💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 368
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 685
Еее Рълев много ще ме разочарова ако точно с леля си е правил уговорки предварително. Точно пък тая елиминационна игра не е изобщо на късмет, а в решителната фаза си трябва мисъл, това че Мудева я няма..  леля все ще съчини някоя глупост, за да уязви другия. За Рълев не знам, но от началото имам чувството, че с Дуневи се познават. От щатите може би нещо, не знам. Мудева вчера пак с нейните дитирамби за Мудев, какво би направил, как би постъпил, все едно много ни интересува.

# 2 686
Първо, ако нямаше разлика между кошовете, разбирам. Но още в началото беше обяснено, че малките са по-трудни. Второ, парите би трябвало да се печелят, а не да се разпределят между коалициите по усмотрение

# 2 687
Много долно, ако Рълев, Денислава и Виолета са се разбрали да играят заедно още преди старта на предаването. 😠Същата работа като Румен, Мудева и Оряшкова. 😠 Мошеници!

# 2 688
  • София
А има ли вариант този слух за Десислава и Иван да не е просто слух и да е от преди играта?
Закачката с това, че ще и оправи зъбите, по време на битката ми се стори доста интимна, като за хора, които се познават добре

# 2 689
Мисля, че от всички жилетки Цвети си плува най-добре, особено днес в самото начало се представи много добре. Освен това Виолета с типичната си агресия се опита да и вмени измяна, но Цвети се защити достойно, Виолета нямаше доводи, само типичното повтаряне на едни и същи нападки без покритие.
Дени си е готина, аз не виждам никаква злоба в нея, тук яко се преекспонира, то човек да не каже две приказки и тук ще го изядат с парцалите. Трябва да си мълчи, като Теди близначката явно Simple Smile
Дени всички учатници я харесват, това е по важното. Искам я в топ 5. Толкова е различна от майка си, оная с рогата напред, директно, но така не винаги става.
В Денислава си има злоба, тя буквално не може да търпи Мастагарков само и единствено поради причината, че той не бил искал да защити жените и да отиде вместо тях на елиминация. Бил страхливец и какво ли още не. Човека си отиде на 2 битки и си победи и пак и е крив. Такъв бил, фалшив бил и т.н. Пък тя се лепна на Мартин само, за да си спаси гъза и сега се смее, че Мастагарков се опитва да направи същото. Разликата е, че Мастагарков наистина ценеше Мартин като приятел, а не просто като човек от коалицията си и всичко, което прави си личи, че е откровено. Човека просто си е добряк и те му се смеят за това. Пълна деградация.

Денислава ще предаде Мартин в първия удобен момент. Иначе сега удобно му се скри зад гъза, когато се провали на пъзела в битката с очилата, защото именно тя имаше най-голяма вина за загубата тогава. Обвинява другите в мишкуване, а в същото време тя също мишкува. Не и се ходи на елиминации и на нея изобщо, да не се прави на интересна, когато е пред камерите и другите не могат да я чуят.

# 2 690
  • Калгари, Канада
Не я разбрах логиката с връщането на топчетата.  На много игри топчетата излизат и после трябва играча да се мъчи да си ги вкара пак. Защо изобщо от продукцията разрешиха на Рълев да ги постави обратно, трябваше да хвърля и ако може да си ги вкара пак - ми, да не ги е изваждал.

Освен ако Цвети не ги е бутала неволно с пръта за да паднат

# 2 691
  • BG-DE
Вероятно повечето се познават от кастингите и поне за мен няма голямо значение дали там или в играта са си допаднали и са решили да играят заедно. Така или иначе в тази игра без коалиции не може.

# 2 692
  • Sofia
Денислава е копие на майка си, не само визуално. Така, че всичко видяно, чуто и показано от нея не ме изненадва. Крушата не ражда сливи!

# 2 693
Не я разбрах логиката с връщането на топчетата.  На много игри топчетата излизат и после трябва играча да се мъчи да си ги вкара пак. Защо изобщо от продукцията разрешиха на Рълев да ги постави обратно, трябваше да хвърля и ако може да си ги вкара пак - ми, да не ги е изваждал.

Точно така. Когато Калоян извади топчето на Рълев в играта, когато се разпаднаха Амазонките не им позволиха да го поставят обратно, а отново трябваше да играят с него.

# 2 694
  • Bayern
Тези  уговорки  още отпреди да влезнат в играта са много дразнещи  Disappointed  , но пък при елиминационните битки си проличава кой какво може и отада който трябва ( стига да не се намеси продукцията ,разбира се ). Възможно е да има и други готови коалиции отпреди игрите ,ясно е ,че повечето се познават отвън.

# 2 695
  • BG-DE
Именно, при положение, че повечето се подготвят от бивши участници нормално е да са се срещали.

# 2 696
Не я разбрах логиката с връщането на топчетата.  На много игри топчетата излизат и после трябва играча да се мъчи да си ги вкара пак. Защо изобщо от продукцията разрешиха на Рълев да ги постави обратно, трябваше да хвърля и ако може да си ги вкара пак - ми, да не ги е изваждал.

Освен ако Цвети не ги е бутала неволно с пръта за да паднат

Вероятно защото инвентара им е скапан, а при Калоян грешката си беше неговото невнимание.

# 2 697
Мисля че всякакви хитрости по време на игрите са отговорност на продукцията, а не на извършителите. Крум плуваше отстрани на мрежата в басейна, сега Рълев сложил топките в малкия кош. Добре де, там освен Димо, който не може да види всичко, няма ли кой да следи???

Така като гледам хората дето не сме плюли нито веднъж по Цвети май останахме малцинство?  Я да се преброим.

Много ми хареса че Мудева си тръгна. Все повече ме нервираше. Мудева има изкуствена усмивка. Ако сте чели на тема "как се познава, че човек лъже"  или сте гледали клипове, там обясняват - когато човек лъже, при усмивката не се задействат същите групи мускули на лицето както когато искрено се усмихва. И става една фалшива усмивка - е, в различна степен взависимост от човека. Не казвам че Мудева лъже, нито че е "лицемер"  - тази вече тотално изтъркана дума в шоуто, но много често нейната усмивка стои изкуствено, малко като политик - говори, говори и по някое време се сеща - а, сега трябва да се усмихна. 
В никой друг от участниците не го виждам това, дори в най-отвратителната личност на сезона - лелята.

# 2 698
Ох, като започнете с това"имали са уговорка още отвън да играят заедно", "познавали са се от преди игрите".
Ами нормално-срещали са се по кастинг, готвят ги едни същи хора. И подготовката не е за ден, два. Нормално е да се познават. И да нормално е и да има уговорка, че ако имат възможност ще играят заедно. И аз да съм ще опитам още отвън да се обградя със сигурни хора. Но дали ще се получи и дали в един момент няма да сме люти съперници това само по време на играта ще се разбере.

# 2 699
Ако не е казвано, да го кажем пак  Simple Smile

Както тук, така и в Сървайвър, квалификациите към играчи:
лицемер, мишкар, достоен, заслужил
са абсолютно безпредметни.

Подходящите квалификации са:
Смел, страхлив, съобразителен, подготвен физически/социално
и разбира се най-основното - харесва ми/ не ми харесва.

Едно на ръка обсъжданията на външния им вид.

И някой като почне да се жалва - Ама бил се изсипал много хейт.
Възможните причините да ти се изсипе много хейт са точно три.
1. Ти самият.
2. Продукцията с начина по който те показва.
3. Народо-психологията на зрителите, т.е. в грешната държава си влязъл в шоуто.

№1 всеки го подценява по принцип но крие най-голям потенциал за корекции след края на шоуто.
№2 може в някаква степен да се коригира с подходящи приказки по медиите след края.
№3 Нищо не може да се направи - не може да кажеш на публиката - Аз съм ок, вие сте калпави.
(дори и да е вярно).

Общи условия

Активация на акаунт