🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 556
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 165
ПРЕДАТЕЛ! ЮДА! Сергей! Какви принципи, какви 5 лева? Реши, че в другия отбор има по-голям шанс да вземе парите! Дано да си иде по-бързо! Заедно с Кенан!
Ми той остана и без дружки, с които да се оплаква от Петър. Сега е в търсене на нови.

Сега слушам Иван как говори на синхроните как Сергей нямал страх от работа. Мда, Сергей има страх от Петър. 😂

# 166
  • Разпиляна във въображението
Най-накрая ще се изправят срещу Петър. Да ги видим Simple Smile

И аз бих извикала Сергей на дуел. Кенан може да му се стъжни, ако отборът трябва да избира между него и Сергей.

# 167
  • България
Линда е много сладкодумна! Heart Много ми харесва.
Лили изплаши Пешко.
Кенан е много груб.

# 168
Лейди ЛиЛи и мен плаши.

# 169
Смешен и досаден ми е тоя Сергей , но със сигурност го предпочитам пред Пешо “лидера”. Щом в началото дадоха шанс на мрънкалото Станислав , сега защо да не дадат на другото мрънкало 🤷♀😅

# 170
Лили също се държи махленски. Всички от Канатица са много кисели и нападателни.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 22:09 от Анонимен

# 171
  • България
Коко е единственият светъл лъч в Канатица, добре, че е той да отсрами отбора. Един нормален и емпатичен човек!

# 172
  • Разпиляна във въображението
Кенан и Линда да вземат да нагрубят както трябва Иван и Андрей да не сладкодумничат, а направо да казват кой е бил на игрите.

# 173
Линда се извини, въпреки че нямаше нужда, ама бай Ганьо защо да го прави???

А Иван има ли седмица, в която да не е контузен. От доста време има проблеми с крака, който май не се подобрява.

# 174
  • България
Мухата е по-подходяща за водеща от овцата Гунчева. Бях им писала в месинджър преди няколко седмици за недопостимото отношение на Гунчева, когато нарече главата на участник "кратуна".

# 175
  • Варна
Пак има вербален тормоз в това предаване. Отвратително за гледане. Защо допускат Кенан да си разиграва коня и да му слушаме простотиите.

# 176
Кеньо ми е изключително противен , такива “хора” никога не бих допуснала в обкръжението си , НО го подкрепям с думите му за Пешо “мазното изплува”. Не вярвах , че някой може да ми е по-дразнещ Кеньо , но ето че Пешо печели по всички параграфи.

# 177
  • Варна
Не знам защо Петър ви дразни. Удобен е много за отбора си с тази мишена на челото. Полезен играч.Wink

# 178
Мил е Коко, но трябва повече да се противопоставя. Той е добрушко. Аз понякога съм като него, но от време на време ми кипва и се намесвам, като видя лошо отношение към някого.

# 179
  • гр.София
Кенан е ясен. А думите на Петър към Лили, че навън не общува с жени както нея, как да ги тълкуваме? Той целеше да я обиди, но по-завоалирано и не се представи като галантен джентълмен. Тя определено успя да го извади от зоната му на комфорт и да го предизвика да си изпусне нервите.

Общи условия

Активация на акаунт