🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 597
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 150
ПРЕДАТЕЛ! ЮДА! Сергей! Какви принципи, какви 5 лева? Реши, че в другия отбор има по-голям шанс да вземе парите! Дано да си иде по-бързо! Заедно с Кенан!

# 151
Каквото и да си говорим, винаги става въпрос за пари!

# 152
Айде Пешо ще е с имунитет. 😄

# 153
  • София
"Ей така е в живота...", абсолютно съгласен. Че то, "извадката" си е дробна част от живия живот. Който у нас продължава да е жизнь, а не лайв.
Какъв разврат на събитията - най-вече за И&А. Падение: за оня с принципите и за двамата с посланията...
То, затова тази година гледам повече оттатък - поне "развратът", който Продукцията предлага ежеминутно, в повечето случаи е по-интересен. Иначе, безпринципен - колкото всичко в шоАта тази есен.
Изгубихте ме, двамцата (Споко, никога няма да си причиня СМ, тъй че няма да ви попържам там. Щото има с какво. Макар да съм Ви "батко" в професията.)

# 154
Сергей искаше да си тръгне, за да не е под "командването" на Петър и, разбира се, че ще приеме да отиде в другия отбор. Серго за какви принципи говори???? Искам да си тръгна, ама айде ще остана, нали няма да съм с Петър в един отбор. 🤣 🤣 🤣

# 155
  • Варна
Оооо
Много мило ми стана за Сергей.Харесвам го.
Иска се доста мъжество,за да си свиеш перките.Така мисля Аз.
Дано се чувства добре в Канатица и Кенанчо не го облъчи с първичната си простотия.
Тези,които гласуваха  "Не",просто видяха конкуренция.

Чакат някакво обединение малките душички и още един,който да им е конкурент не им е Ок.

# 156
  • София
ПС. Поне тук (ако и това не е променено) накрая гласува публиката!
ППС. Това е само игра. Всеки иска да спечели, посланията са за продукцията - наградата за победителя. С всякакви средства. Успокоих се. Нека си играят играта.

# 157
Е той Сергей ще си намери сега втори диктатор, но в Канатица.

# 158
Ааааа, не мога повече да го слушам Сергей! Латерна…

# 159
Вярно, че покрай ИВ изпускам епизоди, но наистина не виждам Петър толкова черен. Предпочитам него пред другите завистници и мрънкалници.

# 160
Иван много обича камерите.

# 161
Пешо президент.
Кенан ще излекува бат Серго.

# 162
  • България
Е той Сергей ще си намери сега втори диктатор, но в Канатица.

Кой? Аз чак сега се включвам. Смятам, че Сергей ще се сдуши с Иван, Коко и Теди. Кенан пък какъв малоумник е, постоянно е на нож с новите, накрая пробва да манипулира Павел.

# 163
Предвиждам, че Пешко се е насочил към политиката. По стъпките на Ленчето.

# 164
По-скоро Кенан да си тръгне преди Сергей.

Общи условия

Активация на акаунт