💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 207
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
Хари, Рон и Хърмаяни, хехе 😀😎

# 2 671
Точно това не харесвам във Виолета – хваща си някой по-неуверен и го мята като маче у дирек. Грубиянско поведение. Цвети поне опита да не ѝ мълчи. Дори Крум не посмя да ѝ иалезе насреща.

Иначе на вчерашната битка Вили се моташе по трасето, но това не ѝ попречи да навика другите, че са бавни.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 03:04 от LadyCharming

# 2 672
Няма какво да коментирам битката, и двете не ги харесвам, та ми беше все тая.
Интересното ще е утре, ако загубят залога сините. Според мен ще пратят Мишо при брат му и на Крум вече лошо ще му стане. Та той не е наясно, ама трябва да се моли Джери да падне (предполагам ще заложат на нея Старейшините).
Старейшините са заложили на "червената" кандидатка, понеже е плувкиня, но е победена от Джери, защото в трейлъра тя се опитваше да отвори шеста двойка кубчета, а "червената" имаше отворени само 2 от 10 и това е огромна преднина за Джери.
Най-логично е да са пратили при гладиаторите по-дразнещото момиче, защото Мишо би ги отслабил повече

# 2 673
Целта на Виолета и Денислава винаги е била да съсипят участниците, които са заплаха за Рълев. Независимо по какъв начин. Приказките за женски финал са пълни глупости.

# 2 674
  • USA
Неделчо в Лайв каза,че се съмнява Виолета (която той е подготвял и преди игрите са били често в контакт) да е имала уговорки с Рълев.
Дори когато са минавали кастингите,Вили не наричала никой с име,защото не може да ги запомни и все ги нареждала с епитети(предполагам както тя си знае - тоя мухльо,онази лисица, другия пък е нещастник и тн).

Евентуално Дени да се е сдушила с братята Рълеви на кастингите и Вили да е знаела,че евентуално покрай дъщеря си,може да играе с Рълеви.Този ми звучи като логично обяснение.

Мега скучен епизод, играта я гледах с едно око докато си цъках на телефона.
Ако имаше възможност,бих предпочела и двете да си заминават още днес.
А като си помисля,че след визитките Цвети ми беше топ фаворитка и дори в първите епизоди,когато мрънкаше нон стоп съм я защитавала тук.. сега,откровено не я искам на екран.

# 2 675
Добро утро!
Ето анкетата за  епизода от 20-ти октомври
Кликнете картинката.

# 2 676
Мисля, че от всички жилетки Цвети си плува най-добре, особено днес в самото начало се представи много добре. Освен това Виолета с типичната си агресия се опита да и вмени измяна, но Цвети се защити достойно, Виолета нямаше доводи, само типичното повтаряне на едни и същи нападки без покритие.
Дени си е готина, аз не виждам никаква злоба в нея, тук яко се преекспонира, то човек да не каже две приказки и тук ще го изядат с парцалите. Трябва да си мълчи, като Теди близначката явно Simple Smile
Дени всички учатници я харесват, това е по важното. Искам я в топ 5. Толкова е различна от майка си, оная с рогата напред, директно, но така не винаги става.

# 2 677
За какъв кош на Рълев говорят в Инста? Топката му излязла от кош, той сложил в друг, в който било по-трудно да се вкара. Тоест, обвиняват го в измама. Нещо много измамници станаха този сезон....аз уж гледах, какво съм гледала, уж съм с бабешките цайси.....

Два пъти, на Рълев, изпадаха от коша вече вкарани топки и той си ги сложи обратно. Не съм обърнала внимание, дали ги е върнал в същия кош, от който са изпаднали.
Именно, това и аз видях, но в ИГ спрягат версията, че изпадали от голям кош, той ги връщал в малък, щото в големия било по-лесно да се вкара. Аз, признавам си, чак толкова не съм се вглеждала, на мен всички кошове ми изглеждаха еднакви. Кошове.

Прави са тези от ИГ. Рълев беше вкарал две топки, по една в голям и малък ринг. При опит да вкара трета топка, изпадна тази вкарана в големия ринг, а той я върна в малък.

# 2 678
Изгледах Подкаста на Ивка с Мудева.Интересен е.В Ол Старс иска да види освен Румен,Крум Дени ,Ива и Момчил.Дали Момчил е бил фалшив ,както тя го описа ,предстои да видим.Секс са правили между 4 и 6 през ноща ,когато операторите си отивали.Съжалява ,че така е предала коалицията на Крум накрая ,но Вили успяла да я "омагьоса" някак си и въпреки всичко ,нямала да гласува за Крум.После му се извинявала .И ако е останала да играе с коалицията на Крум ,сигурно играта по друг начин щяла да се развие.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 08:23 от Еlpida

# 2 679
  • Другата България
Това за Рълев и Виолета откъде дойде? Че се познавали от преди игрите?Че е с уговорката да играят заедно влезли?

# 2 680
Това за Рълев и Виолета откъде дойде? Че се познавали от преди игрите?Че е с уговорката да играят заедно влезли?
Diavolo и още някой написа, че има информация от сигурен източник, че се познават предварително. И в другата тема се написа същото, от друг потребител

# 2 681
Момчи и Васко са били на посещение в родното си училище от ИГ стори на Васко Simple Smile

# 2 682
  • BG-DE
И да се познават Виолета и Рълев от преди не е голяма драма, то Мудеви и Оряшкова също се познават, а и в този сезон май повечето са си познати. Дунев и Виктория май също не се срещат сега 🙂

# 2 683
Значи, с тази измама на Рълев, подло хитрувяне на дребно, направо съм бясна! Можеше и да не спечели Крум, ама можеше и да спечели! Защото наистина имаше разлика между малък и голям кош! Остави предимството, ами тези 30 гроша да видим как ще повлияят впоследствие. Едно е да бяха у Крум, но сега не са. Можеше и иначе да не бяха, но няма как да знаем. А Димо дори коментира като бяха останали с по 1 кош, че не знаел бил кой кош е по-труден, да бе. Трябваше да стрелят и двамата в еднакъв кош накрая! На Крум колко пъти му излизаше топката от малкия. Много, много съм разочарована от Рълев. Жалко

# 2 684
  • BG-DE
След като от Димо не му е направил забележка значи не е чак такъв проблем. Предимството не донесе победа на Мудева, така че не е нещо фатално. Добре е и двете коалиции да имат пари 🙂

Общи условия

Активация на акаунт