тя си гони целта Дени да е победител в играта, финалната, жените сега ѝ трябват, за да го постигне, когато ги употреби, просто ще ги отсвири.

# 2 459
  • София
Никак не ми харесаха подигравките на Денислава и Мартин по адрес на Мастагарков.
Бих искал да го видя Мартин в двете последователни елиминационни битки, които изигра Мастагарков срещу Румен Радев и Крум и после Гатьо.

Общи условия

Активация на акаунт